Genellikle tespit ettiğim bir konu bu evlenmeden önce aşırı açık giyinen ve istediğini giyinen kadınların çoğu evlenince kocaları başka kadınlara bakmaya başlayınca direkt açık giyinen kadınları suçluyorlar. Bunun nedeninin sadece diğer kadınlar olduğunu düşünmüyorum herkes istediği gibi giyinebilir ama sen de zamanında o zaman evli erkeklerin eşlerini rahatsız ediyordun demezler mi 🤣ben bu duruma çok gülüyorum kadınların giyimini eleştiren hep evli kadınlar nedense kendileri de zamanında istediği gibi giyinenler. Sürekli diğer kadınlardan rahatsızlar. Siz mi karar veriyorsunuz şunu söyleyeyim abartı olan her şeye karşıyım çıplaklığa karşıyım o ayrı bir kadının giyimi, kuşamı, makyajı kimseyi alakadar etmez kocalarınızın diğer kadınlara bakmasının nedeni sadece diğer kadınların gösterişli veya açık giyinmeleri değil aynı zamanda sizi beğenmemeleri. Neden karışıyorsunuz neden?
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Dişi varlıklar doğası gereği tutarsızlık gösterir. Şu bir gerçek şimdi ki kadınlar giyinmeyi gerçekten bilmiyor. 18 ve 19yy kadınları bunlardan daha şık giyinirdi. Karısı varken başkasına bakan erkek konusu karışıktır, çapkın bir erkek ile evlenen kadın bunu kesin yaşayabilir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
- +1 yıl
Kedi ulasamadigi ete mundar der
Bizim toplum için çok normal her halti yeriz ama kendimize bir şey söylensin istemeyiz02 Yorumla- Soran+1 yıl
Bence fizikleri müsait olmadığı için
- +1 yıl
Elbette daha bir çok şey söyleyebiliriz bunun ve buna benzer konular da
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Her kadın yaşlanır, çocuk doğurup vucudu bozulur bu normaldir.
Diğer kadınların da vucudunu teşhir edip milleti tahrik etmemesi gerekir.02 Yorumla- Soran+1 yıl
kimsenin vücudu bozulmuyor dikkat ederse tabi fiziğine çok dikkat eden arkadaşım var genç kız gibi kaç çocuk doğurdular ayrıca tahrik olan her koşulda olur kadınları değil bence yanınızdaki adamları sorgulayın
- Cevap sahibi+1 yıl
Büyük konuşuyorsun, ayrıca ne kadar dikkat edersen et herkes uzun yıllar öyle kalamıyor. Kimse genç kız vucuduyla kalamaz.
Evlenince kocası tarafından kısıtlanıp bekar özgür giyimlileri çekemiyo olabilirler
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Bence de
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
çok kilo alıyorlar giyemedikleri için kızıyorlardır
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Bence de 😊😊😊😊
- Cevap sahibi+1 yıl
şahit oldum defalarca. evlenen beni eleştiriyor. olmuş duba gibi istesede giyemez zaten. bizim yazlığa geldiler mayo giyiyorlar göbek var selülit var ondan sonra havluya sarınıyorlar.😀
Aile & Toplum konusunda 856 cevap paylaştı. Okuyamadım ya uzundu, 😄
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Kadın düşmanlığı yapıyorlar hem de kadınlar
Aile & Toplum konusunda 5,5b cevap paylaştı. Haklısın abim 👌
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Evet abi değilim ama ben
Aile & Toplum konusunda 5,5b cevap paylaştı. Kıskançlar 😆
06 Yorumla- Soran+1 yıl
Kıskanmasınlar
- Soran+1 yıl
Bilmiyorum aslında çok beklentim yok
- Soran+1 yıl