Arkadaşlar bizim sınıfta ki bazı erkekler göz teması kurmaya çalışıyor ve daha dün baktığında iki kişi bana gülümsedi yavaşça ben şok belli etmemeye çalıştım ama ikisinden de hoşlanmıyorum ben asla şaşırdığımı sevdiğimi belli etmem neyse hoşlanıyorlar mı bazı erkeklerde çok böyle işte ben geçecektik beni gelirdi falan önce sen geç diye el işareti yaptı neyse okadar güzel bir insan değilim o günde saçım açıktı hafif kıvırcık saçlıyım ben ama yinede güzel değilim neden böyleler ve gülümsedi lütfen dürüst olun TEŞEKKÜRLER...
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Macera eğlence merak çok duygusallık ya da ciddiyet arama
Aramıyorum da zaten canım ne yani bu hareketler sinir oldum bakmasınlar
Sert bir bakış at ya da baştan aşağı iğrenir gibi süz, öylelerini bilirim seviyesiz saygısız kişilikler
Nazikçe gülümsedi amaaa ne alakası neysee
Kanka dalga mı geçiyon nazikçe diyisun sonra sinir oldum diyon şurada yardımcı olmaya çalışıyoruz
Ya ben hoşlandıklarım bana yapmıyor hışlanmadıklarım yapıyor diye sinir oluyorumm
kibarliktan gulumsemislerdir. erkekler belli etmezler hoslandiklarinda hislerini
Yani hangisi ben anlamadım da neyse
yamuk yumuk devrik yazmissin ne dedigini anlamadim ki☺☺
Yaa bak ilk başta baktıklarını yakalıyordum ama hoşlandıklarından şüphem var bir iki kişi falan işte onlarda gülümsedi ler ben onlara bakarken dedim bu kesin benden hoşlanıyor ama emin değilim hoşlanmıyorum keşke hoşlandığım insanlar yapsa da bana bunları böyle şeylere sinir olmasamm
igrenerek bak yuzlerine tamamdir senden aninda sogurlar
Ama bakmalarıda hoşuma gidiyor ama hoşlanmıylrum hiç beni seven erkek olmadıüı için
ahaha kiz o zaman tadini cikar sen de cilve yap, anladigim kadariyla da yasi kucuk bi kardesimizsin biraz oyna cocuklarin hisleriyle. bu yaslarda ilgi alinca gittikce daha da guzelleseceksin
Birincisi neden hisleri ile oynayayım kötü müyüm ben ikincisi ilgi görünce niye güzelleşelim ne alakaaa
ohohoho buyuyunce anlayacaksin ablam bunlari, demek istedigim sadece icinden geceni yap ama eger madem bu kadar citi piti narin bir kizsin o zaman sen de onlara karsi nazik olmalisin her ne kadar icten ice igrensen bile
İğrendiğim insanlara zaten göz deliriyorum bakmıyorum sevdiğim insan bakarsan gülümserse bende gülümserim ama tiksiniyorum arkadaş olarak görüyorum ve o benden joşlanıyorsa gülümsüyor da benim hoşuma gider neden kendimi güzel hissederim alakası yok yani
Tiksinmiyorsam ark olarak görüyorsam hoşuma gider çünkü güzel hissederim
canim benim ilk olarak bir sey soracagim lutfen durustce cevapla kacinci sinifsin sen?
Çocuğun duygularıyla niye oynayayım ben üzülür sonra
9
KIZZZ LISE MISIN SEN ayyy git cabuk kos bir suru flort yap ay aman aman lise bu kizim bir suru erkekle konus ani biriktir, geriye baktiginda vay be ne gunlermis demen lazim. erkeklere de bosuna sinir olma o kadar onemli degiller, prenses gibi hisset hep kendini
Kardeşim sen ne diyon sen bu yaşta olgun değilsen ben bu yaşımdaki kişileri düşünemiyorum niye yani kötülük yapayım ki
kotuluk yapmak ve flort yapmayi bir mi tutuyosun ablacim
Flörtlük bana göre kötü bir şey imanlıyım o yüzden😊
jxmwhxemjde bu ani hatirladiginda birkac yil sonra yuzunde cok garip bir gulumseme olacak, ben de ayni senin gibiydim
boş ver ya zaten hiç sevilmedim acı çektim ona rağmen yaşıyorsam gülümseyebiliyorsam bunu yapmasamda gülümserim zaten duygusal olarak seven biri var bende seviyorum mesela onu çok çektirdi ona rağmen gülüyorsan ben yine gülerim sen merak etmeyin😊
canim benim prensesim, her seye ragmen gulebilmek cok guzel bir sey bunu bu kadar erken bir sekilde ogrenmen aci olsa da yine de farkindaliginin yuksek olmasina sevindim. insallah allah senin hayatini refaha erdirir ve bereketlendirir
Amin de farkındalığımın yüksek olması nedemek
yani nasil desem, diyelim ki kotu bir olay yasandi diger herkes ne yapacagini bilemeyecek durumdayken sen sak diye dogru seyi yapacaksin ve hayata karsi daha guclu olacaksin.
Evet doğru ama mutlu da olmuyorsun oladardaa
mutluluk her zaman var disarida degil kendinde araman lazim canim
Kendimde derken
yani birilerini memnun etmek yerine seni mutlu edecek seyleri yapmali ve kendi kendine mutlu olmayi ogrenmelisin
Ahhhh çok doğruyu ben kendimi pek sevmemde yani sevmem derken yüzümü sevmiyorum sadece okadar
canim benim ben senin hic de cirkin oldugunu sanmiyorum, sen neden kendini begenmiyorsun ki?
hissetmek değil bildiğin görüyorum yani aynada çirkin olduğumu
ablacim senin baska bir sosyal medya hesabin var mi acaba
Var
ver istersen diyecegim de burada sapik cok sana didinirler, psikologa gitme imkanin var mi
Varsa hiç uğraşamam psikolog ne alaka
Özelden atayım
Olursa
normal bir psikolojiye sahip gibi durmuyosun
Neden mesela
e oyle duruyorsun da o yuzden
Nasıl yani durduğum şey ne ve bunun pisikoloji ile ne alakası var
Bende gülümsüyorum inş yanlış anlaşılmıyordur