Sevgili dediğin nasıl olmalı ne yapar ne yapmaz?

Evet gençler dökülün anlatın bakalım ideal sevgili nasıl olunur ve sen bu isteklerinin karşılığını verebilecek misin?
#DeliMavi
22 Şubat 2024
Sevgili dediğin nasıl olmalı ne yapar ne yapmaz?

Evet gençler dökülün anlatın bakalım ideal sevgili nasıl olunur ve sen bu isteklerinin karşılığını verebilecek misin?
#DeliMavi
22 Şubat 2024
Sevgili dediğin gerçekten sever. Gerçekten değer verir. Durması gereken yerde durur. Gelmesi gereken yerde verir. İnsana huzurlu hissetirir her şey öte. Onunla her şeyi unutursun. Kendi dahil.
Evet sevgili huzur verir
Sevgili dediğin karakterli dürüst birisi olur, sevdiği insana asla boş boş kıskançlıklar yapmaz sevdiği insana değer verir onu mutlu etmeye çalışır çabalar onun ile evliliğe kadar yürür, evlendikten sonra da zaten o ilgi sevgi bitmez karakter en önce gelen şeydir bir insan da
Sevgili yani kaderinde ki insan budur, seni aldatma planları kurmaz yalan söylemek istemez üzmek istemez
Benim gibi olur abla kısaca 😎
Hem en iyi arkadaş , hem dost , hem sevgilidir ideal savgili.
Uzun uzun anlatmaya gerek yok.
Yanında huzurlu , mutlu ve keyifliysen eve geldıgın zaman aklında soru işareti yerine gülümseme kalıyorsa tamamdır.
Bence tabi ablam
Aynen tam dediğin gibi olur. Bence de sence kardeşim.
Eyvallah ablam 🙏
Ondan önce de bir hayatının olduğunubilmeli ve ona göre davranmalı. Kıskançlık adı altında hayatını zindan eden insnalar sevgili olarak kıymete biniyor nedense. Oysa kişisel alanlara saygı bence ilişkide çok önemli. Ayrıca sevgisinden ve ne istediğinden emin olmalı. İki gün sonra ben sevmiyormuşum ya diye mesaj atabilir belli olmaz😅
Her şey mümkün 🤣
Cevap
30Cevap
Anlayışlı, sarıp sarmalayan, güçlü, ne istediğini bilen, sahiplenen, derdini can kulağıyla dinleyen biri olmalı.
Ne güzel anlattın sosi🩵
Fazla uçmayayım dedim mavişim 😅🩵
Ama dirtunda da taşısın🤣🤣🤣 baya keyifli oluyor 🤣🤣🥰
sjdjs kucağında da taşıyabilsin 😅 bana hepsi uyar
Evet sirt kucak hepsi olur🤣
😁😁
Gerçek sevgili sevdiğinin arkasında durur
Ben kendimden yaşça büyük olmasını isterdim daha iyi anlaşabilmek için.. bunun haricinde kafa dengi olmalı karakterimiz benzer olmalı.. insan sevdiğinin her zaman yanında olur.. bu yüzden de güven vermeli sadık olmalı ve her şeyden önemlisi birbirimize kalbimiz için aşık olmalıyız.. ama günümüzde böyle aşkların kaldığına da inancım kalmadı hiç bir şekilde
Sevgili "umut" olmalı bana.
Geleceğin planlarını kurarken yolumu açmalı, yoluma yoldaş, yoluma ışık olmalı.
Sevgili dediğin heves değil, "nefes" olmalı bana.
Sevgili gözüyle değil, "gönül" ile görmeli beni.
Sevgili dediğin göğsünde yer ayırmalı bana. Ne zaman üşürsem orada başımı koyacağım bir yuva kurmalı bana.
Sevgili öylesine değil, ölesiye sevmeli..
Sonradan değil, görüşte sevmeli..
Sadece sevsin saysın sadakatle olsun yeter..
Yav he he görünüş önemli değil yani? Ben seviyorum ama kimse beni sevmiyor çünkü ben tipsizim boyum kısa diye beni görünce kızların midesj bulanıyor
@çünkübentipsizim olan sevgilimden bahsediyorum kardeşim.. Ben zaten onu sevmişim begenmisim..
Ayrıca sen kendini sev önce ki diğerleri de seni sevsin
Önce bı müsaade et
İkimiz için hayırlısı nasılsa öyle olsun.
Mesela;
Uyumlu olalım, birbirimizi iyi anlayalım, sevip, arzulayalım, üzmeyelim birbirimizi...
Evet üzmesin
Mesela görselde ki gibi daha önce onun bunun üstüne çıkmamış olmalı. Karakterli, aile terbiyesi almış, oturaklı olması yeterli. Özetle insan gibi insan olsun. Fark yaratan insanlar dikkatimi çekiyor
sevgi denilen kelime soyut bir kelimedir ama karşındaki kişi onu sana somut hale getirip gösterip elle tutulur hale getiriyorsa işte o gerçek sevgidir ve sevdadır zor olandır ama imkansiz değildir 🙏🤞
Hayatima biri girince dunyayi gormuyorum sadece ona bakip izlemek istiyorum oyle bakiyorum ki yuzundeki gulusu bana huzur veriyor mimikler yan kesip bakisi kokusu
maalesef kursamda kaliyor hep
Sevginin mutluluğun ve huzurun temsilcisi olmalı sevgili dediğin.
Yüzü güldüren, gözü dolduran, her şeyi ve herkesi karşına aldıran olmalı.
Ağırbaşlı olur gerçekten sverr eylence kafasıyla bakmaz bu sen o başkası diye listesi olmaz mıç mıç olmamalı açık sözlü ve dürüst olmalı
Sevgili ilişkileri, açık iletişim, karşılıklı saygı, ortak değerler ve anlayış üzerine kurulur. Başarılı bir ilişki için duyguların paylaşılması ve iletişimde dürüstlük önemlidir.
Sevgiliyi insanlar yatakta zaman geçireceği birisi olarak adlandırıyor ne yazıkki. Sevgili kelimesi çok büyük bir kelime. Sevdiği kişi bir bütün olduğu kişi zamanın durmasını istediği kişi olmalı.
Sevgiliyi insanlar yatakta zaman geçireceği birisi olarak adlandırıyor ne yazıkki. Sevgili kelimesi çok büyük bir kelime. Sevdiği kişi bir bütün olduğu kişi zamanın durmasını istediği kişi olmalı.
Gerçek sevgili olmaz. Menfaatçi vardır bunu sevgi diye bi kılıfla kaplar. Hepinizin vereceği sevginin ta
Romantik, ince düşünceli, nezaket sahibi, zeki ve dürüst olmalı. Her şeye de burnunu sokmamalı. 😌👌
Sevgili dediğim, dünyadaki tek kadın benmişim gibi hissetdirse yeter, bu dugu karşllıklı olur bende.
Bilseydim zaten yanlış seçim yapmazdık sjsjsj
'ben'liğinden sıyrılıp 'biz'liğe bürenebilen her insan, iyi bir sevgili olur.🙂
Derin duygularla birbirini tamamlama hissiyle ruhuna ve kalbine dokunabilmeli
Gerçekten sever
Gerçekten değer verir
Gerçekten güvenir
Gerçekten inanır
Sadık olur
Dürüst olur
Hissettiğin acıyı kendisi hissediyormuş gibi çekendir.
Arkadas olmak isteyen yokmu ya ( sevgili değil ) oturup konuşabileceğim aktivite yapabileceğim sahilde yürüyüp kitap okuruz müzik dinleriz doğal şeyler yapabileceğim insan yokmu ( sorumu cevapsiz birakmayin)
Sevgi li olur 😅
Birbirine değer vermek mevzu… iyi ki dedirtmek her anlamda ….
At gibi olmalı. Hem taşıyacak, hem koşacak.
O zaman sana bir at lazım.
gibi
İdeal zor hayat yaşanıyor bir şekilde
Senin yaşın doğru mu yaaa gerçekten😳
Evet doğru
Sırrını bizimle paylaşmalısın
Genler sağlam.
Maşallah öyle. Yaşına inanamadım karadenizli gibisin
Aynen görseldeki gibi aliyim ben 😄😄
Anlayışlı ve saygılı. Gerisi kazak söküğü.
Kolunu koklar ohhh mis gibi kokuyor der.
Normal olur yani seven olur
Her koşulda destekleyen, güvenilir, sadık
Ee görünüş ve para? Ben tipsizim boyum kısa zengin de değilim beni görünce kızların midesj bulanıyor
O zaman estetik ol ayrıca bu özgüvenle kim bakar sana nickin bile buram buram eziklik kokuyor
Binme sırayla galiba. gunduz böyle. gecede tersi mi oluyor :))
Bi şekilde olmasına gerek yok, huzurlu olsun yeter
Olur mu
Sevdiğini hissettirmeli.
eşsiz olmalı
Sadık olur
sevgili dediğin olmaz haram biseyde zevk aranmaz
Benim gibi olur
Nasıl olsun
Benim gibi
Düşünceli olmalj
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?