Güncellemeler
+1 yıl
Üniversite okuyorum arkadaşım yok önceden vardı kız bir kere geldi geçmişte ona söylediğim şeyi yüzüme vurdu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Boyle olma dusunme herseyin hayirlisi olur su akar yolunu bulur. Insan kaderin de ne varsa onu yasae onune kimse gecemez. Akisina bırak biraz.
Bunun bir sonu yok , yoksa daha da yanlızlığa alışacaksin
Welcome to lonely o zaman
Seçim tamamen senin
Bilmiyorum ya artık bu döngü geçmez herhalde kendimi korumak içinde kırıcı da oluyorum biraz
Kırıcı olman kötü belki seni hak eden birinin bile itiyorsundur. Sana birini bul ya da bulma diye tavsiye vermemem çünkü ne yaşadın sadece sen bilirsin anlatsanda kimse anlayamaz. Ama bildiğim bir şey var ise şans vermen lazım artık birilerine yoksa kim iyi kim kötü ayırt edemeyeceksin her acı gözünü biraz daha açar
Daha bugün saygılı iyi birini ittim elimin tersiyle. Cidden iyi biriydi tam kafa dengimdi ama yaşadığım şeyler geldi aklıma direk R yaptım
Keşke bir şans Verse idin en fazla ne kaybederdin. Bırak gönlünü almaya çalışsinlar, belki de iyileştirirler yitip giden duygularıni. Ama hemen de teslim olma iyice tanı karşısında olanı
Bilmiyorum ya ben sana yardımcı olurum yaralarını falan sarmads dedi kaç kere söz verdi yemin etti aldatmam , üzmem diye de işte kalkanlarim olduğu için inanamadim o an düşününce de pişman oldum ama giden gitti artık
Hiç aldatılmadim ya da öyle sanıyorum. Yani seni anlayamam. Ama anladığım bir şey var. Belli zaman sonra daha da kötü olacaksın yanlızlik çok güzel olsa da çok tehlikelidir. Birgün hiç ummadığın zamanda vurur gönlüne, ne yapacağını bilemezsin. Bı yerden sonra kedi videoları izlerken bulursun kendini. Ne yap ne et kır şu duvarlarını. Sana hemen güven demiyorum. Gözlemle, incele, şanslar ver, küçük hatalarınds hemen terk etme
Psikolojik olarak alıştım en zor dönemimde bile yalnızdım yani iyi dönemimde yalnız olunca üzülmüyorum
Pek nadir kişiler yanlızlığa alışır. İnsanlar çift yaratılmıştır. İnsan en iyi dostu, mutluluğunu ve mutsuzluğun paylaşacak birini ister, beraber sahilde oturup sohbet etmek bile dünyadaki her şey bedeldir. Çünkü ne aile ne dostlar doldurmaz o boşluğu. Bunları birgün sende göreceksin. Yanlızlik kimsenin kaderi değildir, tamamen seçimdir
Kendime zarar verdiğim de veya hastaneye gittiğimde bir kişinin bile nasılsın dememesi öğretiyor insana yalnızlığı
Ahh ahh bir bilsen kendinin ne kadar değerli olduğunu ki zaten öğrenmişsindir artık diye umut ediyorum. Aşkın en güzel yanı nedir bilir misin birinin önceliği olmak. Tekrar söylüyorum birinin önceliği olmak. Bunu hak etmekde lazım tâbi. Kendine zarar vermek ile kendine ceza vermişsin peki bunu hakedecek ne yaptın tâbiki hiçbirsey. Başkasına vermediğin cezayı kendine verdin, hıncını kendinden çıkarttın
Sadece biraz gerçek mutluluğu bulsam yeter int*hara eğilimli biriyim hayatıma birisini bu yüzden almaya çekiniyorum artık kimsede travmatik etki bırakmak istemiyorum çünkü. Birazcik mutlu olsam yeter ne aşk ne arkadaşlık gözümde yok artık. Her sabah kalkip gözümü açtığımda öl*mü düşünmekten bıktım artık
Peki neden yani neden bunu düşünüyorsun. Tabiki vardır elbet bir sebebi ama neden? Hiç mutlu günlerin olmadı mı? Mutlu günlerinde hiç intihar eylemin saçma gelmedi mi? Ben intiharı bir kez düşündüm sonra vazgeçtim şükür çünkü kurtuluş değil aksine bir yıkımdi.
4 seneden fazla bu düşünceyle arkadaş oldum bazen saçma gelsede çoğu zaman mantıklı geldi benim için çünkü sıfırı tükettim beni seven insan yok sadece çıkarı için kullanan tipler var
Bende o duyguyu bilirim artık yolun sonudur bir çıkış yoktur ve çıkışı saçma bir şekilde onda bulursun. Ama bir bilsen ne kadar saçma bir düşünce ki zaten biliyorsun bunu. Peki nasıl çıkari için kullanıyorlar. Zaten neredeyse herkes birbirinj çıkarı için kullanıyor şu hayatta
Erkekler c*nsellik veya yarabandı için yaklaşıyor bana zaten o yüzden tiksindim iyice kendimden. Zaten yaşayınca da bir şey değişmiyor yani diyorlar ya acıdan sonra mutluluk olur öyle olmadı bende acıdan sonra daha büyük acı geldi hep Benim yasimdakiler sevdiği insanlarla nasıl mutlular ben daha kendime yabancıyım
Aslında acı ile olgunlaşır insanlar. Ama sende ters tepmiş , kendine kızmışsin, kendine küsmüşsun sen. Ben bile bu yaşta kendime yabancıyım. Daha bu sene kendimi tanımaya başladım. Birisi çok güzel öğretti bana kendimi sevmem gerektiğini. Senin kendine inancın yok ki. Peki çalışıyormusun okuyormusun ya arkadaş çevren ailen nasıllar.. bunlarda denklemin parçaları
Üniversite okuyorum arkadaşım yok önceden vardı kız bir kere geçmişte söylediğim şeyi yüzüme vurdu özür bile dilemedi ben Tanrı nin unuttuğu ve yalnız kuluyum aşk işlerini yaşayacak kadar romantik bir psikolojide yetişemedim asla realist biriyim
Ne diyeyim bilmedim nerden girsem konuya kapılar kapanıyor suratıma. Yani sevgili işinde anladım iyi kötü düşünceni ama başka arkadaşının olmaması senin seçimin mi yoksa onlar mı seni istemiyor
Kullanıyorlar her konuda benim iyi niyetimi arkadaş olsun sevgili olsun bir an önce öl*p gitsem en azından Tanrı nin boktan kullarıyla uğraşmam
Maalesef bazı insanlar bu dünyada acı çekmeye gelmiş benim gibi
Yaw abim yapma böyle. Daha kaç yaşındasin , daha güzel günler göreceksin nerden biliyorsun hep böyle gideceğini. Canı vermek o kadar kolay mı? Hiç psikolojik destek aldın mi
22 yaşındayım ama hissettiğim 60 yaşındaki insanlar gibi madem bu aşk iyi bir şey sevilmek değer görmek nasıl bir şey bir iki kelimeyle anlatır mısınız ben asla yaşamadım hep 2. plana atılan bir tip oldum asla önemsenmedim öls*m kalsam merak edecek olur mu onu bile bilmiyorum. Bazi sevilenleri görünce çok yabancı bir duygu geliyor mesela asla çiçek almadım sevgilimden falan zamanında mezarımdw alırım zaten bu gidişle de ayrı bir mevzu
Abim daha yaşın 22 daha 22. Tamam kötü şeyler yaşadın haklsin ama hayat bu gerçek hayat acımasızdır. Kendi ayakların üstünde durana kadar da asla acımayacak. Haklısın insan Mutsuz olmak için mi sever tabiki asla. Belki senin yaşadıklarıni biz yaşamadık ama bizlerinde kötü günleri geçti ama geçti geçmişte kaldı. Şu sitede Allah aşkına kimin psikolojisi yerinde. Erkeklerin derdi cin, sellik, kadınların ise eski aşkları. Baksana hepsi bir değişik.. sana aşkın tanımını yapamam bu yaşımda bile yapamam tek diyeceğim sonunda çok acittigi. Herkes şanslı olmuyor. Bazen de kaderini sen cizersin
Dediğim gibi aşk işlerinden geçtim artık birazcık gerçekten mutlu olmayı isterdim veya sürekli detaylıca düşünmemek geçmişte yaşadığım şeylerin beynimde dolanmamasini çok mu şey istiyorum acaba
Bunu herkes istiyorum sadece çok güçlüler ve mutluluğu yakalayabilenler başarıyor. Asla unutma başkasi ile gelen mutluluk, başkası ile gider. Önce kendini sevmelisin ve affetmelisin.
Yani? Ne yapalım?
Neden korkuyorsun
Geçmişte yaşadığım şeyler yüzünden şu an da çok önyargılı yaklaşıyorum
Neler yaşadın kac yasindasin
Korkmakta gayet haklısın
Bende öyleyim yanlız degilsin
Ne kadar daha devam edecek bu
Bilmiyorum 😂
Bir yerde dur dememiz gerekmiyor mu 😅
Böyle iyiyim hahahaah
Yalanlarrr edemezsin yalanlar :d bende böyle diyorum biliyor musun ama hiçte değiliz :))
Yanlış kişiyle olmasindansa yanlizlık iyidir
Evet o kişi olunca bakicaz artık 😂
😂😂
Normal devir bozuk