Gördüğünüz veya tecrübe ettiğiniz ilişkilere bakarak sizce geçmişinde yaşadığı aşklar için harcanan emekleri veya duyulan sevgiyi en çok hangi cins yalanlıyor?

#inci
Gördüğünüz veya tecrübe ettiğiniz ilişkilere bakarak sizce geçmişinde yaşadığı aşklar için harcanan emekleri veya duyulan sevgiyi en çok hangi cins yalanlıyor?

#inci
Cevremde olan ilişkilerde genelde bayanlar erkeklerin hataları oldukları hakkında erkekleri iyi veya kötü. Diye sınıflandırıyor kadınlar genelde geçmiş ilişkilerini pek yorumlamaz gördüğüm kadarı ile ilişki konusunda erkekler bana göre çok daha fazla hata yapan taraf
Bir erkek kadında geçmişe bir kadın ise erkekte gelecek potansiyeline bakar. Bir kadın bir erkeğin fazla ilişki yaşamış olmasına pek takılmayacaktır çünkü kadında retroaktif kıskançlık erkeğe nazaran pek yoktur. Ayrıca ilişki yönünden tecrübeli erkeği pek çok kadın daha çok tercih edilesi bulur. Fakat kadınlar için tam tersi kadın ne kadar çok ilişki yaşamış ise bir erkek o kadar çok soğur ve ona göre durumu belirler, çok ilişki yaşamışsa zaten pek bulaşmaz uzun soluklu olarak en azından. O yüzden kadınlar bu konuda yalan söylemeye daha meyilli daha çok yalan söylüyorlar diyebilirim.
Erkekler daha yalancı bence sırf karşısındaki kadın ona şefkat duysun acısın diye geçmişte aldatıldım diyip kadınların merhametinden faydalanan çok kurnaz var.
Bak bu guzel yorum
😎
Teşekkürler 🌺
Erkekler sanırım ya
Cevap
26Cevap
Erkeğin kıskançlık krizlerinden dolayı kadınlar bazı şeyleri daha farklı lanse edebiliyor..
Kişilik meselesi , kadın erkek diyemem ama ben şeffafım herseyini döküp indiriyorum biliyorlar :D
Bu tamamen kişinin karakteri meselesi adam olan erkek ve kadın bitmiş ilişkisini sakız etmez ama bunu yapan kadın da gördüm erkek de o yüzden seçim yapamıyrm ikiside yapıyo
erkekler övünür kadınlar gizler genelde öyle oluyo
Bu doğru bak
Bana bir kadın yalan söyledi ve ben ise ona karşı son derece dürüst biri oldum ama kesin kadınlar veya erkekler geçmişi hakkında yalancıdır demek bana uygun olmaz.
Kadinlar bu konuda master yapmislardir, erkekler garibim bi yalan söleyecek ama onuda beceremiyorlar :D tabi benim gibilerde cikar aradan :D
Yalan denilince kadınlar zirveyi temsil ediyor. Bu iş için çift anadal master ve doktora yapmışlar
Bilmiyorum tespitte bulunacak kadar ilişki tecrübem olmadı ama yalan bence kadınların işi kötülemek için değil gerçekten bu konuda becerikliler
Kadınlar söyler. Eski sevgilisini sevdiği kadar sevemediği bir adama, çok güzel aşık rolü de yapar.
Kadın el sürmeyen erkek kalmaz ama aynı kadın erkeğine bakireyim der. 🤣
Tartışmasız kadınlar, kadınların her zaman ilk erkeği olur 😂
Dürüst olmanın zararını hiç görmedim.
Her iki tarafta çok iyi bu konuda.
Her iki tarafta yapıyor ancak ne yazık ki en çok karşılaştığım taraf kadınlar oluyor
Yaşanmış birseyler yaşanmış yaşanmıştır tatlı bir anı olarak kalır yalana gerek yok bence
Kadınlar söylüyor tabiki ilişki yaşamış kadınlar kötü algılandığı için bunu bu hale getiren yine kadınlar kimse kusura bakmasın kadınlar olarak erkek yapar demeyip erkeklere baskı kurulsa idi bizde yaparken çekinirdik
Geçmişteki ilişkilerde kim daha haksızsa o daha çok madur edebiyatı yapıyor
Ben 2 kiiden yalan duydum. heralde, 1 kere de söylemişimdir
Genelde kadınlar daha yalancıdır ama bu konuda erkekler bir tık daha yalancı olabilir.
Kızlar kesin… erkeklerin ilişkisi olması artı görülüyor. Kızların eksi
Erkekler oluyor genelde. Ama kadınlar yetişiyor artık. 😁
Erkekler sanırım
En kötüsüde kişin kendisine söylediği yalanlar.
Kadınlar söylüyor genelde
Kadınlar. Tanımıyorum bile diyorlar hatta.
Kim daha çok alışıksa o söylüyor.
yalan paralı olsun kredi ceker söylerim
erkekler
Erkeklerr
Erkekler
erkekler
Erkekler
Erkekler.
Kadınlar
Erkekler
Erkekler
Erkekler ama kadınlarda söyler ya bilemedim