Merhabalar 7 aylık bir ilişkim var ve aramızda 5 yaş bar ben 25 o 20 yaşında ilişkimizin başında ilk 3 aylık dönemde gayet heyecanlıydık işte sarılmalar öpüşmeler uzun uzun işteyken bile her fırsatta bazı ufak temaslar sonrasında kendisi okumaya uzağa gitti bende iş yerinden evime döndüm yazlık yerde çalışıyoruz aramızda 300 km gibi komik bi rakama var ancak işlerimden dolayı çok gidemiyorum yanına cinsel olarak tercihini kendisini sakladığını ve buna tamamen saygılı olduğuma ilgili konuşmalar yaptık bu konuşmada 18 yaşımdayken bi kızla yaşadığım ilişkiyi anlattım aslında kendi sordu bi ilişki yaşadığımı sordu bende yalan söylemedim 1 ilişkim olduğunu ama sandığı gibi olmadığını söyledim kendisini olarak isteyip istemediğini sordu bende saygım var bende ona sordum çok istediğini arzuladığı hatta öpüşürken kendimi kaptırmaktan korkuyorum dedi
uzatmadan bir anda bu konuşmalardan sonra bana işte bundan sonra öpüşmek yasak işte vücut temasında bulunmak yasak cilveli birazda cilve istek arzu ile ilgili konuşmak yasak gibi şeyler çıkarmaya başladı bende dedim sevgilin miyim arkadaşın mı dedim artık yani arkadaş gibi olduk işte eskisi gibi yazılarıma hemen cevap vermiyor bir anda bana dini konulardan konuşup haram demeye başladı en son sordum ve dedim neden bana birden böyle davranmaya başladın sebebi nedir bana sonradan pişman olacağım şeyleri hemen yapmak istemiyorum seni biraz dizginlemem lazım kendine gelmen lazım dedi ben seviyorum çok seviyorum ama ben sevgilimi öpemediğim onun elini bile zar zor tuttuğum arada böyle kaçamak konuşmalar bile yapamadığım bu kişi bana ilgisini mi kaybetti acaba
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer