Evlenmeden önce istediği gibi giyinen kadınlar evlenince neden diğer kadınların giyiminden rahatsız oluyor?

Genellikle tespit ettiğim bir konu bu evlenmeden önce aşırı açık giyinen ve istediğini giyinen kadınların çoğu evlenince kocaları başka kadınlara bakmaya başlayınca direkt açık giyinen kadınları suçluyorlar. Bunun nedeninin sadece diğer kadınlar olduğunu düşünmüyorum herkes istediği gibi giyinebilir ama sen de zamanında o zaman evli erkeklerin eşlerini rahatsız ediyordun demezler mi 🤣ben bu duruma çok gülüyorum kadınların giyimini eleştiren hep evli kadınlar nedense kendileri de zamanında istediği gibi giyinenler. Sürekli diğer kadınlardan rahatsızlar. Siz mi karar veriyorsunuz şunu söyleyeyim abartı olan her şeye karşıyım çıplaklığa karşıyım o ayrı bir kadının giyimi, kuşamı, makyajı kimseyi alakadar etmez kocalarınızın diğer kadınlara bakmasının nedeni sadece diğer kadınların gösterişli veya açık giyinmeleri değil aynı zamanda sizi beğenmemeleri. Neden karışıyorsunuz neden?

Evlenmeden önce istediği gibi giyinen kadınlar evlenince neden diğer kadınların giyiminden rahatsız oluyor?