Aşk İlişkileri Platonik sevdiğim adam sizce yardıma ihtiyacım olduğu için mi koluma girdi yoksa o da sevdiği için mi koluma girdi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yardıma ihtiyacım olduğu için Yoksa beni sevdiği içinmi Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Platonik sevdiğim adam sizce yardıma ihtiyacım olduğu için mi koluma girdi yoksa o da sevdiği için mi koluma girdi? Cevapla Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
rekreasyonistt Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Platonik dediğin an cevap belliydi. Yardım etmek için. Kaçıncı sınıfsın? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Okumuyorum Yorumla rekreasyonistt +1 yıl Anladım. Yorumla
Hunterımsıbişi Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Kocana da anlatırsın bu olayı 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Aynn anlatırım Yorumla Hunterımsıbişi +1 yıl Anlatmazsan adam değilsin lan Yorumla Soran +1 yıl Lan bi git snn Yorumla Hunterımsıbişi +1 yıl Yok ol hadi Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hangi konuda yardıma ihtiyacın vardı 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Soruyu cvplaya bilseniz tmmdir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Soruya cevap vermek için sordum Yorumla Soran +1 yıl orada yazıyor zaten bakıp cvpla Yorumla Soran +1 yıl Pardon Yorumla Soran +1 yıl Ayağım yanmıştı ondan Yorumla Soran +1 yıl Yardıma ihtiyacim vardi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O yüzden girmiştir o zaman Yorumla Soran +1 yıl Hmm ama seviyor gibide çünkü hep bakıp gülüyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Platonik dediğin an cevap belliydi. Yardım etmek için. Kaçıncı sınıfsın?
Okumuyorum
Anladım.
aciz duruma düşme die girmiştir tabi
Kocana da anlatırsın bu olayı
Aynn anlatırım
Anlatmazsan adam değilsin lan
Lan bi git snn
Yok ol hadi
Hangi konuda yardıma ihtiyacın vardı
Soruyu cvplaya bilseniz tmmdir
Soruya cevap vermek için sordum
orada yazıyor zaten bakıp cvpla