Aşk İlişkileri Genellikle tipsiz insanlar sevgili yapmayı seviyor neden böyle? MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Nerde bir tipsiz varsa geliyor burada sevgililer günü sorusu soruyor. Başka işleri yok. Güncellemeler+1 yıl Nerde bir tipsiz varsa KS de gelip sevgili yapıyor Genellikle tipsiz insanlar sevgili yapmayı seviyor neden böyle? Cevapla İş Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. Bence şanstır ama tipsiz insanların sevgilisi olmaz kolay kolay hatta hiç olmaz 0 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Neden onlar insan değil mi 0 1 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Değil. Tipsiz insanlar sinsi oluyor Yorumla
Sonasık24 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Özgüvenden kaynaklı, bende tipsizim ama hiç öyle sorular sormuyorum. 0 0 Yorumla
Eray-Demirci Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Yani bizimle tek gecelik takılmadıkları için. 😃😃 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bence şanstır ama tipsiz insanların sevgilisi olmaz kolay kolay hatta hiç olmaz
Neden onlar insan değil mi
Değil. Tipsiz insanlar sinsi oluyor
Özgüvenden kaynaklı, bende tipsizim ama hiç öyle sorular sormuyorum.
neyse ki ben sormadım (çünkü sevgilim yok) :)
Yani bizimle tek gecelik takılmadıkları için. 😃😃
Tiplinin burada ne işi var ki zaten 😀
Tipsiz insanlar sevgili yapamiyor ki gjfb
tipsiz miyim o zaman
Özgüven ilgisizlikten