1 aydır sevgiliyiz. Bana "çok çabuk ilişkiye bağlanıyorsun, ben senin gibi değilim, seni üzmekten korkuyorum" dedi. Ne yapacağım?

Dün de dedi ki, seni bırakırsam incitmiş olur muyum seni? Sürekli birtakım endişeleri var. Bir gün ölebilirim. Ölürsem üzülür müsün diye soruyor. Ya da niye benimle birlikte sin diyor, ben çirkinim, romantik değilim, beni neden seviyorsun diyor. Sürekli kendinden emin olamama hali var. Bunları beraberken değil mesajlasirken yaşıyoruz bu arada. Beraberken her şey çok güzel. Ne zaman ayrı kalıyoruz, kendi başına düşünmeye başlıyor. Sonra endişeleri başlıyor. Bir gün diyo seni annemle tanistirmak istiyorum, arkadaşlarıma anlattım. Bir gün geliyor böyle. Kafam allak bullak oldu, bunun derdi ne?

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bugün konuştum. Ilişki istemiyorsan bunu bana açık açık soyle, imalarda bulunma dedim. Beni bırakmayı düşünen biriyle nasıl iletişim kurmalıyım bilmiyorum dedim. O da biraz sakin olur musun, seni istiyorum, sen harika bir kızsın. Benim korkum, sen bana bağlandıktan sonra seni üzmek dedi. Sonra ben disaridaydim cevap veremedim 10-15 dk. Bu sefer de demiş ki, yoksa beni istemeyen sen misin? Üzgün bir emoji ile. Şu an bir iş seyahatinde. Yarın döner dönmez benimle görüşmek istedi 🤷‍♀️
1 aydır sevgiliyiz. Bana "çok çabuk ilişkiye bağlanıyorsun, ben senin gibi değilim, seni üzmekten korkuyorum" dedi. Ne yapacağım?