Aşk İlişkileri Sevgilime yaptıracağım buket nasıl sizce beğenir mi? perlamare Takip Et Master Yaş: 47 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 61 Yapay Zekaya Sor Sevgilime 14 Şubat 'ta böyle bir buket yaptırmayı düşünüyorum. Sizce beğenir mi? Size gelse ne düşünürsünüz? 😂 Sevgilime yaptıracağım buket nasıl sizce beğenir mi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u 27esmerim Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Çok güzel kesin beğenir, kebabı begenmeyen de ne bileyim 😂 1 2 Yorumla perlamare +1 yıl Herkes Antepli değil ama 😂 Yorumla u 27esmerim +1 yıl Olsunlar ozaman 😂 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Fırın ekmeğe de sarsan efsane olur... 1 9 Yorumla perlamare +1 yıl O gün geldiğinde kağıt yerine lavaşla saracağız buketi 😂 Yorumla Malefiz1313 +1 yıl Canım kavurma çekti... yemin ederim 😂🤦🏻 Yorumla perlamare +1 yıl Aha aha aha, varsa sevgilin mesajı almistir 14 Şubat için 😂 Yorumla Malefiz1313 +1 yıl Yok yok tövbe de gider kendim yerim kavurmayı onun için sevgili yapamam 😂 Yorumla perlamare +1 yıl 😂😂😂Sevgili lafını duyunca ayarları bozuldu 😂 Yorumla Malefiz1313 +1 yıl Tövbekarız😂😂😂 tövbesteyşın.. Yorumla perlamare +1 yıl Erkeklerin işi yaş valla , kızlari 25 olmadan tövbekar ediyorlar 😂 Yorumla Malefiz1313 +1 yıl Ben sıramı saldım:)) ondandır uzun hikaye.. Yorumla perlamare +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı. kötü bence 1 0 Yorumla
StoneeCold Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 +1 yıl Alacaksa böyle buket olsun, ben lavaşı alırım 😅meşhur Instagram buketi 3 3 Yorumla perlamare +1 yıl İşte feraset işte kadın 😂 Yorumla StoneeCold +1 yıl https://youtu.be/BMbo69m9Mto?feature=shared 😅 Yorumla perlamare +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Kafasında paralarım, et sevmediğim halde getirmemeli😅yerine parayı hesabıma atsın ben değerlendiririm😁 1 2 Yorumla perlamare +1 yıl Sana tavuk şiş getirsin o zaman 😂 Esrihbaenl +1 yıl Şişlerdeki tavukları mevsim salatasına serpiştirsin belki. Yavan tavukta sevmem 😎
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Beni oraya götürsün, gelene kadar soğur 😂😂 3 3 Yorumla perlamare +1 yıl Akıllı kadının hâli başka 😂 Yorumla Degisik_-_ +1 yıl Soğutmamak gerek 😄 Yorumla perlamare +1 yıl Ocakbaşı aşkı 😂 Yorumla
KaranlıkMYHEART Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Açken getir ama. Sonra tok anıma gelir filan 😂😂 1 10 Yorumla perlamare +1 yıl Tok anına gelirsen ne olacak? 😂 Yorumla KaranlıkMYHEART +1 yıl Yiyemem çöp olur sonra adnanin🥲 Yorumla perlamare +1 yıl Olmaz olmaz. Sen istemezsen gömeceklerimiz var 😂😂 Yorumla KaranlıkMYHEART +1 yıl Leyyyynnnnn neyse ben behlulume gidim 😂😂😂 Yorumla perlamare +1 yıl Valla bihter yemezse yecekleeeeeeeee vaaaaaaaaaaaa😂 Yorumla KaranlıkMYHEART +1 yıl Aynanın ayran içtik ayrı mi düştük beee😂😂 Yorumla KaranlıkMYHEART +1 yıl Adnan* Yorumla perlamare +1 yıl Ednan o bir kerem 😂 Yorumla KaranlıkMYHEART +1 yıl Özür dilerim bsbddhd behlulcum 😂 Yorumla perlamare +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı. Çok hoş bir buket ya 😅 3 3 Yorumla perlamare +1 yıl Çiçek yenmez ama bu yenir 😂 AşkıÖldürmek +1 yıl Bayılarak yerdim ama o kağıt lavaş olmalıydı 😅 perlamare +1 yıl Onu da aşağıda bir pembeli üyemiz alacak 😂 sıkıntı yok 😂
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı. Şişlerim onu. 1 3 Yorumla perlamare +1 yıl Yedikten sonra mı? 😂 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Hayır, yemem ki öyle soğur zaten bir şeye benzemez 😒 Yorumla perlamare +1 yıl @_suveyda Ortiiiiiiii, kabul etmeyecek birini bulduk. Gömelim mi? hjklşi Yorumla
Edaaa97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bu hediyeyi has urfalı kadın beğenir Mere min goşt kirî em çêkin û bixwin 😂😂(Kocam et almış pişirip yiyelim) 😎 1 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Derim kiii işte doğru adamla birlikteyimm jxndjxn 1 2 Yorumla perlamare +1 yıl https://youtu.be/BMbo69m9Mto?si=8Gryni2ylXR5Fn3HHshshshs Yorumla FeshiMüna +1 yıl 😂😂 Yorumla
_visalvakti_ Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Beğenmezse değiştirin.😅 1 3 Yorumla perlamare +1 yıl Kusura bakmasın 😂Oturur Ocakbaşında kendim yerim 😂 Yorumla _visalvakti_ +1 yıl Şey sevgiliyi demek istemiştim🤣🤣🤣 Yorumla perlamare +1 yıl Aha aha aha, koptum. 😂 Yorumla
AngieTown Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl erkeklere alınacak en ideal buket 😂 1 2 Yorumla perlamare +1 yıl Niye yawwww, kadınlar sevmez mi? 😂 Yorumla AngieTown +1 yıl seven vardir illaki 😂🤷🏼♀️ Yorumla
u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Beğenmezse biz gömeriz orti 😀 1 4 Yorumla perlamare +1 yıl Beğenmezse alo derim Orti 😂Aşkta kaybeden yemekte kazanır der teselli buluruz 😂 Yorumla u _Süveyda +1 yıl Ahaha tabi ya ne güne buradayız 😂 Yorumla perlamare +1 yıl Yani, yemeyenin buketini yerler 😂 Yorumla u _Süveyda +1 yıl 😂😂 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. efsane 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Vahşi ise beğenir 1 0 Yorumla
_Milagros_ Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ben begenırdım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Çok güzel kesin beğenir, kebabı begenmeyen de ne bileyim 😂
Herkes Antepli değil ama 😂
Olsunlar ozaman 😂
Fırın ekmeğe de sarsan efsane olur...
O gün geldiğinde kağıt yerine lavaşla saracağız buketi 😂
Canım kavurma çekti... yemin ederim 😂🤦🏻
Aha aha aha, varsa sevgilin mesajı almistir 14 Şubat için 😂
Yok yok tövbe de gider kendim yerim kavurmayı onun için sevgili yapamam 😂
😂😂😂
Sevgili lafını duyunca ayarları bozuldu 😂
Tövbekarız😂😂😂 tövbesteyşın..
Erkeklerin işi yaş valla , kızlari 25 olmadan tövbekar ediyorlar 😂
Ben sıramı saldım:)) ondandır uzun hikaye..
😂😂😂
kötü bence
Alacaksa böyle buket olsun, ben lavaşı alırım 😅meşhur Instagram buketi
İşte feraset işte kadın 😂
https://youtu.be/BMbo69m9Mto?feature=shared 😅
😂😂😂
Kafasında paralarım, et sevmediğim halde getirmemeli😅
yerine parayı hesabıma atsın ben değerlendiririm😁
Sana tavuk şiş getirsin o zaman 😂
Şişlerdeki tavukları mevsim salatasına serpiştirsin belki. Yavan tavukta sevmem 😎
Beni oraya götürsün, gelene kadar soğur 😂😂
Akıllı kadının hâli başka 😂
Soğutmamak gerek 😄
Ocakbaşı aşkı 😂
Açken getir ama. Sonra tok anıma gelir filan 😂😂
Tok anına gelirsen ne olacak? 😂
Yiyemem çöp olur sonra adnanin🥲
Olmaz olmaz. Sen istemezsen gömeceklerimiz var 😂😂
Leyyyynnnnn neyse ben behlulume gidim 😂😂😂
Valla bihter yemezse yecekleeeeeeeee vaaaaaaaaaaaa😂
Aynanın ayran içtik ayrı mi düştük beee😂😂
Adnan*