Ben günlük hayatımda tayt elbise dar şeyler yerine göre elbise ve crop giyiyorum erkek arkadaşım evlendiğimizde bunları giymen doğru olmaz salaş bol şeyler giymelisin diyor sizce haklı mı bu konuda erkeklerin düşüncesini özellikle merak ediyorum
Cevabın nedir?
- 1 yıl
Evlenmeden önce de dikkat etmeli. Evlendikten sonra da aynı şekilde edepli giyinmeye devam etmeli.
11 Yorumla- Soran1 yıl
Tabiki ama beni tanıdığında da bu giydiğim şeyleri giyiyordum elbet dikkat ediyorum giydiklerime ama sık sık bunları duymayı anlayamadım
En İyi Cevaplar
- 1 yıl
hayatını paylaştığın adamın sevmediği şeyleri yapmamalısın bu onun içinde geçerli
14 Yorumla- Soran1 yıl
Eşimle bir yemeğe bir yere gittiğimizde giymenin ne sakıncası olabilir ki
- 1 yıl
kocan istemiyorsa giymezsin. ya da giydiricek kocayla ev lenirsin heryerde giyersin
- Soran1 yıl
Anladım sağ olun
- 1 yıl
sende sağol
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
4Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 451 cevap paylaştı. Arkadaşım sen bu çocukla tanıştığında nasılsan öyle devam edersin değiştirecekse ona göre insanla evlensin. Her insanın karakteri, kişiliği farklıdır. Elbette insan dikkat etmeli her zaman sadece evlenince değil ama ne yani bu şimdi nasıl giyiniyorsan sonrasında da saygı duymak zorunda
10 Yorumla- Gizli Üye(18-24)1 yıl
Knk ben farkli biraz bu konuda. Yani tayt mayt dar seyler zaten disarda bana gore dogru degil o yuzden biz ikimiz zaten cok farkli yerlerdeyiz bu konuda.
14 Yorumla- Soran1 yıl
Yani tabiki yerine göre dikkat edilir ama eşimin yanında giymenin ne sakıncası olabilir bir yemeğe vs giderken
- Cevap sahibi1 yıl
Iste bir tek onun yaninda giymiyorsun aslinda, herkesin yaninda oluyor bu, benim yanimda da oluyor mesela. Ev desen olurdu iste bak o dedigin yaninda ama disari onun yani olamaz ki..
- Soran1 yıl
Dini açıdan mı böyle doğru buluyorsunuz
- Cevap sahibi1 yıl
Evet😇
Sana salaş giy der yolda giden miniliye bakar iste erkeklerin özeti
10 YorumlaSaçma konuşmuş. Evlilik sevdiğin giymene engel değil
10 YorumlaSenin kişiliğin yık mu? Erkeğinin kuralına mu bağlı bu?
05 Yorumla- Soran1 yıl
Karşımdaki kişinin düşüncelerini de önemsiyorum başıma buyruk davranmak istemiyorum
- Soran1 yıl
Dikkat çektiğini vs söylüyor o yüzden giymemi doğru bulmuyor ben giydiğime de dikkat ederim aslında
- Soran1 yıl
25 yaşındayım ama sağ olun yinede
- 1 yıl
Yani bir nevi doğru zaten sen kendine yakistirmazsin diye düşünüyorum
06 Yorumla- 1 yıl
burada olayı egzajere etmeye çalışma mantıken neden açık giyinsin
- 1 yıl
Hayır ben zaten genel olarak da sevmiyorum bir parça yaprak takar gibi crop dediğimiz şey ne manası var asla kaliteli durmuyor tercih onun beni alâkadar etmez fikrim bu idi çocuğa gelecek olursak onu da alâkadar etmez ne giyeceği bu kadar
- Gizli Üye(25-29)1 yıl
dar niye giyiyorsun ki o kadar, rahat giyinsen ne olur sanki. Vücut hatlarının başka erkeklerin gözlerine ilişmesini istemiyor belli ki, erkek içgüdüsü, doğal gayet
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 yıl
Edemem kusura bakmasin
10 Yorumla eski sevgilin*
10 Yorumla- Gizli Üye(30-35)1 yıl
Evet cunku bu giysiler frikige daha musait
10 Yorumla - 1 yıl
Bence etmeli
02 Yorumla- Soran1 yıl
tabiki dikkat ediyorum ama eşimle bir yemeğe davete birlikte vakit geçirmeye gittiğimizde giymenin ne sakıncası olabilir ki
- 1 yıl
Doğru söylüyorsun özel günlerde giyebilirsin
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar