Kız arkadaşımı özlüyorum 2 yıldır beraberdik ayrıldık?

5 ay önce ayrıldık benden sonra 2 sevgili yaptı 2. olanla her şeyi yaptı clube gittiğine yattığına kadar biliyorum 4 aydır onunla şu an benim için gelmişti şehrime bazen uzak mesafe yaşıyorduk okula buraya geliyordu ortada bir şey yoktu ayrılmak istedi kendi şehrindeydi yapma dedim ama dinlemedi orada sevgili yaptı sonra tekmeyi yedi kabul etmeyi seçtim fakat kimseyle olmucam dedi 1 2 hafta sonra 2. olanla oldu devam ediyorlar

• Gelse bile kabul edemem ama sadece merak ediyorum neden böyle bir şey yaptı o kadar emekler varken sormak istiyorum beni her yerden engellemişti en son nasıl dokunabildi nasıl seviyorum diyebildi kısa sürede insan hiç mi demez ben böyle yaptım hatalıyım ciddi ilişkiyi mahvetti hâlâ unutamıyorum kimseyle de olamam çünkü karakterim 1 kişiyi sevebilirdi ve o ilkimdi bir kötülük yapsaydım haklı derdim böyle yapıp acı içinde bıraktı beni geçenlerde yazmıştı ama sonra yine engel attı o da kavga etmişti ondan yazmış herhalde normalde çok uzun bir konu ama kısa kesmek istedim acımı sizlerle paylaşmak istedim o şu an eğleniyor sen ağlıyorsun diyebilirsiniz çok sevip emek veren insan bu durumun nasıl olduğunu bilir.
Kız arkadaşımı özlüyorum 2 yıldır beraberdik ayrıldık?