Fiziğim güzel yüzüm, kendi işimi yapıyorum kimseden beklentim yok, bana baksın demedim demem.. Hep masum davrandım hep saygılı gittim..
Bazen anlayamıyorum yoruldum.. İyi olmak suç mu?
Erkeklere nasıl davranmalı?
Fiziğim güzel yüzüm, kendi işimi yapıyorum kimseden beklentim yok, bana baksın demedim demem.. Hep masum davrandım hep saygılı gittim..
Bazen anlayamıyorum yoruldum.. İyi olmak suç mu?
Erkeklere nasıl davranmalı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yalnış insana olduk o zaman
Analizci olmak gerek
Erkeklere nasıl davranmalı değil. Doğru insanı nasıl bulmalısın önemli olan bu.
Belki de ondan dolayı.. nasıl bulunuyor:)
Tanıyacaksın başka yolu yok kimsenin alnında yazmıyor ne olduğu. Doğru bir insan sana güven verir geçmişindeki insana nazaran dersin ki bu gerçekten benim evleneceğim çocuklarımın babası biri adam olmayı hak ediyor dedirtecek. Doğru insan bunu dedirtir
Son sevgilimi görünce tanıyınca dedim ilk defa, bir insanda evimi gördüm. Ama olmadı. O yüzden ne diyeceğimi bilmiyorum..
Neden olmadı
Sorumluluk alamıyor ilişkiden korkuyor, bir adım ileri iki adım geri. Hep ilişkiden kendi bahsederdi, sormazsam da konuyu açan oydu, zorlamadım hiç, zamana bıraktım, belki zamanla rahatlar kendını bırakır dedim.. ama olmadı. zaman geçti baktım aynısı..
Oğlak burcu muydu
Balık
Ooo balık erkekleri duygusal hayalperest paranoyak olabiliyorlar. Yalanları fazla olabiliyor. Hayalperest kendi kafasında bir hayal dünyası var. Sorumluluk almayı asla asla aslaaa sevmezler istemezler. Çöpü at desen atmayabiliyorlar kişiden kişiye değişse de balıklar acayip derecede değişken bir burç. Çok değişken ikizler burcu gibi dengesiz. Maneviyatı yüksek bazıları Allah'tan kitaptan bahsederler işine gelince de yalan söylerler ben bi kaçıyla kavgalık olduğum için biraz tecrübe sahibiyim.
Evet beni de ilişki olarak algılamış ve selam versem de ilişki yapamıyorum der patlar mesela. Ki hiç baskı yapmadım. Ben sadece sevgimi ifade ettim etmesem de kendisi söyledi biliyordum beni sevdiğini konuşmasak da.. Duygusaldı bazen kendi içine kaybolmuş gibi, dertleşmeyi severdi. Ama yalanlar söylerdi mi bilmiyorum biraz dürüstü bana karşı.. Sorumluluğa gelince kaçar.. bide bana diyordu dunyada bu madar duygusalığa yer yok..
Ben bir başak olarak yapamadım onunla netsiz durduğu için uzaklaştım.
Başaklar maddiyata birazcık baksalarda çok güzel anne oluyorlar bide sizin çeneniz birazcık düşkün oluyor başeti yiyebiliyorsunuz ama tatlı kadınlardır başaklar birazcık patavatsıklıkları olsa da yuvalarına çocuklarına güzel anne oluyorlar. Balık erkekleri kendi dünyasında kısılıp kalmış hayaller içinde yaşayan gerçeklikten uzak bir kafa yapıları var. Balık kadınları da öyle. Zor yani balığı anlamak.
Belli ki Yanlış insanla uğraşıyorsun Hiç kafanı takma unut onu gitsin yeni bir sayfa aç Tertemiz
Belli evet ama zaman geçince tamam dedim yazanlardan birine cevap vereyim, denedim kendimi zorlandım bile.. ama hep düzgün gittim, yok hep ci.. aç tuhaf insanlar. Profil olarak bakınca olgun zanedersin yaşı da var 33+ ama büyümemiş.. ve daha çok kötü oluyorum boşuna kendimi zorlanıyorum
Her yerden engelle aklından çıkart istersen detaylı konuşalım Bu konuyu...
Hiç uyuyamadım diye uyumaya çalışırım biraz, sonra yazarsam sorun olur mu?
Estağfurullah ne demek tabii ki Müsait olunca yazarsın
Teşekkür ederim
Gizlidesin
Çok alttan alma çok saldırgan da olma tatlı sert kadınlardan hoşlanır erkekler
Tamamda sevgili oldunuzmu
Kaçan kovalanır
Kaçtım neden kovalamadım? Sevgimden emin oldu diye mi
Evet
Sorun ne
SOruma bakar mısınız
Ama erkekten gördüğün ne sadakatsizmi, vefasız mı iki yüzlü mü. Yani gördüğün muamele neyse ona göre sende varsa bir davranış hatası söyleyeyim
Yo ne kadar sevgi saygı versem de, beni beğense de, sohbetimiz güzel osla da, adam buyumemiş, ilişki beceremiyormuş sorumluluk alamıypruş, benden önce benden sonra aynısı. Sorun bende olsa zaten kolay anlaşırdı beni sevemedi derdim. Adam kendisini sevemiypr beni nasıl sevsin.. Ondan once bir sevgilim daha vardı çıplak kızsan foto gorup ayrıldım. Yok sen öyle biri değilsin yok se masumsun o kız ö... iştr silmeye unutum bir kere aradı zaten saçma saçma açıklamalar. Yıllar geçti yanaştı yeniden, reddettim sonra yine zaman geçti yine yanaştı. Anlayamıyorum madem öylesiniz gidin öyle kızlar da var. Neden iyi insanlara acı veriyorlar neden kız iyi diyip da canını daha fazla yakmaya deniyorlar. Yoruldum. Hep kendime yetinmeye çalıştım hep olgundum, hiç prenses role girmedim, neden yani?
Ne istediğini bilmeyen tiplere denk gelmişsin birazda aç erkeklere. Ama ne bileyim 33+ bir erkek 25. + bir kız insan ciddi bakmayacaksa niye konuşur ki. Senin dediğin şeylerde istenir belki ama o güveni vermek gerek önce
Doğru söylediniz.. yaşım 28 son sevgilimin 33, ondan öncekini 35... Bide bana diyor evlenirsem senin gibi bir kızla anca evlenirim masum tatlı iyi düzgün.. Şaka gibi.. Neden güzsl kalbimi aldılar neden konuştular neden insaf göstermediler.. Kız mı yoktu onlara..
Senin dediğin şeylerde istenir belki ama o güveni vermek gerek önce
bu dediğinizi anlayamadım
Bende 35 im görüştüğüm 27 güven verdik karşılıklı sonra gönül durmuyor du resmiyete bağladık şimdi her iki tarafta daha rahat bir nışan bile kızda güveni zirveye çıkarmaya yetiyor yeterki sevgi olsun
Yani yaklaşmak isteyebilir bir erkek sevdiğine her yakınlaşmak isteyene kötü diyemeyiz ama gerekli güveni sevgiyi ilgiyi vermek lazım
köpek çek hepsine :)
Karakterin eksik