AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
131Cevap
Olabilir sorun
attım da gönderdiler de 😵💫
Bilemedim
görsedseydi çoktan görsedirdi , id
E yanî herhalde
Olan olmuş yapacak bir şey yok
Olur
Görsedirmi ne demek Türkçe kuruna yazıl?
🤣🤣🤣
Kuruna değil kursuna soru işaretini boşuna kullanmışsın ilk sen yazıl😂
Hahaha😂😂😂
Soru işaretini ironi olarak yazdım ayrıca cümle de soru anlamı var KPSS'de neden başarısız olduğunuz belli 🤣🤣🤣🤣😅😂
Kursa gerek yok olan ortada ayrıca okul puanlarımı atabilirim çocuğun yaşında senden çok para kazanıyorumdur 😂
Tamam oturabilirsin şimdi çocuğum aferinn sana paralarını çar çur etme... Sevgiliye nasıl yaklaşılır kursuna git 🤪🤣
Kesinlikle evet 👍🏻
Olabilir
Gecmisi gecmiste bırak onla yasama
Geçmişte bazı şeylerin “geçmiş geçmişte kaldı” denmez bilgin olsun
@bayram511 Ne yapsın düsündükce kafayı mı yesin
@bayram511 insan geçmişte yaşanılan şeylerden pişmansa ve tövbe ettiyse bir daha yapmamaya onu kimse yargılayamaz.
Evleneceğim kişi daha önceden böyle başka bir erkeğe kendisini nude falan attı ise o kız evlenilmeyecek birisi, sen kız mısın bilmiyorum, yanlışlıkla hamile kalabilir misin, cevabın hayır ise, benden bu olaya bu açıdan bakmanı istiyorum, BAZI ŞEYLERİN YANLIŞLIĞI OLAMAZ, HELE OLAY VÜCUT İSE, anlatabiliyor muyum hanım efendi
@bayram511 müslüman mısın ona göre konuşacağım
İnancımı sorgulamak sana düşmez, istediğin gibi yazabilirsin, elimden geldiğince cevaplarım
@bayram511 müslüman olup olmadığını olaya dini açıdan bakıyor musun diye anlamak için sordum. Eğer bu konuyu araştırırsan birçok hocanın cevapları var evlenilecek kişiye geçmişte böyle bir günahı veya teşebbüsü olup olmadığını sormanın doğru olmadığını söylemişlerdir hepsi. Yani evleneceğin kadının veya erkeğin geçmişteki ayıplarını araştıramazsın bunu sorman bile uygun değil. Eğer böyle bir şey yaşadıysa bundan pişman olmuş olması önemlidir. Zaten kimin geçmişte ne yaptığını ve yaşadığını nerden bileceksin seni yanıltmak isteyen her türlü yanıltır. Eğer sen kimseyle cinsel anlamda bir şey yaşamadıysan ve beraber olacağın kişinin de geçmişinin temiz olmasını istemen normal bir şey ama burada gelipte bu tarz şeyler yaşamış insanlara laf etmek bence kimsenin haddine değil. Ayrıca bu bir ayıp olabilir ancak affı olmayan bir şey değildir. Bunlar benim düşüncelerim.
Evet güzel düşünce, bazı şeyleri dini açıdan saçma bulduğum doğrudur ama cinsel anlamda ben bişey yaşamadığım için, evleneceğim kişininde temiz olması dikkat ettiğim en önemli şey
Sorun olur
Atanlar olmuştu
Göstermez
Erkeklere güvenmeyin
Atan kızda akıl olmadığı için, erkeğin bir suçu olmaz bu durumda
@bayram511 nasıl suçu olmaz erkeğin? Kendine atılan özel bir görüntüyü yaymak suç yalnız. Bütün suçu kadınlarda bulamayın guvenmis atmış zamanı geri alamayacağına göre? Attığı kişi karakterli ise yaymaz.
Bedenini pazarlamaktan farkı yok bunun, en büyük sorun düşünemiyor olması
Bedeni pazarlamak bu olmuyor kelimeleri çarpıtma
Daha akıllı insan çıksa karşıma iyi olur, seninle konuşmak istemiyorum, düşünce farklılığı için tartışmak istemiyorum şimdi sonra sıkıntı oluyor
Düşüncenin farklı olması bir insana yaptığı yanlış bir şey yüzünden hakaret edebileceğin aşağılayıcı konuşacağın anlamına gelmez ki akıllı insan bunu bilmeliydi.
banada atsana hiç atan olmadı
Amaç neydi
Yüzün fotoda gözüküyor muydu
Hayir
Emin ol öyle bir fotoyu kendi galerisinde tutmaz zaten gizli galeri falan dicemde o kadarda uğraşmaz ağzı sulanmıştır Görünce sonrada sıkılıp silmistir evlencegin kisiyede göstermez belki bana inanmaz beni döver falan der nude attığını idda etmesi büyük olay cikarir farkindadir bunun
Kocanı tanıyor mu
Uzaktan taniyo
Oooo hadi hayırlı işler
Nasil yani arkadaş falan degiller ama
Elinde koz var
Kendisi polis yaparmi böyle bişey?
Neden yapmasın
Bu bir yasak böyle şey yapmak birisinin nudesini göstermek
Olabilir
atmasaydın
Neden nude attın?
Kocanı tanıyor mu?