Arkadaşlar eximle ben birbirimizi yaklaşık 2 yıldır tanıyoruz ama toplasanız 3 ay falan sevgili kalabilmişizdir çünkü sürekli ayrıl barış ayrıl barış oldu
En sonki ayrılmamızda ben gayet de yoluma bakıyordum unutmuştum ama geçen bana yazdı ve unutamadığını çok özlediğini ve istanbuldan kalkıp benim için Ankara 'ya geleceğini söyledi
Ben başta dedim sırf benim için gelmek istiyosan gerek yok zahmetli olur
Ama o tutturdu ve dün de geldi biz buluştuk
Ve ben şunu farkettim ki exime dair içimde hiçbir his kalmamış
Ama sorun da şu ki exime baya ümit vermiş oldum durmadan yazıyor ne yapacağımı şaşırdım
En sonki ayrılmamızda ben gayet de yoluma bakıyordum unutmuştum ama geçen bana yazdı ve unutamadığını çok özlediğini ve istanbuldan kalkıp benim için Ankara 'ya geleceğini söyledi
Ben başta dedim sırf benim için gelmek istiyosan gerek yok zahmetli olur
Ama o tutturdu ve dün de geldi biz buluştuk
Ve ben şunu farkettim ki exime dair içimde hiçbir his kalmamış
Ama sorun da şu ki exime baya ümit vermiş oldum durmadan yazıyor ne yapacağımı şaşırdım
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Şey bizimde senin gibi oldu. Ayrıldıktan ne kadar süre sonra yazdı merak ettim.
En sonki ayrılığımız geçen sene Mart ayıydı ama yazın yazdı bi de 2 ay önce yazdı
Yukarıdaki anlattığım olay da en sonuncu işte 2 gün önce
De olm bir sey hissetmedim diye
Ya işte o kadar yol geldi dilim varmıyor demeye
Sevgili yap
Ama ayıp değil mi çocuk o kadar geldi ben sadece bir açıklama yapıp bu işe son vermek istiyorum ama o kadar yol geldi diye de vicdan azabı çekiyorum
Knka buluşursan yine seni isticek bağ olcak unutamaz
Peki bunu ne zaman söylemeliyim aradan bi kaç gün geçmeli mi yoksa hemen mi çünkü dün geldi gitti hemen
Knka şimdi tam olayı bana anlatsan kim haklı kim haksız ona göre cevap vereyim
Bak şimdi bu çok ilgisizdi zamanında çok peşinden koşmuştum ama bi yere kadar dayanabildim yani ayrılmıştım ardan bir iki ay geçiyo yazıyodu ben geri barışıyodum ama aynı ilgisizliğe devam ediyodu böyle böyle derken baya ayrıl barış oldu sonra da zaten döndüğünde kabul etmemeye başladım en son iki ay önce tekrar yazdı tersledim ben de bunu bi de araya 3. Kişi falan girecek gibi oldu o yüzden sinirliydim bir hafta önce de işte yazdı unutamadığını söyledi o 3. Kişiyle de olay nasıl olmuş açıklamak istedi falan ta istanbuldan Ankara'ya geldi benim için
Ama işte ona karşı hiçbir şey hissetmiyomuşum meğer ve çocuk da sürekli bana yazıp duruyo normal cevap veriyorum ama baya flörtöz davranıyo
Knka 2 yıl birbirinizi tanıyonuz 3 ay sevgili kalıyonuz sonra ayrıl barış oluyor eğer 2 yılın 2 yılı sevgili kalsaydınız ayrıl barış olsaydı olur öyle şeyler derdim ama 2 yıldır tanıyon 3 ay kalmışsın bunda bir terslik var bir de ayrılık nedenleri ilgisizlik mi yoksa kavga mı ediyor
Kavga etmiyodu hiç ama mesaj atıyodum 6 saat sonra falan cevap veriyodu bi de cevrimiçi olduğu halde mesaja bakmadan çıkıyodu falan ama şimdiyse dakka başı mesaj atıyo
Knka o zaman o kesin biriyle konuşuyodu sonrasında yol vermiştir buna bu da tek kaldığı için seninle olmak istiyordur
Tamam çok sağ ol vakit ayırdığın için ben de ona göre bi şeyler yapıcam❤️
Rica ederim 🙃🙃