Evleneceğin insan mı çok önemli senin için yoksa ailesinin seni el 🖐️ üstünde hoş ☺️ tutması mı?
kriterim bundan sonra ilk ailesi, ya senin?
Evleneceğin insan mı çok önemli senin için yoksa ailesinin seni el 🖐️ üstünde hoş ☺️ tutması mı?
kriterim bundan sonra ilk ailesi, ya senin?
Ailesi ile bağ kuramayan eşiyle kurabilir mi sence
Normal insanlar ailesine düşkün olur çünkü emek vermişlerdir ömürlerini vermişlerdir yetiştirmişlerdir eriştiğinde tutmuşlardır okutmışlardır ama belli bir yaşa geldikten sonra ailesini elinin tersiyle iter insan zamanı geldiği zaman eşini de iter çocuğunu da gözü görmez
Neden birinden birini seçmek zorunda bırakılan bir algıda yaşıyoruz? İkiside var olmam için yanımda olan insanlar.
Bu düşünceler insana çocuk ayrımı yaptırır.
Ailesi kötü diyelim? Devam eder misin? Ben etmezdim şahsen
Aile tek kriterim bundan böyle..
Devam ederdim tabiki neden etmeyeyim? Tamam aile önemli bir kavram ama bu kadar büyük konuşma bir gün kaderin seni bununla yüzleşmek zorunda bırakır.
Hayatı sadece yaşiyoruz bu düşüncelere gelene kadar bir çok acı çekmissin belliki bundan dolayida katılaştırmış seni.
Tavsiyem katı olma kırılırsın, hayat akıyor sadece.
Cevap
10Cevap
Eş tabi ki de ön planda
Evleneceğin eşin olacak insan senin zaten ailen oluyor, daha fazla önem vermem gereken el üstünede tutman gereken odur tabi ki anne, baba ve kardeşlerini ihmal etmeden ön planda olması gereken eşindir.
Hele ki biz erkekler için daha da önemli olmalı çünkü bize Allahın emanetidir..
Eş olarak seçeceğim kişide karakter önemli ama karakterini belirleyen şey ailesidir. O yüzden eş almadan aliesini al. Eş olacak adam belli edecektir kendini
Aile yi es geçerim aynen:))
Aile candır..
Aile candır ve seninle konuşmamız gereken çok şey var bence. Damdan düşene damdan düşen biri iyi gelirmiş derler.
İlk eşim alip giderim baska ile ya da ilceye cok yoruldum insanlardan esimle kafa dinlerim zaten aile dedigin kimim var bi annem okadar babasizim ben
Herkesin yeri ayrı ama evlenince tanılı eş olmalı
? Anlamadım
Eş olmalı yanı
Bence tersi
Neden tersi evlenınce oda senin aılen oluyor kendi aılenı zaten atmicaksın ama diğer taraftan bir aıle oluşmuş
Anlamadın
Ve bunda orta yolu sağlayamazsan sorun eksik olmaz zaten
Onun ailesinin seni sevmesi mi daha önemli senin için yoksa ona olan aşkın sevginiz mi daha mühim
He onun aılesının senı sevmesi tabıkı önemli ama eşın olacak kişiylede sevgı aşk olması lazım çünkü aılede sevmezse eğer hep sorun çıkarır bıyerden
Ben öyle düşünmüyorum artık.
Bu konuyla ilgili sorun yaşamışsın bellı ama sonuçta aılesı önemli olsada aynı evde yaşadın kışı eşin olucak
Aile tabiki
Eşi bulursun tekrardan ama aileyi bulamazsin
Ailesi?
Evleneceğin insanı mı ön planda yoksa onun ailesinin seni hoş tutması iyi bir aile olması mı?
Hayır 🤦♀️
Hersey yalan ana gider baba gider cocuklar evlenir gider kalırsınız bas basa
Hepsinin ön planda olduğu alanlar farklı
Bence ailesi
Önce kendisi sonra ailesi kedisiyle iyi okursam arayı zaten kurar
Aile önemli
Ailesi öncelliğim
kb hayır yani
Nolacal sadece sohbet
Almayayım
Elbette ailem.
Yok, onun ailesi mi önemli yoksa sevdiğinin seni sevmesi mi?
Ha pardon. Sevdigimin sevmesi daha onemli.
Evlendikten sonra kocam ön planda olur
Bende değil
kesinlikle aile
Efleniyoz mu ona göre şaapim
Kendim ön planda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?