Birinden hoşlanmanızı sağlayan özellikler nelerdir? Mesela hayvan sevgisi, çocukları sevmesi, enerjik olması, iltifat etmesi vb.

Birinden hoşlanmanızı sağlayan özellikler nelerdir? Mesela hayvan sevgisi, çocukları sevmesi, enerjik olması, iltifat etmesi vb.
Kimseye düştüm demem, düşmem jsjeje Yıkılmadık ayaktayız... Düşeni kaldırmam, ayakta olan ve güçlü olanı istiyorsam, ben istediğim sürece yanımdadır zaten :d
Farklı bir bakış açısı yine 😇 yıkamazlar kolay mı be 😂
Aynen öyle. Düşersek düştüğümüz yerdende kalkmasını biliriz 🤣🤣
Bi kalkabilsek gerisi kolay 😂
Kalkarsın kalkarsın inşallah 🤣🤣
Mezara girince mi 😂
Yok yaşamak lazım ne mezarı hhjkhkj düşman sevindirme...:d hayatı dolu dolu keyfince yaşa...
İnat bir adamım😂 herkese inat yaşamayı severim ve kıskananlar çatlasın 😂
Kesinlikle... hahah Aferin :d
Az konuşup fikir dinlemek önemli ya kız maşallah taş gibi bir konuşmaya başlıyorum hiç sevmediğim saçma sapan fikirler o yüzden buna girişte bir kriter koymuyorum.
Şarkı söylemesi , konuşkanlığı, genel kültürü, film zevkinin iyi olması
Kültürlü aşık lazım bu kıza 😇
Bir şarkı söylemeyip bir şiir okumayacaksa ne anlamı var 😇
Biliyoruz biz de içimizde var bir romantik ama gel gelelim hep içimde 😂
Baklavalarını açması.
Cevap
5Cevap
Sesi tavrı duruşu birde ek olarak bakışı..
Konuşmasını bilecek zekilikte olması yeterli..
Artık bu bile önemli dimi 😇
Vücut herkeste var artık.. Zor bişey değil.. Ama konuşmayi bilmeyen birine katlanamıyorum ben.. İki kelimeyi üst üste koyabilsin yeter😅
Ya bir de vücut ne kadar önemli ki. Görüyoruz vücut var ama tak tak ses geliyor. Tamamen zekilik be espri yeteneği 😇
Kesinlikle..
Güzeldi ama eig ler taze bitti 😇
Hiç sorun değil, teşekkürler 🙏
Beni düşürecek bir özellik yok, düşmek istersem bir çift tatlı söze de düşebilirim bir güzel bakışa da...
Hep uzun ilişki isteyen ben olmuştum hep karşımdaki devam etmemeyi tercih eden oldu. O yüzden Erkekler diyorum (genelleme yapmadan)
Son cümleyi yazmasan sitem geliyordu 😂
Modaya önem vermesi müzik zevki film zevki anlayışlı olması
Karımın tatlılığına ölüyorum
Kocamın yakışıklılığına hep düşüyorum 😂
Cilveli olması dişil enerjisi yüksek olması
Elleri bakımlı ve tırnakları temizdir 🤌✨
Gözleri, bakışı.
Çelme takması
Güven beyefendilik
Herşeyine bakarım
Zekası
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?