Hoşlandığınız kişiden hangi " Sinyali " alırsanız ilk adımı atarsınız?

Hoşlandığınız kişiden hangi " Sinyali " alırsanız ilk adımı atarsınız?
İsterse trafo olup gezsin yine de ilk adımı vesayre atmam. Bu erkeğin doğadaki yegane görevi bi zahmet yerine getirsin. Sevdiğini adam gibi dile getiremeyen erkek benim gözümde güven sahibi olamaz. Onunla evlenip çocuk yapmam. Sonsuza kadar hayal dünyasında kalsın çıkmasın mümkünse.
⭐Alıcılarımı bodyguardlar ile koruyorum ben. Kimsenin sinyalleri ilgi alanım değil, gündemim kimseden hoşlanmak bile değil zaten. Herkes davranması gerektiği gibi davranırsa dünya daha sorunsuz bir yer olur. Kimsenin kimseye aşk borcu yok. Sinyaller umrumda değil ⭐
Net olacak, net. Kızım ben senden hoşlanıyorum ya benimsin ya topraaam :D şeklinde yoksa anlamıyorum ben bir şey.
Teşekkür ederim :)
Rica ederim :)
İlk adımı o atsın benim ayağım ağrıyor sinyal vermesin bana ben anlamam
Teşekkürler ☺️
Ricalar:)
Cevap
7Cevap
Ben hoşlanmam ilk adımı da atmam. hayat felsefem :D
Net ve kararlı olursa ve bir duruşu olursa uğraştığını mücadele ettiğini görürsem bir sinyal çaksın ben anlarim 😂 ozaman ben ona geçiş kolaylığı sağlarım zaten
Yeşil ışık yaktığında ya geçersin çizgiyi ya dönersin köşeyi assddff skaa bir yana en net olan farkinda olarak ya da olmayarak seninle temas kuruyorsa bir reaksiyon verilir yani :))
İlk adımı hiçbir zaman atmadım atmayı da tercih etmem, gelen gelir giden gider mantığındayım hep.
Direkt gelip benimle konuşması lazım yani benden hoşlandığını söyleyene kadar kimseye ilk adımı atmayı düşünmüyorum
Ben sinyal anlayana kadar 80 yaşıma gelirim 😄😬
Bana herkes gibi davranmaması, özel ilgi göstermesi
Hiç bir sinyal, bana net bi şekilde teklif edecek
Ben adım atmam. Öyle bir kuralım var değilde atmam yani.
Çok net belirtmediği sürece ilk adımı atmam. İlk adımı atmam diyeyim direkt.
Öpücük atarsa :D
Erkekler adım atmayıp kızdan adım bekliyorsaniz daha çok beklersiniz.
Kimseden beklentim yok artık
Atmaz ki zalim atarmi
Bakışını görünce anlarım zaten
İlgili olması beni merak etmesi
Sinyal verip geç derse 😅
dörtlüleri yaktıysa adım atarım
Adım atmam o atarsa adım atarım.
Ateşli bakışlar olmalı
Bakışlarıyla bana itiraf et derse tamamdır
ilk adımı atmam, önce o atsın bana ne 🤪
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?