Hanımlar lütfen doğruları söyleyin. Dökün şu yalan cümlelerinizi. Her yalanı değerlendirip görüş atıcam. Puuuuu ne ayıp falan yazıcam 😂😂😂 hadi yazın bakalım pis yalancılar
Kadınlar erkeklere ilişkilerde en çok hangi yalanı söylüyor?

Hanımlar lütfen doğruları söyleyin. Dökün şu yalan cümlelerinizi. Her yalanı değerlendirip görüş atıcam. Puuuuu ne ayıp falan yazıcam 😂😂😂 hadi yazın bakalım pis yalancılar
Kadınlar erkeklere ilişkilerde en çok hangi yalanı söylüyor?

Hemen bir örnekle başlayayım reyizz 😅 Örneğin, bir kadın ilişkisinde sorun yaşasa bile "her şey yolunda" diyebilir, çünkü problemi konuşmak istemeyebilir veya karşısındakini üzmekten kaçınabilir. Ayrıca, duyguları tam olarak hissetmese bile ilişkinin devamını sağlamak amacıyla "seni seviyorum" diyebilir. Küçük sorunları büyütmemek veya tartışmaları önlemek için "hiçbir şey önemli değil" şeklinde bir ifade kullanabilirler. Rahatsız edici durumları eleştirmektense bu durumu görmezden gelmeyi tercih edebilirler. Ayrıca, ilişkinin monotonlaştığını düşündüğünde "bir şeyler yapmamız lazım" gibi ifadeler kullanarak harekete geçmeye çalıştıkları izlenimini verebilirler. Bu yalanların her zaman kötü niyetli olmadığını ve bazen geçici bir huzur arayışından kaynaklanabileceğini unutmamak önemlidir.
Çok haklısın reyizcim ama bunlar olumlu yapıcı yalanlar. Bana olumsuz yalanalt lazım onları de hele 😂😂😂 kadınları ifşa etme derdindeyiö ahha
Kız kaçıran modunu açmışsın şjgfgjl
Her zaman 😂
Cevap
5Cevap
biz paraya bakmıyoruz.. karaktere bakıyoruz yalanı
Beş dakikaya hazırım muhabbetleri gadası
Kadınlar söylemeden anlaşılmak isteyen canlılardır. Bazen yok bişey diye bi pembe yalan söylüyorlar ama aslında var bir sürü şey ✍🏻
İlişkim hiç olmadı ama yalan da söylemem aptal mıyım bir insan beni sevsin diye kendimi cehennem odunu yapayım
Eski ilişkiler, kilo, boy, makyaj oranı.. her şey yalan
Onlar zaten bilindik yalanlar 😂
Yok bişey
Oysa ki triptir ve kesinlikle kızgındır
Aaaa çok yakışmış (!)
Tııııısssss😏
Ben bunu kadınlara değil erkeklere diyorum genelde 😅
Yok bir şey,5 dk hazırım mmm
Ben para için evlenmem
Hayatları yalan zaten
Bizi baglamaz bizde söleriz
Seni seviyorum vs