İlişkide değersizlik hissi nasıl aşılır?

Ciddi bir ilişkim var. 1.5 sene falan oldu. Ailelerimiz tanıştı. Bu yaz nişan yapmayı düşünüyoruz. Ben 25 yaşındayım erkek arkadaşım ise 26 yaşında. Ben kendimi onun yanında değersiz hissediyorum. Kendimi onun yanında çirkin hissediyorum beni güzel bulmadığını düşünüyorum. Ama bunu neden düşünüyorum bilmiyorum. İlişkinin başında beni böyle çok fazla ovmedi mesela. Zaman zaman samiyetsiz hissettim. Bunu ona söylediğimde ise bana öyle bir şey yok diyor üzülüyor. Bugün hastayım diye işten almaya geldi beni çünkü daha önce almiyodu gelip ben laf ediyodum artık alıyor. herneyse aldı ama görüşemedik 4 5 gündür işte ben seni çok özledim canım askik bilmem ne yok. Kendince arabaya binince beni sevdiğini düşünüyor. Herneyse sonra yemek yedik böyle bir yüzüme bakmıyor uzun uzun yok yani. Ben bakıyorum çok tatlı diyorum tipe bak diyorum. Herneyse sağlık ocağına gittik beni bekle ben gider gelirim dedim. Tamam diyor. Ya insan der ki aşkım yalnız gitme ben de gelirim demiyo. Üzülüyorum. Sonra diyo ki ben naptım sana diyor🥲🥲

İlişkide değersizlik hissi nasıl aşılır?