Baskası hak eden birini bulup onunla devam edeyim desem erkeklerden de soğudum fikir oluştu bile kafamda çoktan erkek sevmiyorum artık ama bu her şeyimi verdiğim kişinin özel olmasını de hayatımda tek erkek onun olmuş olmasını da istemiyorum anladınız mı ama hepsi aynı olduğu için ilk seçim gerçektende çok önemliymiş. Şuanda hak ettiğim değeri görmek için başka bir erkekle olmam gerek ama erkekleri sevemiyorum istemiyorum napıcam ben bu döngüde sıkıştım kaldım :(
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Biraz akışına bırak birisi ile elektrik oluşursa dediğini yaparsın zaten ama sırf bunun için istesende yapamazsın
Oncelikle bi sure yalniz kalacaksin. Sonra beklentisiz bi sekilde erkeklerle arkadaslik edeceksin, kafanin sardigiyla flort olacaksin.
Öf ya ama benim vaktim kısa belki. O odunun hayatımdaki en özel kişi olarak kalmasına da dayanamıyorum. Birini tabiki onu unutmak için kullanmam ( zaten unutulmaya çalışılacak bir tarafı yok hep veren bendim alan o erkekleri tanıma aşamamdı işte ne kadar çok verirsem okadar tanırım diye düşündüm) deney yaptım binevi bir erkekle ve bence deney sonucuma göre tüm erkekler aynı.. Hiç erkek ile ilişki kurmasaydım da hiçbir şeyden haberi olmayan salk bi kız olarak kalcaktım. Bilgiyi psikolojimle ödedim resmen
Bunlar tecrube yasicaksin ki ogreneceksin. O halde bekleme erkeklerle arkadasca konus. Farkli farkli kisiler tanimak sana deneyim olur. Ama kimine uslu kiz ol kimine cilveli. Kontrol hep sende olsun. Onlar seni kullanmaya calisacak cogu birak sansinlar. Sen onlari kullan. Akilli bi kiz her erkegi pesinden kosturur.
Ya ben çok sinirliyim beni kullanmayı düşünmeleri bile çok sinir ediyor düşünemez çok saçma. Mesela belki skrm diye takip eden erkekler var bu hayatta canı gönülden inanıyorlar mq her aklına gelen şeye bunlar. Kontrol bende olsa bile kontrolsüzlükle başladım. Kim bilir o neler neler düşündü hiçbir verdiğim şeye değmezmiş. Düşünceye bile sinir olan biriyim zaten nasıl katlanıp akıllı kadın olabilirm hepsini döverim yanlışlıkla ilkinde baya haksızlık edildi zaten. Ben sevdiğm için kötü şeyler bile düşünmezken dünyanın en anlayışlı iyi kızıyken taktik maktik bilmezken deney yapıyorum diye kendimi kandırdım her şeyini tek bir erkeğe verdim hayatım psikolojim değersizmiş gibi al deney yaptım noldu tek bir erkeğe bakıp genelleme diyorlar. Uln tek bir erkeğe bakıp genellemeyeceksem daha kaç erkeğe daha kendim olmam gerekiyor mal değilim ya tekte anladım işte. Duygu kalmadı. Kendim olmadan da ilişki mi olur sinirlerim tepemde.
Şimdi 2. Erkeğe 1. Yüzünden böylesin deme bence birinciye böyle olmadığım suç benim ya. Bana hatta herkes ben gibi iyi olmalıydı benim derdim alamadıgım karşılıklar, aldıgım kötü karşılıklar değil. Travmama göre düşünceye sinir olmuyorum ki ben en baştan beri iyi birisi olmama karşın asla hak ettiğim değeri alamadım hayatta zaten. Şimdi insanlar ilkinin acısını çıkaıryorum sanacak hayır ne kadar etkisi olabilir ki onun benim çıkardığım tek acı benim hak ettiğim değeri görmemekten olur ya. Düşünceyle bile haksızlıığa uğruyoruz belki de ya. Neler neler veriyorsun neler düşünüyor belli değil. Haksızlık vallahi haksızlık hep ya.
Cok coook guzel ifade etmissin kendini 😀
Ben simdi kahve alip geliyorum senle bi konusalim. Sende sakinkes bu arada biraz 🙂
Olur teşekkür ederm
Nerden baslasam bilmiyorum. Yeterince tecrube sahibi biriyim. Yazdiklarina cevap vericem. Hatta soru cevapta yapabiliriz. Onyargili degilim seni anladim. Yani genelleme yapmiyosun aslinda her erkek aynidir derken. Deney yaptim diyosun mesela ama ona karsi hislerin vardi kendini kandirdin aslinda. Yani icinden geleni yapmak icin kendi kendine kilif uydurdun.
Kahvem bitti sen yazmadin
Sevince deney yapmış olmuyor muyum severek deney sınırlarını zorlarsın zaten bir daha sevmeyeceğim işin hçbiir erkeği iyi de yapmışım sevmek bir deney kılıfı değil ki. severken deney yapamıyor muyum asıl deney o zaten. Ben zaten kendimim de
Sevmediğim biri üzerinde neden deneme yapayım ztn.
Sen şimdi deney için mi sevdin diyorsun sevmek için mi deney yaptın diyosun pek anlamadım.
Senin kafan fazla karismis ve gordugjm kadariyla sabit fikirlisin. Sabit fikirli, fazla emin kisiler ilerleyemez, gelisemez. Beni anlamaktan cok uzaksin o yuzden bisey demiyorum sana.
Yoo dediğin şeyi anlamadıgım için tüm İhtimalleri saydım sadece çok garip bir çıkarımdı. Bundan sonra kendinden emin olmak sabit fikirli olmak lazım demek ki. Okadar da anlamadım yazdım cevap bekledim ne dediğin anlaşılmıyor çünkü. Şimdi de böyle saçma bir şey yazmışsın çok tuhaf. Sen bence bu dediğim şeyleri iyi oku her şeyi düşünüp sordum senin açıklaman gerekirken. Bu tepkin de ç ok tuhaf oldu bipolar mısın?
Saçma bir konuşma geçtiyse de çeker gidersin ya da anlamadım dersin çamur atmanın anlamı ne? Bn sana anlatamadın bir daha anlat şunu ne biçim karışık yazmışsın dedim mi? Yazık
Bipolar mi 😅
Bak burada sadece sana yardimci olabilmek adina yazdim, camur atmak falan asla degil bu. Belki kendini sorgularsin diye sabitsin dedim. Ve hala o kadar sabitsin ki benim sorunlu oldugumu dusunuyosun. Katisin bana boyle gosterdin kendini. Karsilikli oturup konusmadik. Kafan ciddi karisik o kesin.
Sen saçma tespitler yapıyosun ben anlam veremedim İyi günler
Sen boyle devam et sonra burada daha cok soru sorarsin. Beni anlamadigina eminim. Hadi gule gule
Yok sen benle ilgili bi şeye takılıp aklına gelen her şeyi saydırdın. Birine konuşmadan sabit fikirli diyemezsin kafam karısık da değil çok saçma tabirler bunlar. Daha konuşma başlayamadı bile yani emin ol.
Ne anlattın bız ne dınledık🤷🏻♀️
Aldattı mı seni
Ne genellliyonn
Hayır cidden hepsi aynı erkeklik ne organı başka kızlara kalkan karı kız bakan varlık değil mi? Yar olmaz erkekten kadına
Aynı hissi ben de taşıyorum
Ama kadinlar için
Yalanci aşşagilik varliklar , ama mecburum. Kadın seviyorumm
Yalancı aşağılık diye bir genelleme yapamazsın o karakter özelliğidir erkeklerin genellemesi de en fazla karakter özellikleri olur zaten. O ortak bir şey karakter değişir ama fizyoloji değişmez ben karakterlerine laf atmıyorum fark ettiysen genellemenin de mantıklı olanı vardır o yüzden hiçbir erkek kadınları genellerken mantıklı konuşmaz aynı şuanda sende olduğu gibi. Ben erkeğin fizyolojisinin her kadına kalkan aldatmaya dayalı olduğunu söylüyorum ben bilimsel bir şeye göre erkek sevmiyorum ve genellemem de doğru olmuş oluyor bu yüzden ama siz erkekler karakterimize sallıyorsunuz kadınlar aynı derken çooook saçma mantıksız.
IQ sıfır senin yaptığın şeyi ben kadınlara konuştum bak nasıl hortladin. Genelleme yapma
Hayır farklı şeylerden bahsediyoruz öf git şurdan karakter özelliklerini genellemeye devam et. ben kalıcı bir şeyi değişmez bir erkek özelliğini belirtiyorum genelleme bile değil benimki gerçekler.
Sen ne diyorsun be , skinin boyunu. Cüzdanının boyunu , vücut boyunu beğenmeyip ayrılıyor , aldatıyor kadınlar