5 ay önce ayrıldık benden sonra 2 sevgili yaptı 2. olanla her şeyi yaptı clube gittiğine yattığına kadar biliyorum 4 aydır onunla şu an benim için gelmişti şehrime bazen uzak mesafe yaşıyorduk okula buraya geliyordu ortada bir şey yoktu ayrılmak istedi kendi şehrindeydi yapma dedim ama dinlemedi orada sevgili yaptı sonra tekmeyi yedi kabul etmeyi seçtim fakat kimseyle olmucam dedi 1 2 hafta sonra 2. olanla oldu devam ediyorlar
- Gelse bile kabul edemem ama sadece merak ediyorum neden böyle bir şey yaptı o kadar emekler varken sormak istiyorum beni her yerden engellemişti en son nasıl dokunabildi nasıl seviyorum diyebildi kısa sürede insan hiç mi demez ben böyle yaptım hatalıyım ciddi ilişkiyi mahvetti hâlâ unutamıyorum kimseyle de olamam çünkü karakterim 1 kişiyi sevebilirdi ve o ilkimdi bir kötülük yapsaydım haklı derdim böyle yapıp acı içinde bıraktı beni geçenlerde yazmıştı ama sonra yine engel attı o da kavga etmişti ondan yazmış herhalde normalde çok uzun bir konu ama kısa kesmek istedim acımı sizlerle paylaşmak istedim o şu an eğleniyor sen ağlıyorsun diyebilirsiniz çok sevip emek veren insan bu durumun nasıl olduğunu bilir.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kadınlar iyi, şefkatli, sadık, merhametli erkek sevemezler. Hep böyle söylerler ama sevemezler. Sen o kırılmasın incinmesin diye gitmesin diye kendinden feragat edersin ama o yine de gider. Erkek güçlü olmalı, Sevgi dilenmemeli, bir nevi alfa olmali beta değil.. kendine bak spor yap işinde iyi ol en iyi halin ile gez her zaman. İşte o zaman onlar seni kaybetmekten korksun. Hayatın kanunu budur abim maalesef ki bu
Abi söylediğin şeyler de haklısın ama nerde it kopuk var onlarla oluyorlar clube hep giden herkesle ilişki yaşamış kişilerle oluyorlar anlamıyorum bir de ilkimdi daha ne istedi ki.
Erkekler basit şeylerdir çözebilirsin ama kadınlar karmaşıklardir asla çözemezsin ne yaptıklarını. Ama kesin bir şey var ki önemli olan onlar değil sensin. Bırak üzülmeyi artık. Git spora yazıl giyinimini değiştir. Kitaplar oku. Kendine en az 6 ay zaman tanı. Sonra bak bakalım dünyaya nasıl bakıyorsun. Yanlızlik bile mutluluk verecek sana
Giyimimi çok beğeniyorum tipim kötü değil zaten iyiyim bu olay derinden yaraladığı için bir şey yapamaz oldum yakışıklı bir adamım zaten tek istediğim oydu ama o da böyle yaptı söylediklerin de çok haklısın abi
Abim hayata 2-0 önde başlamışsin zaten. Kadınlar için üzülmeye değmez gerçekten değmez. Sen burada için için yanarken o kim bilir Kimin koynunda ne yapıyor. Sen akılda bile değilsin.
Ne yaptığını gayet iyi biliyorum abim sevgilisiyledir keşke bu kadar kötü olmasaydı evlenme hayali kurdum boşaymış
Tecrübe nasıl kazanılir bilirmisin? Acı ile yoğrularak. Sadece a. ptal insanlar aynı şeyi deneyip farklı sonuçlar bekler. O yüzden böyle insanlar sana ders olacak, ders olacak ki birgün seni gerçekten mutlu edecek birini gönlüne kabul edeceksin. Yoksa eski sevgilin gibi insanlar karsina çıkmaz ise hak eden kişinin değerini asla bilemezsin ona şans bile vermezsin
Şu an kimseyle olmayı düşünmüyorum ama belli olmaz hayatımı özet geçmek isterdim ama burada uzun olur ben sadece bunu öğrenmiş oldum bir insana sevgini iliklerine kadar gösterirsen o insan uzaklaşıyor g*tü kalkıyor bunu öğrenmiş oldum rahat takılmak lazımmış onun verdiği sevginini aynısını vermek gerekirmiş fazlasını verdik mi bu hale düşüyoruz ben bunu anladım
Anlaman çok önemli ama daha önemlisi bunu icraate dökmek o daha zordur. Ders al ve asla aldığın derslerden geri adım atma. Sana kötü biri ol, sadakatsiz, vicdansız ol demiyorum asla ama en çok kendine değer ver
Evet abi kendimden çok ona değer veriyordum o yüzden böyle oldu zaten
Başkası ile gelen mutluluk, başkasi ile gider unutma
Unutmam abi sağ ol gerçekten karakterimi çok seviyorum kimseyle eğlence ilişkisi yaşayamam ama çoğu insan eğlence olarak takıldığı için çok kişiyle oluyorlar onlara dönüşmek istemiyorum fakat zorluyorlar p*ç olmak lazım herhalde
her şey yerinde ve zamanında güzel. Kıssadan hisse en çok kendini seveceksin, karşıdakine de hakettiği Kadar sevgi vereceksin.
Doğru söylüyorsun abi.
Sorgulamayacaksin kardeşim benim. Ozellikle Universite okumak için farklı biryere giden kadınlar. Bunlar sizin yolunuzu gözlemezler. Yeni bir hayat yeni yüzler ile karşılaşınca görmemişlik tavan yapar ve erkek acligina tutulur. Bu gibi kisilerin yangını ancak birisinin üstüne oturunca söner.
Hayır kral benim için gelmişti gerçekten ağlaya ağlaya sonrasında değişti.
Gittikten sonra değişir. Bende diyordum dünyadaki en güzel birlikteligi yaşıyorum diye ama, kişilikleri bozulmaya akılları çekinmeye bu kadar musaitler. Iyi olanı birakip kendilerini boş sahsiyetlerin kalplerindr çürümeye mahkum ederler.
Pişman olur mu sence barışmak için demiyorum hatalarının farkına varır mı
Pişman laf mı. Kopek gibi pişman olur. Ya bugün Ya da yarın. Elbet birgun güller gibi sararır. Ama iş işten geçmiş olur. O gün geldiğinde artık onun mesajlarını okurken bile miden bulanır gibi olur. Ne anlatiyo bu dersin. Birebir yaşadım hepsini.
Bana anlatır mısın peki merak ediyorum pişman olup acı çrkmesini çok istiyorum umarım olur söylediğin gibi cevabın için çok teşekkür ederim yalnız bırakmadın yazarak beni acımızı paylaşıyoruz sağ ol gerçekten.
Benimde bir seneyi geçik bir ilişkim olmuştu. Sonra kendisi Ankara 'ya gitmişti ablasının yanına. Sonra her geçen gün benden soğudu, her geçen gün aramıza dahada mesafe girdi. Sadece fiziksel olarak değil ruhen de mesafe giriyordu çünkü kadınlar böyle. Akillari başka yere kaymaya çok yatkinlar. Sana asla sadık kalmiyorlar. Neyse ayrıldık baristik ayrıldık barıştık. Bu bana hep kötü davranıyordu oyuncak gibi ayrılıp ayrılıp geri dönüyordu aşktan gözüm kör olduğu için bende kaniyordum manipulelerine. Neyse uzatmayalım aradan zaman geçtikçe nasıl da kötü birisi olduğunu farkettim. Sonra dedim ki arkasından oturup aglayacak yolunu gozleyecek halim yok dedim. Calistim başarılı oldum kulturlendim olabilecek her türlü anlamda kendimi geliştirdim. Zaten yakışıklı olduğumu düşünüyorum bu arada. Sonra iş sahibi oldum Avrupa'ya taşındım onun hayal bile edemeyeceği bir insan oldum. Gecenlerde bana bir şekilde ulaştı mesaj attı ama iş işten çoktan geçmişti. Once ağzının payını sonra yolunu verdim. Buraya kadar okuduysan teşekkür ederim. Sende karşındakini pişman etmek için onun olmadigi çok güzel bir hayat haritası çizebilirsin. Asla ona ihtiyacın olmadığını. Kendi kendine yetebilir birisi olduğunu ve onun seni haketmedigi düşüncesini olusturabilirsin. Elbet birgun bir olay vuku bulur elbet birgun aklına gelirsin. O zaman bakıp der ki, hay ben kafami *****
Haklısın geçen zaten dediğim gibi kavga edip haklıymışsın yazmıştı pişman oldu herhalde sonrasında cevabı beklettim mesaj attığımda doğru değil konuşmamız demişti o ara barışmış kavga etmişti galiba ama elbet dediğin gibi çok pişman olucak bir de ben sosyal medya kullanmıyordum şu şekil wp bir de Instagram vardı ve Instagram orj değildi foto yoktu reels izliyordum tek kız arkadaşım hiç yoktu tek kız oydu böyle birine bunları yapabildi çoğu kız ister tek ben olayım hayatında ama o böyle birimi mahvetti umarım mutlu olursun yeni ilişkin olmuş ama ben yapmayı düşünemiyorum tabi belli olmaz bu işler bana da çok kötü dsvranıyordu gerek küfür vb bazrn ediyordu ayrıldğmz ilk günleri yazma falan gurursuz musun şerfsz vb ama umarım karma yaşar mahvolur bunu çok istiyorum söylemek istediğim çok şey var yüzünü bozup dersini vermek istiyorum 2. Sevgili yaptığında istediğimle olrm diyordu yazdığım zaman neyse çok uzatmıyım sağ ol okuduysan buraya kadar teşekkürler.
Rica ederim bir mukabele. Sadece birseye açıklık getireyim. Baska birlikteliğim olmadı. Yani doğru yoldasın bence bekar kalarak en iyisi bu. burada çok iyi insanlar var ama Turkiyedekiler bizi soğuttuklarindan içimden gelmiyor. Gercekten kendine uygun birisini bulmak zor. Kadinlar akıllı adamı sevmiyorlar. Bu sohbette böyle olsun iyi günler 🙏
İyi günler günlerin güzel geçsin kardeşim 👍 👍
Miden bulanmiyor mu oyle birinden
Yaptığı şeylerden bulanıyor ama neden böyle yaptı bilemiyorum zoruma gidiyor aktivitlermzi özlüyorum sadece canımı yakıyor.
Cok iyi olduysan degerin bilinmemistir. ben de eski sevgilimi yil gecti unutamadim. ve tek sebebi buydu