Çocuk yapmayın artık erkekler anne olsun 😂
Evlilikte önceliğiniz eşiniz mi yoksa çocuğunuz mu olur?
Çocuk yapmayın artık erkekler anne olsun 😂
Muhtemelen çocuk olur çünkü korunmaya muhtaç savunmasız masum bir canlı, dünyaya getirdiğimiz için de ona karşı sorumluluğumuz daha çoktur diye düşünüyorum ama eşim de çok önemli olur tabii ki
Öncelik her zaman çocuklara verilmeli, anne olsun baba olsun önceliği çocuklara vermelim. Önceliği çocuklara vermeyecek kişiler lütfen bir zahmet aile planlamasını dikkate alsın.
Cevap
15Cevap
eşim önce gelir hep öyle oldu o çocuğunda benim olmasını sağlayan Rabbimin izniyle yine eşim
Neden bir tercih yapmalıyım ki? ben ikisine de eşit değer veririm yani olası kötü bir durumda kendi canımı ortaya koyarım onlar için.
Öncelik 5 yaşına kadar çocuğa aittir. Çünkü çocuk muhtaçtır ve sürekli başına bir kaza gelme ihtimali vardır
İkiside benim hayatımın merkezi olur ama ilgiye daha muhtaç olacağı için tabi ki çocuğum
İstersen de istemesen seninde esininde oncelihi cocgunuz
Çok merak ettim, eşim diyenler evlimi evliyse çocuğu var mı
Çoğunun yok ya da anne baba olmayı bilmiyorlar bence. Tamam eş önemli ama bevekte çocukta bir yaşa kadar sana bağımlılık var maddi manevi hukuki. Ben evli de değilim çocuğum da yok ama eş diyenler sanırım çocuk kariyer sahibi olduktan sonraki aşamayı düşünüp söylüyorlar.
Çocuklarınızın bı anne baba desin izlerinin yağları erişin bakalım öncelik kim olacak
Eşim herseyden önce Eşim
Sonra çocuk
@ZHanimm eşin aldatınca fıtrata noluyo 😂😂
Bahsettiğim bir annenin çocuktan çok kocasına değer ve ilgi vermesi değil eşin beklentisi ve istekleri çok farklı ve bu talepleri çocuk için örnek veriyorum kocasına saygı duymayacak onun kararlarını kabul etmeyecek ise o evlilikte aile dinamikleri zaten doğru ilerlemeyecektir. Kocanın istekleri zaten sınırlı elbette aldatma konusu ayrı bu boşanma sebebidir dolayısıyla eski kocamın üzerimde hiçbir hakkı olmuyor otomatikman ama testiyi kırmadan el oğlu muamelesi yapılması yanlış nacizhane fikrim
Öncelikten kasıt nedir değişir elbette bir anne ilk etapta çocuklarını düşünecektir sorulmak istenen kadının kocasına karşı vazifelerini bırakip evde otoriteyi kabul etmemesiyse başka veya çocuğuyla kocasının belli konularda arasında kalmasi gibi..
Bu nasıl soru eşim tabi.
Bazısı da çocuk diyor. Bu böyle bir soru.
çocuk olduktan sonra değişti. odak çocuk şu an
Çocuk olunca çocuk olur yani🙄
Çocuk olunca çocuk olur önceliğim tabiii
Eşime annesi baksın ben cocuma bakarım dmdmdmdm
Çocuğum olur biz öyle gördük büyüdük.
Çocuk her zaman önce gelir
Çocuğum elin oğlunu ne yapayım
İkiside yok ama muhtemelen çocuğum olurdu 🍕
Önceliğim her zaman çocuğum oluyor
Çocuğum şu an ben onun için nefes alıyorum
Her ikisi de eşit olur benim için
eşim.. o çocuğa benden iyi sahip çıkar zaten