arkadaşlar sevgilimle 3 hafta falan olucak çok iyidik aşırı derecede ilgiliydi. ilgisi azaldı gibi hissettim. yavaş yavaş olsaydı hadi neyse derim ama bir anda ilgisiz olmaya başladı. sizce bu mesajlardan sonra nasıl bir tavır takınmalıyım?
Sen ilgi odagi olmayi seviyosun. Bir an bile ilgisiz kaldiginda degersiz goruyosun kendinu. Hatta cekici mk bulmuyor sogudu mu diyr dusunuyosun. Cunku herkesten iltifat alan bir kizsin sevgilin de bir an bile olsa ilgisini azaltinca kendini farklı hissediyosun
iki ihtimal var ya seni kazandı o ilk çaba bitti. ya da başka biri daha var daha yeni yavaş yavaş senden gitme şekli de olabilir bu. son bir ihtimal mıçmıçlık baymıştır.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sen ilgi odagi olmayi seviyosun. Bir an bile ilgisiz kaldiginda degersiz goruyosun kendinu. Hatta cekici mk bulmuyor sogudu mu diyr dusunuyosun. Cunku herkesten iltifat alan bir kizsin sevgilin de bir an bile olsa ilgisini azaltinca kendini farklı hissediyosun
Kesinlikle bu yaptigini yapma mesela agirligini koy ona ihtiyacin olmadigini onsuzda mutlu ve yogun oldugunu goster
ya öyleyim zaten ama konuştuğumuz zamanlarda da ilgi göstersin istedim anladın mı
iki ihtimal var ya seni kazandı o ilk çaba bitti. ya da başka biri daha var daha yeni yavaş yavaş senden gitme şekli de olabilir bu. son bir ihtimal mıçmıçlık baymıştır.
3 haftada böyleyse bu iş yaş knk kaç
hayır daha iki gündür böyle, 3haftadır baya baya iyiyiz
İlişki çok yeni böyle bir şey demesi sıkıntı bu kadar erken
ben de ona gicik oldum
Yarın bak huylarına sonuçta bir kez geliyoruz hayata bize prenses gibi davranmayacaksa kendimizle zorumuz ne?
doğru diyosun girll❤️
Yanii yarın bak huylarına ona göre hareket et şimdi bir şey çaktırma
Kötü bişey dememiş ki eleman
öyle mi dersin
Evet
Sevgilin haklı bu konuda.
kötü bişey göremedim
kafamda mı kuruyorum dersin
Mesafeli davran bi bakalım
yarın buluşacağız cidden öyle mi yapayiö