Aşk İlişkileri En uzun ilişkiniz ne kadar sürdü? islamıkız07 Takip Et Xper 1 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yapay Zekaya Sor En uzun ilişkiniz ne kadar sürdü? Cevapla İlişki Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. 32 yıldır sürüyor, sürmekte. En uzun ilişkim kendimle sürüyor :D 1 0 Yorumla
Ekvator4242 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 95% 1 yıl 2 sene sürdü sonra Doğu görevi geldi başkasına gitti 0 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı. 5 yıl kadar sürmüştü.. 0 0 Yorumla
ölümlüdünya31 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 1 yıl Nasıl ilişki cinsel mi aşk sevgili filan mı sevgili 3 ay cinsellik 6 saat 0 0 Yorumla
middleofthenightt0 Takip Et Xper 1 Yaş: 27 1 yıl 5 yil surdu ama sonuc olarak baskasina tercih edildim 0 2 Yorumla Cerenimiss 1 yıl Ya 🥺 Yorumla AtesliPrens03 1 yıl üzüldüm Yorumla
herseyibiliyom Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 6 ay Aşk İlişkileri konusunda 400 cevap paylaştı. Sen olursan ömür boyu inş 0 2 Yorumla islamıkız07 3 ay 😅😅😅 Yorumla herseyibiliyom 3 ay Haydi ol ol :p Yorumla
Theeoone Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl O süreyi ölçmek için önce başlaması lazım 0 0 Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 45 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Hiç sevmedim ki uzun ilişkim olsun. 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 56,8b cevap paylaştı. 1 yıl sürdü 0 0 Yorumla
beneklibulut Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 678 cevap paylaştı. 6 yıl 0 11 Yorumla islamıkız07 1 yıl ee bi sonuc var mı Yorumla Cerenimiss 1 yıl Ayrıldınız mı Yorumla beneklibulut 1 yıl Evet senin ne kadar sürdü Yorumla Cerenimiss 1 yıl 3 yıl sürdü benim en uzun ilişki Yorumla beneklibulut 1 yıl Ayrı mısınız Yorumla Cerenimiss 1 yıl Ayrıldık Yorumla beneklibulut 1 yıl Çok kötü ya günlerini aylarını yıllarını ver tüm zamanın çöp olsun ne kadar kötü Yorumla Cerenimiss 1 yıl Öyle gerçekten Yorumla islamıkız07 1 yıl hmm anladim Yorumla islamıkız07 1 yıl kac yasinda basladiniz buna? Yorumla Cerenimiss 1 yıl Neye Yorumla
StayClimax Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 90% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. 8 yıl 0 0 Yorumla
Just-can Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 96% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. 1 yıl 0 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 39 , eic 89% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. 2.5 sene. 0 0 Yorumla
legolas38 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. 5 yil 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Hiç olmadı 0 0 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. 3 sene 0 0 Yorumla
Ceyhunn26 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 92% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. 12 yıl 0 4 Yorumla Cerenimiss 1 yıl Neden ayrıldınız Yorumla Ceyhunn26 1 yıl Cinsellik istedi, bende kabul etmedim o yüzden Yorumla Cerenimiss 1 yıl Cinsellik kabul etmeyen erkek ilk defa görüyorum Yorumla Ceyhunn26 1 yıl Herkes aynı değildir, herkesin düşüncesi farklıdır, alışın bunlara artık şaşıracak bir şey yok bence Yorumla
Freedown54 Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 97% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. 10 dk 0 0 Yorumla
yıldırım39 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 86% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 697 cevap paylaştı. 3 yila yakin surdu 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 209,7b cevap paylaştı. 0 saniye. 0 0 Yorumla
LordVoldemord Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 994 cevap paylaştı. 3 yil 0 0 Yorumla
dorage Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 307 cevap paylaştı. 1 buçuk yıl 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl hıc olmadı ya sende 0 6 Yorumla islamıkız07 1 yıl 1kere oldu 3sebe surdu ama artk yok Yorumla Cevap sahibi 1 yıl burcun ne ve ıcıne kapanık mısın Yorumla islamıkız07 1 yıl yio dglm Yorumla islamıkız07 1 yıl oglak Yorumla islamıkız07 1 yıl uzak mesafe iliski Yorumla Cevap sahibi 1 yıl senle konusalımmı uzunca dertlesme gıbı dusun Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 26 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Gerektiği kadar 0 0 Yorumla
Byblackinn Takip Et Xper 3 Yaş: 26 1 yıl 1 ay 0 10 Yorumla Cerenimiss 1 yıl Çüş gerçekten mi Yorumla Byblackinn 1 yıl @CerenimissCok kaba tabir gerçekten öyle Yorumla Cerenimiss 1 yıl En uzun ilişkisi 1 ay olan insan mı olur ya Yorumla Byblackinn 1 yıl @Cerenimis demekki var miş Yorumla Cerenimiss 1 yıl Aynen Yorumla Cerenimiss 1 yıl Ee en kısa ilişki ne kadar sürdü peki Yorumla Byblackinn 1 yıl @Cerenimiss 1 hafta Yorumla Cerenimiss 1 yıl Gerçekten mi ya a Yorumla Cerenimiss 1 yıl O 1 ay nasıl dayandın Yorumla Byblackinn 1 yıl @Cerenimiss evet evet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
32 yıldır sürüyor, sürmekte. En uzun ilişkim kendimle sürüyor :D
2 sene sürdü sonra Doğu görevi geldi başkasına gitti
5 yıl kadar sürmüştü..
Nasıl ilişki cinsel mi aşk sevgili filan mı sevgili 3 ay cinsellik 6 saat
5 yil surdu ama sonuc olarak baskasina tercih edildim
Ya 🥺
üzüldüm
Sen olursan ömür boyu inş
😅😅😅
Haydi ol ol :p
O süreyi ölçmek için önce başlaması lazım
gittili geldili 10 senesi var
Hiç sevmedim ki uzun ilişkim olsun.
1 yıl sürdü
6 yıl
ee bi sonuc var mı
Ayrıldınız mı
Evet senin ne kadar sürdü
3 yıl sürdü benim en uzun ilişki
Ayrı mısınız
Ayrıldık
Çok kötü ya günlerini aylarını yıllarını ver tüm zamanın çöp olsun ne kadar kötü
Öyle gerçekten
hmm anladim
kac yasinda basladiniz buna?
Neye
8 yıl
1 yıl
en uzun 2 yıl sürdü
2.5 sene.
3 yıl
5 yil
2 yıl
Hiç olmadı
İlişkim olmadı
3 sene
12 yıl
Neden ayrıldınız
Cinsellik istedi, bende kabul etmedim o yüzden
Cinsellik kabul etmeyen erkek ilk defa görüyorum
Herkes aynı değildir, herkesin düşüncesi farklıdır, alışın bunlara artık şaşıracak bir şey yok bence
10 dk
6 sene
3 yila yakin surdu
0 saniye.
8 yıl
3 yil
1 buçuk yıl
senin?
hıc olmadı ya sende
1kere oldu 3sebe surdu ama artk yok
burcun ne ve ıcıne kapanık mısın
yio dglm