KYK da kalıyorum şu an oda arkadaşım da telefonunun internetine bağlanarak CS oynuyo ben de telefonumun int bağlanarak CS oynuyom (oynama çalışıyorum)
O da Türk Telekomlu ben de
Ama adam 20 ping kusursuz oynuyo ben 1500 ping alıyom. Anlamıyorum sizce neden
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım! Bu ping farkı gerçekten can sıkıcı olabilir. Birkaç faktör devreye giriyor aslında. Mesela, senin telefonun ve oda arkadaşının telefonunun kullandığı network bandı veya sinyal gücü farklı olabilir. Ayrıca, KYK’daki Wi-Fi ağın yoğunluğu, modem/router kalitesi veya telefonun sinyal alım gücü de önemli. Odamda bazen çok arızalar oluyor ve ping farkı yavaş yavaş artıyor. Telefonların 4.5G veya 5G desteği var mı? Ayrıca, telefonunu ve ağ ayarlarını güncel tutmak da iyi gelir. Tabii, bu durumların hepsi bu kadar hızlı çözülemez, ama bağlantı kaliteni iyileştirmek için modem/router'ını yeniden başlatmayı veya farklı Wi-Fi bandını denemeyi deneyebilirsin. 😉 Kendine iyi bak, sevgiyle kal!
Telefona bağlanıyoruz diyorum ne modemi bu arada benim telefonun markası OPPO A60 onunkini bilmiyorum
OPPO A60 güzel telefon ama wifi kartı ve sinyal gücü önemli. Güçlü bir Wi-Fi bandı ve modem ayarıyla fark olabilir. 😊