Aşk sence bencilce bir duygu mudur? Keyifli geceler.. ✨️🥂
"Geç tenimden.."
#smell
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Aşk sence bencilce bir duygu mudur? Keyifli geceler.. ✨️🥂
"Geç tenimden.."
#smell
Aşk kendini ondan önce düşünmek demektir. Sırf benimle olsun isterse zarar görsün mutsuz olsun düşüncesi ile yanında olmaktansa iyi olabilmesi için ondan vazgeçebilecek kadar sevmektir
Aşık bir insan aşık olduğu kişi mutluysa mutludur yani aşık insanın önceliği karşısındaki aşkıdır böyle birinin bencil olması imkansızdır böylede değilse zaten o aşk değil hevestir aşkın ne olduğunu unutmayalım kendimizi kandırmayalım dostlarım
Tabiki bencilliktir. Sadece onu düşünür sadece onu arzular sadece onun iyiliğini ister sadece onun için yaşarız. Bu bencilliktir. Kendimize karşı bile bencillikten. Ayrıca sen dün rakı içen kızıl değil misin yaa
Evet sayın gizli benim.
Ah kızıl ahh hem kızıl hem rakı içiyo hemde elleri güzel bu 3 nün bir araya gelmesi kısmetimin mesajı olacak diye düşünürdüm yıllardır denk geldiği yere bak
Kısmetim derken 😂 şaka mısın sayın gizli
Sen benim kısmetimsin demedim uğraşmam buralardan biri içinde hani bu 3 lüyü denk getirdiğim kişiye yürümeliyim filan derdim hep gele gele burada denk geldi diyorum senlik bişiy yok
😂 enteresan beklentilermiş cidden hayırlısı olsun hakkınızda.
Kızıl beyaz ten sevdam çok uç seviyelerdedir ev araba sattırır o derece bundan dolayı enteresan ve mübalağalı gelmiş olabilir. Teşekkür ederim temennin için
Ne demek
Sen böyle sık sık sorular sor 2 cevap yazıyım kendini unutturma 3 kadehte bir içilen çay olurum artık
Aşk normalde çift taraflı bir duygudur. Ama günümüzdeki basit ilişkiler ve duygular sonucu herkes beklediği karşılığı alamamakta ve bu da maalesef ilişkileri bencilleştirmektedir.
Cevap
36Cevap
Aşka inanmıyorum ama insan gerçekten sevdiği zaman bencil olmaz tabi ki de.. aksine sevdiği için her şeyi yapar önceliği o olur. kendinden önce onu düşünür her zaman Keyifli geceler.. ️ 🥂✨
insanım her eylemi bencilcedir. Tek fark bencilliklerimizin bir kısmı bazı insanlara şirin gözüktüğünden bencil yaftası yemezler. Romantize etmeyelim yaani..
Kişiden kişiye değişir bu durum.. kendine uygunsa sevdiğin insan karşılıklı yaşarsın her evresini aşkın ve bencillik olmaz sevgi arzu hisler aynı oranda artar iki taraftada..
Herkes bencil demiş.
Aşkın neresi bencil, kişinin kendisinden önce bir başkasını düşünüyor olması bencillik olarak addedilmese gerek.
Aşkı gömdüler seks başladı abla yazık ki yazık rahmetli çok iyidi
Kendisini çok seven bencil olur ama başkasına bağlanmak yani karşı cinsi sevmek bencillik değil
Arzular beklenti içindedir. Karşılık ister aşk. Yoksa sönüp gider. Sevgi gibi değildir.
Aşk bazen o mutlu olsun die gitmektir o mutlu olsun die fedakarlıktır
Aşık olunca tamamen karşıdaki odağında oluyor hiç bencilce değil bence
Bencilce olmasa da kişisel bir duygudur. Yani karşı taraftansa bireysel yaşanır sonuçta.
Karşılıklı sevgi bağı karşılıklı olursa iyi olur karşılıklı bulmazsa uzuluruz
Aşk tehlikeli bir histir. İnsana istemediği şeyler yaptırabilir
Bu postu artık sayfamda görmek istemiyorum. Yeter !!!
Hoşlanmak ve arzulamaktır bencillik aşk başka bişeydir aşk incitmemektir.
Aşk bencil digil o masum bir sevgi dürtüsü saf bir sevgi duygusu
Bazen bencilce olabiliyor
Tam tersi bencillik yok hep onu düşünüyorsun
Mutlu ettikçe mutlu olanların hakkıdır aşk
Şöyle biri yapissa ya bana 🤭
Bencil olan duygular değil insanlardır
Ask aslinda bencilligin zitti bir kavram.
Teninden geçerim , dayanabilirsen
2 kişi dışındaki herkese haksızlıktır.
Hayır bence paylaşımdır
Mükemmel bir şekilde birbirini tamamlama hissidir
Twk taraflı olursa.
Aşka inanmıyorum
aşk haram bakışın cezasıdırr
Bence değildir, çünkü aşk tevazu ister.
Çok güzel şarkı 🚬
Kendi duyguları üzerine olduğu için evet bencilce olduğunu düşünüyorum. Karşılıklı olduğunda iyidir ama , besler
insanın hissettiği her duygu bencilcedir
Ne aski abla ya
Fazlasıyla
Ne açıdan
Kişiye göre değişir
bence hem çok guzel hem çok acı
Hayır değildir 😂
Değildir.
Hayır
Bencildir tabiki
Değildir
Degilde işte