Aşk İlişkileri Sevgilim yazmıyor interneti kapalı ne olmuştur? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sevgilime o kadar mesaj attım aradım cevap vermedi interneti kapalı ne oldu ya Güncellemeler+1 yıl Daha yeni oldu tanışalı gerçi telegramda konuşuyoruz. interneti kapalı Sevgilim yazmıyor interneti kapalı ne olmuştur? Cevapla İnternet Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
MrBroo Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 78% +1 yıl Telegrami kaldirmistir telefondan yani anliycagin senden ayrılmış kendince 0 29 Yorumla Soran +1 yıl Ama profil resmi görünüyor Yorumla MrBroo +1 yıl Görünür hesabini silmediki uygulamayi kaldirdi Yorumla Soran +1 yıl Ama bişey yapmadım ki parasal sorun yaşıyordu acaba interneti bitti de alamıyor mu Yorumla MrBroo +1 yıl Belkide oyle ama insan haber verir internet sokakta bile var artik Yorumla Soran +1 yıl Doğru diyorsun dimi insan haber verirdi Yorumla Soran +1 yıl Evin interneti kapattı internet kafeye gidicek parası da yok galiba Yorumla MrBroo +1 yıl Yani iki gun az degil haber vermeli Yorumla MrBroo +1 yıl Aynen öyle Yorumla Soran +1 yıl Haber yok hâlâ Yorumla MrBroo +1 yıl Yok bence dedigim gibi yaptı Yorumla Soran +1 yıl Neden ayrıldı peki durup dururken Yorumla MrBroo +1 yıl Zaten ciddi olsa narani isterdi ya da istedi senmi vermedin Yorumla MrBroo +1 yıl Numarani Yorumla Soran +1 yıl Bu erkekler niye böyle Yorumla MrBroo +1 yıl Yani bilmiyorum baska birseyler olabilir belkide evli bu kisi Yorumla Soran +1 yıl Evli değil Yorumla MrBroo +1 yıl Eminmisin yani iyi ne kadar tanidin onu Yorumla Soran +1 yıl Eminim Yorumla MrBroo +1 yıl O zaman dedigim gibi sana ayrilmak istediğini diyemedi boyle bir yol secti Nasıl olsa bi zaman sonra unutur demistir Yorumla Soran +1 yıl Acaba evdeki interneti mi bitti Çünkü parasal sorunlar yaşıyordu Yorumla MrBroo +1 yıl Yani parasal sikinti herkes yasayabilir normal ama teknoloji o kadar değişti ki illa internet bulur bir yerden be yazar sana birak yazmayi internetsiz is olmuyo bu zamanda Yorumla Soran +1 yıl Cebimde param yok diyordu çalışmıyordu o yüzden Yorumla MrBroo +1 yıl Olana kadar yazmiycakmi peki bir ay olmadi yazmadi eee ne anladim bu isten Yorumla Soran +1 yıl Aman hadi ordan et yazarsa hadi ordan dıyecem Yorumla MrBroo +1 yıl Sen bilirsin de yani mantikli olanda bu Yorumla Soran +1 yıl Doğru Yorumla MrBroo +1 yıl Bence uzulme bunu dusunme yoluna bak insan ne yapar eder haber verir yani o kadar da düşmemiştir ya Yorumla Soran +1 yıl Doğru evet boş ver Yorumla MrBroo +1 yıl Aynen boş ver Yorumla
Carliono Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Bana fayda sağlayabilecek ipuçlarını sürekli olarak internette arıyorum. Teşekkür ederim! 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Başkasıyla Şu an nefes nefesedir 1 17 Yorumla Soran +1 yıl İftira atmasak mı acaba bilmeden. İnterneti bitmiş olamaz mı yani Yorumla Soran +1 yıl İki gündür yazmıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnterneti bitse iki dk yükler demi Yorumla Soran +1 yıl Ya parası yoksa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 2 gunde para bulamadı mi nerde tanistiniz Yorumla Soran +1 yıl İnternetten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hangi uygulama belkide evli Yorumla Soran +1 yıl Yok daha neler daha benden 2 yaş küçük işi yok annesiyle kardeşleriyle yaşıyo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaç yaşında Yorumla Soran +1 yıl 22 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden numara vermedi Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum belki de ciddi düşünmüyor Yorumla Soran +1 yıl Zengin olmayan olsun dedik zengin üzer diye zengin olmayan erkek de üzüyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahaha zenginle takılsan daha karlisin Yorumla Soran +1 yıl Ne kârı onlar üzmüyor mu sanki Yorumla Soran +1 yıl Gerçekten üzülecek bir durum erkek milleti niye böyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl burada anlatamayacağım şeyler var Yorumla
Simayss_ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kesin iş üstünde 1 3 Yorumla Soran +1 yıl İftira atmasak mı acaba bilmeden. İnterneti bitmiş olamaz mı yani Yorumla Soran +1 yıl İki gündür yazmıyo Yorumla Simayss_ +1 yıl Senin aklına gelmedi sanki fikir sadece iftira değil Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Başkasının yatağında 1 5 Yorumla Soran +1 yıl İftira atmasak mı acaba bilmeden. İnterneti bitmiş olamaz mı yani Yorumla Soran +1 yıl İki gündür yazmıyor Yorumla Cemrekaya701 +1 yıl Şimdi için içini yesin Yorumla Soran +1 yıl Ne kadar kötü kalplisin Yorumla Cemrekaya701 +1 yıl Gerçekler askom Yorumla
baymemonun Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Ne bilelim armut 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Armut sensin Yorumla baymemonun +1 yıl Böyle sıktınız artik Yorumla Soran +1 yıl Sorular mı Yorumla Soran +1 yıl Ama napayım merak ettim Yorumla baymemonun +1 yıl Evet ya gereksiz gereksiz Yorumla baymemonun +1 yıl Birak yav nolcak Yorumla Soran +1 yıl Salla diyosun yani Yorumla baymemonun +1 yıl Gerek yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Telegrami kaldirmistir telefondan yani anliycagin senden ayrılmış kendince
Ama profil resmi görünüyor
Görünür hesabini silmediki uygulamayi kaldirdi
Ama bişey yapmadım ki parasal sorun yaşıyordu acaba interneti bitti de alamıyor mu
Belkide oyle ama insan haber verir internet sokakta bile var artik
Doğru diyorsun dimi insan haber verirdi
Evin interneti kapattı internet kafeye gidicek parası da yok galiba
Yani iki gun az degil haber vermeli
Aynen öyle
Haber yok hâlâ
Yok bence dedigim gibi yaptı
Neden ayrıldı peki durup dururken
Zaten ciddi olsa narani isterdi ya da istedi senmi vermedin
Numarani
Bu erkekler niye böyle
Yani bilmiyorum baska birseyler olabilir belkide evli bu kisi
Evli değil
Eminmisin yani iyi ne kadar tanidin onu
Eminim
O zaman dedigim gibi sana ayrilmak istediğini diyemedi boyle bir yol secti Nasıl olsa bi zaman sonra unutur demistir
Acaba evdeki interneti mi bitti Çünkü parasal sorunlar yaşıyordu
Yani parasal sikinti herkes yasayabilir normal ama teknoloji o kadar değişti ki illa internet bulur bir yerden be yazar sana birak yazmayi internetsiz is olmuyo bu zamanda
Cebimde param yok diyordu çalışmıyordu o yüzden
Olana kadar yazmiycakmi peki bir ay olmadi yazmadi eee ne anladim bu isten
Aman hadi ordan et yazarsa hadi ordan dıyecem
Sen bilirsin de yani mantikli olanda bu
Doğru
Bence uzulme bunu dusunme yoluna bak insan ne yapar eder haber verir yani o kadar da düşmemiştir ya
Doğru evet boş ver
Aynen boş ver
Bana fayda sağlayabilecek ipuçlarını sürekli olarak internette arıyorum. Teşekkür ederim!
Başkasıyla Şu an nefes nefesedir
İftira atmasak mı acaba bilmeden. İnterneti bitmiş olamaz mı yani
İki gündür yazmıyor
İnterneti bitse iki dk yükler demi
Ya parası yoksa
2 gunde para bulamadı mi nerde tanistiniz
İnternetten
Hangi uygulama belkide evli
Yok daha neler daha benden 2 yaş küçük işi yok annesiyle kardeşleriyle yaşıyo
Kaç yaşında
22
Neden numara vermedi