Diğer 21 gü Yerinde mi keyifler🧛♀️? HeartofFire Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 210 Bence öyle.. 🤟🥂😏https://m.youtube.com/watch?v=vfonvLliOs0#smell Yerinde mi keyifler🧛♀️? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 39 20 gü Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yerinde yerinde 👍 Afiyet olsun✨🍻Aklıma hep Behzat Ç tekila sahnesi gelioHarun tekilayı viski gibi çekipYanıyom La diyor yaişte orada kopuyorum🤣🤣🤣https://www.youtube.com/embed/JLHR0mgQp_w 1 0 Yorumla
sarıdilber Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 21 gü Bu güne şükür iyisiyle kötüsüyle sağlık yerinde olunca hergün güzel Rabbim herkese huzur versin 😌🤲🥰 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% 20 gü Diğer konusunda 316 cevap paylaştı. Keyfim sadece bir şeyden dolayı yok telefonun ana ekran yine bozuldu hem de hiçbir şey olmamışken 1 0 Yorumla
u вуηαяcσѕ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 20 gü Bu soruyu 998 kere sordun :D Yerin yerinde mutlu musun :D 1 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 34 , eic 88% 21 gü Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Aşksızlık krizinden keyifsiz olsam da, diğer durumlarda keyfim yerimde. (9/10) 1 0 Yorumla
54srp Takip Et Master Yaş: 43 , eic 98% 21 gü Keyifler çok süper💃🏻annemler yeğenlerim falan bana geldi. Hasret gideriyoruz😂 1 0 Yorumla
Dipsizdağ Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% 21 gü İdare eder uyusam iyidi aslında ama olmadı. Sen ne durumdasin 1 0 Yorumla
TantuniSultanSülüman Takip Et Master Yaş: 41 , eic 79% 21 gü Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Dolabın buzlugunda 1gün beklemiş çıkmış jägermeister misali 1 0 Yorumla
KingARHTHUR Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 21 gü Keyiflerin en dibi sohbetin en şehanesindeyim..😇 1 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% 21 gü Diğer konusunda 834 cevap paylaştı. Değilse de tekilanın yerine getiremeyeceği keyif yok 😄 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 51 , eic 99% 21 gü Diğer konusunda 3,2b cevap paylaştı. Şu anda yerinde değil elimizde kaldı maalesef 1 0 Yorumla
neyney01 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 21 gü yerinde neden olmasın :)sağlık en büyük mutluluk kaynağı 1 0 Yorumla
NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Yoda Yaş: 108 , eic 99% 21 gü Diğer konusunda 396 cevap paylaştı. Evet keyfim yerinde 2 0 Yorumla
u Affedilmeyen Takip Et Master Yaş: 40 , eic 52% 19 gü Diğer konusunda 35,6b cevap paylaştı. keyifler orta şeker..idare ediyoruz işte 1 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 21 gü Diğer konusunda 787 cevap paylaştı. Evet gayet iyi keyfim🦁🥛 1 0 Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Guru Yaş: 32 19 gü Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. omlega gold daha ıyı ya 1 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% 19 gü Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sayılmaz 1 0 Yorumla
m isabella181919 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 98% 21 gü Diğer konusunda 633 cevap paylaştı. Evet yerinde 1 0 Yorumla
Wantutriforooo Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 96% 21 gü Diğer konusunda 391 cevap paylaştı. Eh işte 1 0 Yorumla
gecenin_kralicesii Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 21 gü Diğer konusunda 378 cevap paylaştı. Değil 1 0 Yorumla
s Boavistaa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 21 gü Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı. evet yerinde 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Yerinde yerinde 👍 Afiyet olsun✨🍻
Aklıma hep Behzat Ç tekila sahnesi gelio
Harun tekilayı viski gibi çekip
Yanıyom La diyor ya
işte orada kopuyorum🤣🤣🤣
https://www.youtube.com/embed/JLHR0mgQp_wBu güne şükür iyisiyle kötüsüyle sağlık yerinde olunca hergün güzel Rabbim herkese huzur versin 😌🤲🥰
Keyfim sadece bir şeyden dolayı yok telefonun ana ekran yine bozuldu hem de hiçbir şey olmamışken
Bu soruyu 998 kere sordun :D Yerin yerinde mutlu musun :D
Aşksızlık krizinden keyifsiz olsam da, diğer durumlarda keyfim yerimde. (9/10)
Keyifler çok süper💃🏻annemler yeğenlerim falan bana geldi. Hasret gideriyoruz😂
İdare eder uyusam iyidi aslında ama olmadı. Sen ne durumdasin
Dolabın buzlugunda 1gün beklemiş çıkmış jägermeister misali
Keyiflerin en dibi sohbetin en şehanesindeyim..😇
Değilse de tekilanın yerine getiremeyeceği keyif yok 😄
Şu anda yerinde değil elimizde kaldı maalesef
yerinde neden olmasın :)
sağlık en büyük mutluluk kaynağı
Evet keyfim yerinde
Bana tek başıma yetmez o
keyifler orta şeker..
idare ediyoruz işte