Uzak mesafe ilişkimde güven konusunda şüphelerimin olması büyük sorun mu?

Merhaba ben sevgilimle uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum bu durumda ona güvenmek istiyorum güveniyorum da ama bazen aklıma takılan şeyler oluyor mesela o kız arkadaşı ile konuşup görüşebiliyor ve yeni tanıştığı kızlarla Kanka arkadaş olabiliyor ama benim bütün erkek arkadaşlarımla konuşmama engelledi yani numaralarını bile sildirdi ve uzakta olduğu için çok net göremiyorum ne yaptığını bilmiyorum ayda bir kez görüşüyoruz o benim her şeyime karışıyor kıyafetimden arkadaşlarıma kadar Ama ben empati kurun deyince ve ona karışınca kavga ediyoruz ve ayrılmak istiyor sen çok soru soruyorsun boğuyorsun ben bunlara gelemem diyor ve ayrılıyor beni engelliyor sonra tekrar barışıyoruz şu an annesiyle bir komşu hasta ziyaretine gittiğini söyledi ve net paketinin bittiğini benimle konuşamayacağını eve geldiğinde yazacağını söyledi ben de fotoğraf at dedim eşofmanla gideceğim dedi sizce normal mi aklıma tuhaf tuhaf şeyler geldi yani hasta ziyaretine gittiğini söyledi bana ne bileyim sizlere sormak istedim

Uzak mesafe ilişkimde güven konusunda şüphelerimin olması büyük sorun mu?