25 yaşındayım hala daha sevgilimle bir şeyler yaşayamadım. Onu da geç hala daha sevgilim olmuyor.
Tamam namussuz değilim ama bu kadar insanın sevgilisi var genellikle bir şeyler yaşıyorlar zaten boşta kalan kız yok ben hala daha boşum. Tipim o kadar mı kötü kısmetim mi kapalı bilemiyorum ki? Bu işlerden ümidimi kestim artık. Bir de erkeklerin bol olduğu üniversitede de okudum diye ön yargı vardır bana karşı abazan diye.
Yaşıtlarımdan sevgilisi olmamış olsa bile bir şeyler yaşamamış kız olacak mı? İri cüssemden dolayı kilolu görünüyor da olabilirim Allah'ım çıldıracağım.
Özgüvenim de var aslında sadece dışarıdan duruşum postür vs. yansıtamıyor olabilirim ya bilemiyorum. Kimin bedduasını aldım kime kötülük yaptım kime beddua ettim bilemedim ki?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar başkasının yorumundan yorum yapmayın yapacaksanız kendi yorumunuzu yapın
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Giyim tarzı ve kültür davranış vs çok önemli daha klasik tarz giyinebilirsin veya kendi tarzında iyi giyinebilirsin (çoğu erkek önemsemiyo). Bence akışına bırak illaki olur. Bide birinden hoşlanırsan git açıl çünkü maalesef hala kadınlar ilk adımı atmaktan çok çekiniyorlar. Ayrıca birçok kadının gözünde iri cüsse dezavantaj değil avantajdır.
İri derken şişman gibi görünüyorum o açıdan bir de jinekomasti de var benim ameliyat olacağım gibi ya az kaldı ama şişman değilim
Açılma derken niyetimi mi belli edeyim anlamadım.
Aynen diyelim hoşlandın hafiften iltifatlar falan filan niyeyini belli et olumluysa tamamen ben senden hoşlanıyoruma geç. Çoğu kadın kiloyu problem etmiyo tabi ki sorun eden de vardır ama çok önemli bir detay değil. Bu konunun özgüvenini kırmasına izin verme. Sn böyle bir insansın seven beğenen böyle sevsin böyle beğensin
Peki aradığım gibi bir ilişkiyi bulmak için de mi akışına bırakayım? Misal geçmişte bir şeyler yaşamamış bir kız ile ilişki yürütmek isterim.
Hadi onu bile geçtim dürüst sadık güvenilir samimi birini bulabilecek miyim?
İlla ki bulursun
Bu saatten sonra bulsam bile aradığım gibi bir ilişki bulacağımı düşünmüyorum.
23 - 26 yaş arasında önceden ilişkisi olmamış olduysa bile bir şeyler yaşamamış biri bulunur mu? Bana denk gelir mi?
Özellikle de yalanlar içinde bir ilişki olacaksa hiç olmasın.
İlla ki denk gelir bir sürü insan var
Ümidim karardı hatamı biliyor olsam var ya tipimden mi onu da bilmiyorum. Hemen reddi yiyorum bir ön yargı var bana karşı. Ne var benim tipimde bu kadar?
Aşağıda para diyeni boş ver kendisi fakir olduğu için kuyruk acısı var belli
Madem herkes fakir neden herkes ondan ona atlıyor? İnanmadım pek
Tipimi merak ediyorsan objektif eleştiri yapacaksan mahremiyet koşuluyla fotomu da atabilirim nasıl istiyorsan.
Bir de takipleşsek mi? Sen de uygun görüyorsan tabi.
Fakirsindir
Bu çağda herkes fakir ama herkes çatır çutur değil mi?
Kanka paran yoksa yakışıklı olacan yakışıklı değilsen paran olacak yoksa değişmez kaderin