erkek evli değil ve sevgilisi yok, bir kızın kendisini sevdiğinin de farkında değil. bu kız açılacak olursa erkeğin reddetme olasılığı nedir bunu öğrenmek istiyorum bir erkek kendisine sevdiğini söyleyen bir kızı reddedebilir mi ve neden reddeder? erkek 25-30 kız 20-25 yaş aralığında diyelim. görünürde belki yaş farkından dolayı edebilir. başka?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 378 cevap paylaştı.
+1 yılSayın arkadaşımız, vallah bir erkek olarak aşk ve sevgi işinin ancak karşılıklı etkilenme ile olacağını düşünüyorum. Yani zaten ben de etkilenseydim ondan önce söylemiştim bile, o yüzden %100 reddederdim sanırım. Bunu söylemekle şu anda kendim de azap çektiğimi belirtmek istiyorum. Çünkü birkaç hafta önce ona açıkladım tüm duygularımı messenger'da ama herhangi bir cevap vermedi, okuduğundan bile emin değilim. Sadece belirti karşılaşırsak bana bakmak konuşmak istemiyor gibi seziyorum ki öyle davranıyor eskiden en azından tebessümü selamı vardı, maalesef o da yok gibi inanmak istemiyorum ama. Belki de o da benim gibi aşk ve sevginin ancak karşılıklı olacağının peşinde, işte o karşıdaki belki maalesef ben değilim diye inanmak da istemiyorum. Hala sözlerinden red cevabı almadan olmaz hayır demeden bitmesini kabullenemiyorum, gözyaşlarını durduramıyorum. Peki siz böyle bir durumda size biri açılmışken, nasıl bir tavır takınırdınız? Direk messengerda hayır demek mi? Engellemek mi? Yüz yüze gelince kusur bakmayın tşkler ama kabul edemiyorum demek mi? Sessiz kalarak konuşmayarak, uzaklaşarak mı birşeyleri belli etmek yolu seçerdiniz? Veya baska bir şekilde mi davranırdınız?
Teşekkürler,
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBazen oyle sacma sorular soruyorsunuz ki, boyle bir soru hakkinda, burada seni sadece gizli kullanici olarak taniyan birisinden yardim veya fikir alisverisi beklemen cok mantiksiz...
Seni ve o erkegi taniyan ortak bir arkadasiniz veya cevrenizdeki bir insandan bu konu hakkinda yardim alabilirsin, bu konunun erti ve eksi yonlerini dusunup, cikan eksi sonuclara kendinizce cozumler uretebilip, karsisina o zaman gecebilirsin, yani kisacasi seni ve erkegi yakindan tanimayan birilerinden bu konu hakkinda pek fikir alisverisi yapmani uygun gormuyorum..
Umarim beni yanlis anlayip, kirilmazsin fakat isin ozu ve gercegi de budur bence. saygilar...06 Yorumla
Soran+1 yılilk olarak, burada onca işsiz ve pislik sorusu varken, bu soruyu neden saçma bulduğunuza şaşırdım. ben cevaplarınızın kesin olacağını söylemiyorum zaten, siz dediniz diye bir şeyi yapacak da değilim. amacım sadece tahmin yürütmek, olgun bay ve bayanlardan görüş almak, onlar nasıl düşünüyor, siz nasıl yapardınız bunu öğrenmek istiyorum sadece. ortak arkadaş maalesef yok, yapabileceğim bir şey olsa zaten durmazdım emin olun. kendi kendimi yiyeceğime, burada her kültürden insandan fikir istiyorum. ona göre aklıma gelmeyen maddeleri de zihnime ekleyebilirim. hadi hiç olmadı içimi rahatlatabilirim :)
- +1 yıl
O zaman sana soyle bir tavsiyede bulunabilirim sadece, ona sevdigini direk aciklamak yerine buguna kadar oldugundan daha yakin olmaya calis biraz belli et onunla ilgilendigini, senin onunla ilgilendigini gordugu ve hissettigi halde sana karsi olan tutumlarinda ve hareketlerinde birazda olsa degisiklik gormuyorsan, birak bu playonik aski icinde devam ettir, ama sana karsi biraz da olsa degisti ise ve senden hoslaniyosa devami kendiliginden gelecektir zaten, tabii bu surecte askina yenik dusup sacma sapan seylere alet olma, cunku insanlar karakterlerine ve kisiliklerine goredir, kime guvenip kime guvenmeyecegini kisa surede anlamak cok zor, bu sekilde bir deneyim kazanacagindan eminim, basarilar dilerim...
Soran+1 yıloldugumdan daha yakın nasıl olmalıyım bilemiyorum. ilgimi nasıl belli etmeliyim. bakın size mesaj atayım daha iyi anlayacaksınız
Soran+1 yılatamıyorum neden onu da bilmiyorum. ya aramızda statü farkı var kısaca. o yüzden yaklaşmayı bilmiyorum saygısızlık olarak algılar mı
- +1 yıl
Mesaj gonderebilmen icin galiba 2xper olmak gibi bir sart vardi yanilmiyorsam, profilimden benim actigim konulardan birine gorus yazarsan ben sana mesaj yazabilirim, ve cevap verebilirsin.
Soran+1 yıltamam cevapladım. xper nasıl kazanılıyor bilmiyorum =)
Yani adamın kabul etmeyeceği varsa etmez bu kadar basit belkide kadın gözüne güzel gelmiyordur belkide kabul etse evlilik çağında düşüneceği için kadın baskı yapar diye etmez hazır hissetmiyordur belkide adamın sevdiği başka bir kız vardır? Ne acayip bir soru bu :D
02 Yorumla
Soran+1 yıltamam işte istediğim cevapları veriyorsun neresi acayip. adam zaten evlilik çağında. sadece güveneceği birilerini bulamıyor sanırım. sevdiği başkası vardır ve ya kızı güzel bulmamıştır.. evet bunlar bir ihtimal
- +1 yıl
Yani belki adam evliliğe henüz kendini hazır hissetmiyordur milletinde başını yakmak ya da bekletmek istemiyordur olabilir yani bunlar hep olası ihtimaller belkide kızı beğenmemiştir bilemezsin ki , En kolay kurtulmanın yolu belli gidersin söylersin suratına evet ya da hayır cevabı alırsın en fazla 1 hafta üzülürsün sonra normale dönersin bir ömür bununla yaşamaktansa hayat devam ediyor günler geçiyor millet neyi bekliyor anlamış değilim
+1 yılreddetmez cesaret topla ve git açıl :D
03 Yorumla
Soran+1 yılyine mi sen
Soran+1 yılreddederse görürsün :'(
- +1 yıl
reddetmez bence ne dicek reddetcek en azından bir dener tanımak isteyebilir. kırmak istemez seni zatenn
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
7Cevap
Reddedebilir yani birçok sebebi olabilir. Mesela kız çok güzeldir. Kendisini layık görmüyordur. Yani ben kendime bakıyorum ortalama biriyim. E 38 yaşına gelmişim. Hani olmazda 😀 25 yaşında çok güzel biri geldi ve beğendiğini söylese, tanışmak isterse bu sadece tanışma kısmında kalır. Usülen olmayacağını ifade ederim. Yani göz var izan var. Yani yine başkaları için olmayacak siye bir şey yok ancak herkes az çok kendini bilir. E olmayacak mı? Belli bir yaştan sonra insanın birçok şeye karşı umudu azalıyor. Düşünmemeyi tercih ediyor.
İnanın yapan tarzınızı veya düşünce tarzınızı beğenmeyebilir.
ama en önemlisi bunları tanışmadan ve sormadan bilemezsin00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayatta ne istedigine bakar o ondan once senin gozlemlemen gerek :)
1- Mutluluk
2- Kullanımlık
(bunu anlamakta sana kalmıs)07 Yorumla
Soran+1 yıltanımadan anlaması güç fakat, anlamanın yöntemleri varsa bilmiyorum :/
Cevap sahibi+1 yılBir insani anlamak bazen hayattaki en zor şeydir ama azda olsa hal ve hareketlerinden ya da verdigi tepkilerden nasil bir zihniyete sahip oldugunu gorebilirsin bunu anlamak icin illaki ask yasamak gerekmiyor.
Soran+1 yılşu ana kadarki tepkilerinden asla rahatsız olmadım hatta imkan varken bile yapmaya yeltenmediği ufak tefek şeyler ( fiziksel temas, nereye baktığı ) gördüm. bu yüzden oyumu mutluluk tan yana kullanıyorum. :)
Cevap sahibi+1 yılDenemezsen icinde kalip pisman olacagina Deneyip sonuclarını gormek her zaman daha mantıklıdır.
Umarım mutlu olursun ;)
Soran+1 yıldeneyeceğim mutlaka, pişman olurum çünkü. fakat yine de her telden insanlardan görüş alıp kafamda tahmin yürütmeye çalışıyorum. siz erkekler bilirsiniz sonuçta bir kızı neden reddedersiniz kriterler nelerdir şeklinde.
Cevap sahibi+1 yılSoylemek istedigim su karsindaki insansa eger :) bu cok onemli insan..
olmayacagı da varsa seni yipratmaz bu durumda sende cok buyuk bir gocuntu yasamazsın.
fakat maddeden 2 ci kisiyse ozaman seni cok buyuk uzuntu bekler.
extra olarak sunu soyluyeyim bir ask bir istek hicbir sekilde etrafina bakılarak ya da kim nededi ne yapr soyle boyle hareket edeyim diyerek yasanmaz kendi fikirlerinin arkasinda dur kendin tani
(ben kendimden örnek verim yapmamam gereken seyi yaptim ve cezasını cok buyuk cektim ve cekiyorum hem sevgiden once vicdanım agir basti.) o yuzden sende kendin dene ben bunu cektim diye sende aynisini cekicekin diye bir durum yok.
Soran+1 yılevet haklısın zaten hani olmayacağı varsa bile beni kıracağını düşünmüyorum beni kullanacağını da düşünmüyorum. zaten siz dediniz diye hemen gidip yapacak değilim tabi ki ama sadece nasıl yaklaşılmalı ne olursa reddeder gibi görüş almak istiyorum sadece :)
+1 yılO kıza bağlı seviyorsa muhtemelen reddetmez seviyorsa reddetmez bir erkeğin kızı reddetme olsılığı % 30 veya % 35
010 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederim, erkeğin kızı reddetme olasılığı daha düşük yani..
- +1 yıl
Evet ya zaten yanlış anlaşılmasın ama erkekler biraz sapkın olur
Soran+1 yılsapkın derken? yani acaba kız söylediği zaman basit kız konumuna mı düşer, yoksa cesaretli diye daha mı göze girer? hani bazı erkekler seçilmek değil, seçmek ister ya, zor olanı ister ya, o bakımdan reddetme olasılığı olabilir mi? tabi erkek 25-30 larda ve olgun biri olursa
- +1 yıl
Hayır erkekler bu konularda güzellik gibi şeylere önem verir o yüzden kolay kabul eder kızı teklifi reddetmesi zor olur
Soran+1 yılkızın tipini begenmezse etmez eger etmezse diyorsun yani
- +1 yıl
Genelde öyledir erkek kişiliği
Soran+1 yılaslında kızların da öyle ilk basta tabi ki görünüş ilk izlenim önemlidir ama kız ortalama bir güzelliğe sahip, erkek de öyle, hatta belki hiç yakışıklı değil başkalarına göre :) ama sempati işte.. görüntüye bakmıyor.
- +1 yıl
Haklısın ama kızlarda bira duygulara göre hareket eder o yüzden pek tiple bakmaz erkek ise ne olursa olsun güzeli olsun
Soran+1 yılgençken belki fakat.. evlilik çağı geldiğinde daha mantıklı olacağını düşünmekteyim
- +1 yıl
Genelde öyle ama bazıları ise hiç değişmez
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşka senin iyiliğin için olabilir :D
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKusura bakma güldüm ama benim başıma geldi çok salakça bulduğum bir sey ondan.
Soran+1 yılhaklısın aslında. ama cidden, daha çok gençsin bana ayak uyduramazsın tanıyacağın daha çok insan olacak demesinden korkuyorum, hem de beni daha tanımadan..
Cevap sahibi+1 yılO yüzden ilk önce açılmadan önce arkadaş olmaya bak. Açıldın ama bir seyleri bahane etti ise bana göre tek bir şey vardır sevmiyordur. Tam olarak kaç yaş var aranızda bence bu sorun olmaz.
Soran+1 yılaramızda statü farkı var ya.. 13 yaş var :/ o yüzden arkadaş olmak için nasıl yaklaşacağımı bilemiyorum..
Cevap sahibi+1 yılBaya varmış o zaman işin zor gerçekten.
Soran+1 yılaslına bakarsan bazen daha kolaymıs gibi geliyor neden dersen yasıtım birine sorsam guzel değilsin deyip reddedebilir veya sırf beni kullanmak icin evet diyebilir fakat kişi olgun oldugu için güzelligime cok onem vermeyebilir, beni kullanmaya kalkması zor olur ve olmayacgı varsa bile bunu kalbimi kırmadan belli etmeye calısır
Cevap sahibi+1 yılTabii orası öyle benim durumumda da isteseydi beni kullanabilirdi ama yapmadı. Yine de sen dikkat edeceksin üzüleceğin bir şeyi yapmayacaksın.
Soran+1 yılsenin durumun ne sanırım benimkine benziyor pm atardım ama xperim yetmiyor, yani benim iyiliğimi bahane ederek kabul etmeye bilir diyorsun, ona ne ki benim iyiliğimden ama dikkat etmeye çalışacağım :'(
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok yakışıklıysa kesin gaydir ondan reddeder :( :(
07 Yorumla
Soran+1 yılhahah :) yok yok yakışıklı değil. erkek gibi erkek
Cevap sahibi+1 yılO zaman sevgilisi yok diye sevdiği olmucak diye bir şey yok kesin birini seviyodur ya da unutamamıştır :)
Soran+1 yılevet olabilir, bunu da düşünüyorum. fakat bunu öğrenemeyeceğimiz için acaba sevdiğini söyleyen kız üzerinden hangi sebeple karşılık vermeyebilir?
- +1 yıl
Ne alaka nefes alsın yeterli demesi mi lazım?
Her kızı da kabul etmek mantıklı mı?
Hastasın sen.
Soran+1 yılhasta olan kim anlamadım ya =)
Cevap sahibi+1 yılKızı beğenmemiş olabilir sonuçta herkesin kafasında oluşturduğu bir tipleme karkter vardır ama kızın tipide karakteride güzelse buna rağmen istemiyosa erkekte sorun vardır bence :)
Soran+1 yılgüzellik göreceli olduğu için de cevabı asla bilemeyiz ama benimki tahmin yürütme. kız içsel olarak çok iyi, akıllı biri. güzellik olarak da eli yüzü düzgün yani süper değil ama tatlı biri
reddetmez kız akıllıysa
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim :) evet gayet mantıklı bir kız.
+1 yılBirşeyler hissetmediğinden terkeder?
011 Yorumla
Soran+1 yılyok demek istediğim terketmek değil, birlikte değiller ki, birbirlerini tanımıyorlar. kız hoşlanıyor ve söylemek istiyor söylerse ne yapar diyorum :)
- +1 yıl
Birşeyler hissetmediğinden reddeder diyecektim. Uykusuzluk.. Pardon. Bence aranızda hiçbirşey olmadan direk teklif olayları olursa büyük ihtimalle reddeder çünkü sevmediği birini insan neden ister ki? Bu işler bence önce yakınlaşma zamanla birşeyler hissedip açılma yöntemiyle ilerlemeli. Pat diye açılmak bence yanlış
Soran+1 yılyani hiç konuşmadığı biri de değil de, nasıl desem, tabi sohbet edip gülüyorlar falan fakat işte ama normal bir iletişim var arada. e kız adımı atacağı için yakınlaşma nasıl olmalı falan biraz çetrefilli. o yüzden hani şuanda ilgisini falan çekse mesela? daha cok sohbet etse daha cok baksa daha cok gulumsese ona? sonra da soylese, en azından bir yerlere oturmaya gitmeyi dahi teklif etmez mi veya kız etse kabul etmez mi direk hayır diye kalbini kıracagını sanmıyorum cunku
- +1 yıl
O kadar güvenme bence. Ona güven ver. Bu kişi senmişsin gibi konuşuyorum yoksa anlatamam. İlgi alanlarını öğren en çok neleri sevdiğini hatta sık dinlediği şarkıları öğren ve sanki onun sevdiğini bilmiyormuş gibi durduk yere o müziği aç mesela ya da hoşlandığı konulardan konuşun her halükarda yakınlaşmanız gerek. BENCE
Soran+1 yılona sormadan ilgisini başkasından öğrenmem çok zor çünkü ortak tanıdığımız yok. fakat bunları biraz biraz yapıyorum ve fikirlerimiz genelde uyuşuyor. fakat yakınlaşma konusu nasıl olacak cidden bilemiyorum.
- +1 yıl
Yalnız kalmaya özen göster arada telefonu eline geçerse dinlediği müziklere falan bak.
Soran+1 yılya aramızda statü farkı var işin doğrusu. o yüzden bilemiyorum nasıl yakın olacağımı yani aramızda siz bizli konuşuyoruz
- +1 yıl
Vaov. İş biraz sıkıntı. Direk kendini açmak yerine direk buluşmayı teklif etsen nasıl olur? Aynı şey mi diyorsun yoksa?
Soran+1 yılbiraz varlığımı farkettirip ne bileyim ilgimi belli ediyorum, samimiyiz fakat tabi ben aşık olduğu ve hoşlandığı kız değilim normal biriyim gözünde, çünkü fark olduğu için açıkçası sanki merdivenlerin tepesindeymiş ve bana eğilip bakmazmış gibi uzakta hissediyorum onu. kibir anlamında değil tabi ki, aramızdaki mesafe bakımından. aslında onu da sorsam olabilir. sence kendimi açayım ve beni tanıması ve kırmamak adına bir yerlere davet etmesini bekleyip eğer etmezse ben mi bir yerlere davet etsem? ondan sonra onun fikrini veya teklifini mi beklesem? yoksa hiçbir şey yokmuş gibi davet etsem, bir şey çaktırmasam daha sonra onun teklifini mi beklesem? fakat burada bir yerlere gitmeyi kabul etmeyebilir veya ben durduk yere teklif edince zaten bir şeylerin döndüğünü anlayabilir. sevgimi anladıktan sonra eğer içinde negatif duygular varsa tekrar onunla yüzyüze gelmek istemiyorum çünkü
- +1 yıl
Bu bu riski alacak kadar güçlü değilim açıkçası. Ben reddedilmeyi göze alamazdım yani. Ama buluşmayı kabul eder bence önemli olan ondan sonra olayların nasıl ilerleyeceği.. Onu daha çok tanımak istediğini söyle. Daha çok vakit geçirmek istediğini söyle. Anlar zaten.
Soran+1 yılreddedecekse de bunu kırarak yapmaz sanırım. neden reddedeceğini de bilmiyorum açıkçası. yaşamadan bilemem o duyguyu ama içimde de tutamam mutlaka söylemem lazım yüzüne diyemesem bile mesaj falan atarım.
Ablam baska erkek mi kalmadı ya
00 Yorumlaseni beğenmeyebilir
05 Yorumla
Soranfizik olarak mı diyorsun?
Soran+1 yılsence direk yüze ve fiziğe bakarak mı reddeder yani en azından bir tanışmak istemez mi? kırmamak adına
- +1 yıl
orası ayrı ister bence ama öyle bir şekilde sormuşsun ki reddetmesi saçma olur tarzında bir kız bir erkeği reddetme sebebleri bence erkek içinde geçerlidir tipine göre değerlendirebilir tarzına göre karekterine göre mesela ben isterim hanım hanımcık dürüst güvenilebilir birisi bir başka erkek başka bir türde ister kişiden kişiye değişir benim görüşüm
Soran+1 yılhaklısın kendim adına düşününce tabi ki dış görünüş de önemli, ama tanışmak istese biri herhalde şans verirdim. ama kız zaten içsel olarak cok iyi bir kız, fizik olarak tatlı ama bu erkeğin kriterine kalmış. fakat erkek böyle artist gibi bir şey değil, ayrıca olgun biri o yüzden fiziğe takılır mı bilemiyorum
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım