Güncellemeler
+1 yıl
Sinirden deliriyorum böyleleri beni buluyor
Utangaçsın çekingensin alıngansın falan diye saydıran kişiden olur mu daha telefonu açtım bismillah niye gerginsin neden söylesin niye böyle yapıyorsun cart curt diyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayır olmaz tabi ki de direk uzak dur
Manıpule etmeye calısan su aygırının tekı, karsısında ınsan oldugunu unutuyo heralde
Ay kız aradığım yorum bu kesinlikle bir su aygırı bir de şeytan gibi kahkaha atıp ben senin gibi kızları çok gördüm dediği an her yerden engeli bastım iyi yapmış mıyım
Telefonda ne konusmak ıstıyomusta uyangac cekıngen olmana takılmıs acaba jsjs ısının ustası demek kı sktr et gec ıyı yapmıssın. Dogru ınsan karsısındakı ınsana saygı duyar adamın beklentısı amacı baska demek kı senı numara yapıyosun sanmıs ıstedıgını vermeyeceksın dıye kudurmus
Bence de iyi niyetli olsa zaten o kadar saydırdıktan sonra ben alıngansam bile insanım yani alınabilirim sen alıngansın demek yerine alındıysan ozur dılerım kırılacağını dusunmedım derdii
Kimsenin egosunu tatmin etme kardeşim boş ver sen
Ne olursa olsun ilk konuşma böyle olmaz olmamalı
Hayır bir de bir şey olduğu yok. Alo nasılsın dedim işte anlattı ben de anlattım ee daha daha neler yapıyorsun anlat dedim ne kadar kabasın dedi nasıl yani ne diyorsun sen dedim döv istersen dedi böyle şakaya vuruyor gibi yapıp gülüyor bir sinirlendim bence ilk konuşmadan şaka yapar gibi aşağılamaya çalışmak normal değil
Ben bana böyle konuşamazsın diyorum diyor ki şakadan anlamıyorsun alıngansın
Saçına sakız falanda yapıştırıyor mu 😅 Ne kadar çocukça şeyler ya
Nerden tanıştın bunla?
😂😂😂 Sorma ya Bi o eksik kaldı mantıklı kitap okuyan kültürlü biri bir şans vereyim dedim yaptığı muameleye bak
Böyle birine şans verdiysen benimle evlenirsin heralde 😅
Ama adını sevindim, en azından ne mal olduğunu anlamışsın geç olmadan 😇😇
😂 Olabilir
Denemekte özgürsün sjsj 😅
Korkuyorum ya telefonda bana saydırırsan
Ahahaha yok be
Benimle konuşan genelde mutlu oluyor. Birisiyle sırf 5 saat konuşmuşluğum var 😅😅
Denim mi lan seni djdBDJZSBS
Deni bakim sjsj 😅
Yanii belki ses tonundan olabilir
Tamam da ben ona heyecanlıyım demiştim zaten
Utangaçsın çekingensin alıngansın diye tabiirlerde bulunmuş ama sen heyecanlıyım diyorsun sence karşı tarafta mı problem var yoksa gerçekte ki hal ve tavırlarını iletişimde yansıtamıyor musun sonuçta çekingen demiş ama ne yapmasını istiyorsun yani
Tamam da suçlar gibi üst üste hakaret dinlemek için mi telefonda konuşuyorum ben
Ben sana hak veriyorum zaten farkındaysan da o da ne boş yapıyormuş ne bu acele ona göre mi hareket ediyoruz ben buyum arkadaşım
Konuşmayı sana anlatayım bak
Alo nasılsın neler yaptın dedim iyiyim evi toparladım dedi etrafını çek atsana dedi bir saniye dedim attım sonra işte ee daha daha neler yapıyorsun dedim ne kadar kabasın sen yaptı Bi anda şok oldum tabi kabalık yapmamışım ne diyorsun anlamadım dedim utangaç mısın sen dedi alıngansın belli dedi saydırdı böyle en son bi şey dedi benimle konuşurken dikkat et falan diye çat diye suratına kapattım
Hiç gereği yok böyle biriyle
Aynen ben de böyle söyledim "Şaka yaptım hiç şakadan anlamıyorsun" dedi sonra dedim ki bak buda tipik narsist cümlesi telefon açtı kızım ben senin gibileri çok gördüm falan filan böyle ilk konuşma mı olur ya sinirden elim titriyor
Böyle biri hayatında olsa ne olmasa ne bence ki gereği yok sonlandır
Zaten en son senin gibileri çok gördüm deyip şeytan gibi gülmeye başladı telefonda engelledim her yerden
Peki ya ne yapmak istiyorsun? böyle birine gerek yok ancak kafanıda meşgul etme gündelik rutinine devam et insan ilişkileri ilgi ve emek ister
Kesinlikle teşekkür ederim tavsiyeniz için
Rica ederim genç bayan iyi forumlar
saydıran derken?
Kanka daha açtım telefonu bismillah çekingen misim sen utangaç birisin herhalde telefonda konuşmayı bilmiyorsun sanırım her söylediğim kelimeden bir şey çekip egosunu tatmin etmeye çalışıyor ruh hastası
anlamadıgım telefon numaranı nasıl hemen aldı da aradı?
Hemen almadı ya flörttük 2 haftadır falan bugün fırsat oldu dedim telefonlaşalım açtığım gibi saydırdı manyak
yüz yüze flörtken zaten konusmadınız mı?
Ya bunun YouTube kanalı var instadan takibe aldım almaz olayım yürüdü falan
Olmaz, ne bu acele hayırdır
Sorma ya delirdim ilk telefon konuşmamız düşünsene beni eleştiriyor her söylediğim kelimeden bir şey seçip alıyor saydırıyor
Sonu nasıl bitti peki
Kanka ne olsun engelledim yani diyor ki sen beni yanlış anladın diyor konuşalım diyor tekrar arıyorum tekrar bana saldırıyor Ben senin gibi kızları biliyorum falan diyor yani düşünsene Ben hiçbir şey yapmamışım orada
Amada m@lmış sîk tir et gitisin