Eski sevgilimi özledim ama cok kotu ayrıldık?

merhaba arkadaslar. cok sevdigim bir sevgilim vardı. hem arkadastık hem sevgiliydik. kendisi yurt dısına tasındı okumak için yine de devam ediyorduk. ama son zamanlarda gereksiz kıskanclıklar yapmaya basladı. en son arkadaslarımla bulusacaktım ona kac kere sordum gidiyim mi diye git sorun yok dedi. bulustuktan sonra nispet yapar gibi ben icmeye gidiyorum arkadaslarımla dedi ne sordu ne kimle oldugunu soyledi. ben de sorunca kavga cıkardı beni yalancı olmakla sucladı. ben de sinir oldum guvenmedigin biriyle olma dedim bu sefer bana agza alınmayacak seyler soyledi dondum kaldım istedigin gibi yasa bundan sonra dedim engelledim instagramdan dibine kadar yasayacagım dedi beni engelledi. bir gun surmeden actı engeli ve ozur dilemeye calıstı ama cok kırıldım. onu ozledim ama dediklerini kaldıramadım sizce son kez onunla konusmalı mıyım yoksa bittigi yerde kalmalı mı kafam cok karısık
Güncellemeler
+1 yıl
dusunun ordan turkiyenin hava durumuna bakıp ne giydigimi kontrol ediyordu dusundum de hayırlısı olmus uzagımda kalsın
Eski sevgilimi özledim ama cok kotu ayrıldık?