Hiç çiplak fotografinizi bir erkege attinizmi? Ben yaptim pişmanim ve evleniyorum sizce kocama görsedirmi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılNude fotoğraflar ya da içerikler göndermek bazı riskleri beraberinde getirebilir. Karşı tarafın rızası olmadan içerik göndermek yasa dışı olabilir ve ayrıca bir güvenlik riski oluşturabilir. Gönderdiğiniz içeriğin kontrolünü kaybedebilirsiniz ve bu da istenmeyen sonuçlara yol açabilir. Ayrıca, bu tür içeriklerin izinsiz paylaşılma riski de vardır.
Bu tür durumlarda, kişisel verilerin güvenliği ve mahremiyeti önemlidir. Kendinizi ve başkalarını korumak için internet üzerinde hangi tür içerikleri paylaştığınıza dikkat etmek önemlidir. Ayrıca, cinsel içerikli materyallerin yasal durumunu ve risklerini kontrol etmek de faydalı olabilir.
Lütfen bu tür durumları ciddiye alın ve güvenliğinizi ön planda tutun. Eğer endişeleriniz varsa, bir danışman ya da avukattan destek almak faydalı olabilir. Bir şey olacağını düşünmüyorum ama sonrasında eşinin telefonunda bekarlık döneminden kadın görünce kıskançlık yapma00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Nude attığın kişi karakter yoksunu adamlıktan ve insanlıktan uzak biriyse sıkıntı olabilir (umarım olmaz ) benim bir tanıdığım böyle bir sorunla uğraşıyor maalesef
Çogu kişi fotoğraflar da yüzünün gözüküp gözükmediğini sormuş yüzün gözükmese de bu fotoğrafları nihayetin de evde veya ailenin gözüne aşina bir yerlerde cektin fotoğraflarda ki bir obje veya eşyadan bile anlaşılır bence
Tavsiyem irtibatı kes numaranı değistir biraz kendine zaman ver029 Yorumla
Soran+1 yılNasil sorun?
Soran+1 yılNe diyo?
Soran+1 yılAaa çök kötü o zaman
Soran+1 yılAma tehdit ediyosa yapmaz bence öyle bişey asil tehdit etmiyenden korkacaksin
Soran+1 yılEvet yani takintili aşik mi? Yoksa kiz bişeymi yapti ona intikammi almak istiyo
Soran+1 yılKizin kaç yaşi var? Kiz seni polise veririm desin mesajlarida saklasin bakto yine şantaj yapiyo göstersin polise
Soran+1 yılEvet ne bileyim belki takintili aşık onun için böyle yapiyo
Soran+1 yılKizmi tehdit eden erkekmi?
Soran+1 yılKaç yaşı var?
Soran+1 yılEvet rezil olmak çök kötü bir şey allah kimseye göstermesin inşAllah o kizada yardimci olsun insan birden bire hata yapiyo hatasiz insanda yok of
Soran+1 yılAaa 40 mi benim attigim çoçugun 22 yaşi var ama o tehdit etmedi beni bu zamana kadar sadece seni istiyorim benimle yat diyo
Soran+1 yılBenim 19
Soran+1 yılKendisi polisliye hazirlaşiyor yani polis galiba
Soran+1 yılBen şöyle anlatayim en baştan göruyorumkin halden anliyosunuz ben ilk başlarda buna aşik oldum ama bana sen güzel kizsin fizigin güzel yatmak istedigini söyledi yani niyeti buydu bende aptal kafam en başta razi degildim sonradan depresyondayken bununla konuşuyoduk nasiısa oldu çok uzerime geldi nude attim şimdi bin pişmanim
Soran+1 yılYapmazmi öyle bişey sizce? Çogu insan yapar polis olsada kim nerden bilicek diyo
+1 yılErkekler için sorun olmuyor da ah be kızım neden yapıyorsun ki basit bir nude demekle durumu güzel göstermeye çalışanları neden aldanırsınız...
Şu saatten sonra yapacağın tek şey var eğer eşini gerçekten seviyorsan kendi ağzınla söyle ha birde ailene bilgileri olsun bizzat senden öğrensinler o attığın it bir şey yapmaya kalkarsa elindeki kozları elinden almış olursun00 Yorumla
+1 yılBöyle bir ihtimal varsa bence baştan evleneceğin kişiye söyle. Diğer türlü emin ol eğer kafasında varsa bu fotoğraflarını kocana göstermekle tehdit edip seni cinsel anlamda kullanabilir o zaman çok çıkmaza girersin zaten ne yapacağını bilemezsin.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
89
Cevap
127Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılKocan adam gibi adam ise zaten sana laf ettirmez, ne adamlar var karısını her şeyi ile kabul edip, koşulsuz seven bu birazcık erkeğin yapısıyla alakalı. şu an ben kendi kocama sordum ne yaparsın sen olsan diye adliyeye gider şantajdan dava açar, rezil ederdim o i. neyi dedi. 😄
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Hiç böyle bir şey yapmadım ben. ve yapmayıda sevmiyorum 😒nişanlım olsa dahil yinede fotoğrafımı atmazdım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Aldım da attım da hiç pişman değilim 😂😂😂
07 Yorumla
Soran+1 yılKocasinami?
Soran+1 yılYani kizin kocasina kizin nudesinimi attiniz?
- +1 yıl
Kime attın?
- +1 yıl
@aleynnaaa626272 napcan
- +1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 261,5b cevap paylaştı.
u +1 yılSorun olabilir.
00 Yorumla
+1 yılAçıkçası o nude gönderdiğin insanin karakterine baglı basima geldi nisanima 2 gün kala eski manit bi yerden ulasip nude resmimi yollamış ayrildi benden hiç birsey demeden engel yedim sorup sorusturdugum kuzenlerinden falan duydugumda bu resim olayı oldu ne kadar ne yaptysam dönmedi geri pişmanmiyim peki asla değilim olmamda mantıklı olan bi adam oturur düşünür bir kere benimle su an nasıl mutluysa onunlada zamaninda o kadar mutluymuş o yüzden onu mutlu etmek için göndermiş diye dusunebilir evlenecegin adam mantıklı degilse bile gerçekten de seni seviyorsa zaten geçmiş gecmistir ben bugun naptigina bakarim deyip evlenmeli seninle sonucta gelecek icin evleniyosunuz geçmiş için değil
226 Yorumla
Soran+1 yılAtmadan önce tehdit ettimi seni?
- +1 yıl
Hayır ben kim olduğunu attığım resimden tanıdım çünki o resmi birtek ona atmıştım
Soran+1 yılPolise ver sende
Soran+1 yılİlerdr daha kötü şeyler yapa bilir
- +1 yıl
Gerek kalmadı kac sene once oldu bu olay su an evliyim bi Başkasıyla
- +1 yıl
Oda evlenmis artık beni umursamaz herlde silinmiştir çoktan
Soran+1 yılNisanlanacagin adami taniyomudu?
- +1 yıl
Tanimiodu ama ortak arkadaslari varmış
Soran+1 yılBenimkisinde yok arkadaşi falan inş atmaz
- +1 yıl
Bence eşin olacak kişi sineye çeker beni affeder dersen geçmişi açıp moralinizi bozmayın ama ilerde sıkıntı cikarabilecek bi tipse şimdiden anlat ne olur ne olmaz diye anlatıyorum pişmanım de olsun bitsin en azdan güven kazanırsın bence
- +1 yıl
Sonuçta kesin ortaya cikan bisey yok
Soran+1 yılHayir daha o günlerde senin öyle bişeyin olursa affedmezdim dedi çök kötu oldum
Soran+1 yılO fotografi gönderen kişi aşikmiydin sana?
- +1 yıl
Ben öyle zannediyordum evliymis
- +1 yıl
2. Ye evlendi demin evlendi demstm
Soran+1 yılNasil ya aşik degilmiydi sana?
Soran+1 yılŞimdiki kocan biliyormu?
- +1 yıl
Biliyor
- +1 yıl
Eşimden geçmişime dair hic biseyi saklamak tercihim benim yarın nolur bilemeyiz devir cok kotu
Soran+1 yılOf ben söylersem boşar beni of ya
- +1 yıl
Saçma acikcasi namus 2 bacak arasında değil de zihinde aranır ya 2 bacağını açmamış ama kasi gözü oynasta olan bi insanmı daha iyi yoksa 2 bacağını herkese açıp disardan namuslu görünen mi gerci düşünceler özgür bisey diyemeyiz ama
Soran+1 yılSen ona birşeymi yapmiştin intikammi aldi senden o nudeni atan çoçuk?
- +1 yıl
Akli sira intikam aldi canım evli olduğunu öğrendim öğrendiğim yetmedi ayni zamanda baska bi kizla daha çıkıyormuş 3 kisiyi bi insan nasıl idare edebiliosa o tipte şerefsizdi diğer kızı öğrendim ayrıldık bana bosanma asamasindayim falan filan deyip gcstrmsti inanmistim acikcasi 3. Bi kisi cikinca ayrıldık sonra 1 sene kadar geçti aradan nisanlanacagimi öğrenmiş falan filan cocugu buldu işte benden öç alma sebebi o 3. Kizada kumanla iyi anlasirsiniz insallah ben aradan çekiliyorum sanada yazık ama ya gibisinden kucuk düşürücü bi mesaj atmıştım ole uzun hikaye ya
Soran+1 yılÇok şerefsizmiş ama 1 yil saklamiş nudeni biraz saglikla problemi mi var?
- +1 yıl
Sağlıkla problemi yoktu isinde gücünde insandıda tek derdi sikintisi alkol dü cok ugrasmstm biraktrmak içinde bosuna amann geçmiş uzatmayalim konuyu canimi * hatrladkca
Gizli Üye(18-24)+1 yılŞimdiki nasıl bir karaktere sahip ona bağlı Ben de bu durumdan muzdaribim ama kişinin bu tarz bir şey yapmayacağını düşünüyorum yani yayacağını ama senin attığın kişi güvenilir bir insanla onu düşünmen lazım gerçi güvenilir bir insan olsaydı seni bırakmazdı zaten normal güvenilir bir insansa zaten bunu istemez yani benim gibi olmuşsun hep iyi niyet hep temiz kalpli bakış açısı ama ne yazık ki öyle bir şey yok her zaman önemini alacaksın istemeyenler yaşayacaksın diyeceksin ki ben istemiyorum Bu kadar hala istemeye devam ediyorsa engelleyeceksin ya da bir daha hiç görüşmeyeceksin isteyenden olmaz çünkü
10 Yorumla
+1 yılHayır gösterme eskiyi kapat bir daha açma yoluna bak. Hepimiz hayatta pişman olduğumuz bir sürü hata yapıyoruz senin pişmanlığında bu olsun ama gerçekten Pişman ol ve bir daha aynı hatayı yapma
50 Yorumla
+1 yılLütfen yanlış anlama sözüm sana değil, şuana kadar öyle birsey hiç yapmadım, ve bana ters bu tarz haraketler herkesin bir duruşu vardır kalitesi vardır, ama tabiki herkes hata yapar belki çok güvendin attın çünkü aradaki ilişkiyi cinsellik bağlar, yalnız iki erkek bir birini tanımıyorsa korkacak bir durum niye olsun ki tabi yakın arkadaşıysa bu kötü, araya birini sokacaksın aileden biri gidip resimleri ondan sildireceksin, ya da silmişse artık üzülme yuvanı kur önüne bak.
13 Yorumla
Soran+1 yılYani beni sevmiyor sadece yatmak için istiyor bende yatmak istemiyorum sizce ben yatmazsam hirs yapip yaparmi böyle bir şey
- +1 yıl
Eğer onunla yatarsan bunu koz olarak kullanır, ikincisi bu erkek tanıdık mı değilse hiç muhattap olma bir halt yapamaz resimleri ister istemez silecek çünkü bu özel hakların ihlaline giriyor resim paylaşmak buda suçtur, sadece numaranı değiştir yoluna bak olmadı savcılıkla tehdit et, eğer bu insan tanıdıksa yine aracı ile savcılıkla tehdit ettir çünkü yasa kadın haklarından yana ve hiçbir taciz şantaj hukukta kayıtsız kalmamıştır. Paşa gibi resimlerini silecek, çünkü ortada kurulacak yuva var. Neden bu kadar rahatsın bu dediklerimi yapamıyor musun?
Soran+1 yılBeni annemi abimi taniyor ama kocami uzaktan taniyo çok korkuyorum söyler diye
+1 yılBu korku atarken aklına gelmedi mi?
Benden de muhakkak isteyen olmuştur ama atmadım sorunun cevabı olarak da. Hatta bu yüzden ayrılırız lafı eden de oldu, çok kez ayrılıp barıştık bir tanesiyle bu sebepten ve sonunda tamamen ayrıldık. Vücudum teşhir malı değildir. O kaybeder.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılIfşa sayfaları bu tür fotoğraflar videolarla dolu. Sevgilim diyerek fotolarınızı attığınız o yaratıklar sizin fotoğraflarınızı satıyorlar, paylaşıyorlar. Yarın bir gün eşinin arkadaşı elinde bir fotoyla "Kanka bu yenge değil mi?" diyerek geldiğinde ne diyeceksiniz? Ona göre aklınızı başınıza devşirin.
50 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılUlan bütün herifler niye atıyosunuz diye tepki göstermiş. Hepsi de nude peşinde koşuyor. Olm madem öyle niye istiyorsunuz mal mısınız? 😂😂
84 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 716 cevap paylaştı.
+1 yılBir şey olmaz yahu, dünyanın sonu değil. Daha önce yakınlaştığınız, birbirinizle özelini paylaştığınız o kişiye güveniyorsanız dert etmeyin. Ben de çok attım, bana da çok atıldı. Bir gün olsun ne ben, ne karşı taraftan bunu suistimal edecek en ufak bir ima dahi oluşmadı. Güven çok önemli.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO zaman benim hiç evlenmemem lazım😂😂geçmişte yaşadığınız her şey sizi ilgilendirir olurda böyle bir durum yaşanırsa tepki verme gibi bir lüksü yok ondan önce olmuş sonuçta ve ben göndermişim kendi öz irademle. Kim bilir kendisi ne fındıklar kırdı😂😂
312 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılO senin hayatın diğeri karının hayatı alt tarafı bir fotoğraf bu kadar kafaya takacaksan eğer evlilik öncesi hiçbir kadınla yakınlaşmaman lazım
- +1 yıl
@F-5Ferman Bulmayayım o zaman, dert değil.
- +1 yıl
@F-5Ferman Terbiye noksanı bir insan olsaydın senin seviyesi düşük üslubunla konuşurdum. Fakat senin seviyen bana hitap etmez.
- +1 yıl
@F-5Ferman Defol
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılİğrençsin, kocana göstermese bile kocanın yüzüne nasıl bakıcaksın?
Bu arada kocana göstermeye cesaret ediceğini sanmıyorum inşallah fotoğraflarını yaymaz21 Yorumla
Soran+1 yılKocama söylemeye korkarsa yaymayada korkar
Fotoğraflar bir yana da beraber olduysan sıkıntı, korktuğunu anlarsa her şekilde kullanabilir bu onun karakteri ve sana karşı olan bakış açısıyla alakalı. Hiç renk verme, sorma, engelle. Şimdiden mesafe koymazsan ileride başına bela olabilir.
24 Yorumla- +1 yıl
Nasıl gidiyor spor hayatın
- +1 yıl
Seni 3 ayda 20 kilo vermiş olarak görmek istiyorum
+1 yılValla zamanında size haramdır diyen olmuştur salladın geçtin hayatın içine ettin başarılar sana ve senin gibi olanlara ne diyek başka
her şey olabilir hazırlıklı ol derim30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılokadar karaktersiz birine fotoğraf göndermen anlamsız. eğer adamsa zaten yapmaz bişey. sen ona bir kötülük yaptıysan belki intikam için bişey yapar ama oda adamlığa sığmaz. rahat ol bişey olmaz olsa da şantajdan dava açar anasını ağlatırsın.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılTamamen iğrençlik o ne öyle ya azcık kendinize saygınız olsun ☹️☹️ sonra o fotoğrafları gidip kullansinlar isterse eşin olsun kaç yıllık ya onu şantaj olarak kullanırsa hiç dusunemiyorsunuz dimi tabi o anki şehvet çok önemli ya sonrası?
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Arkadaşlar açık konuşalım; koynunuzda yatan insanın çıplak fotoğraflarının başka adamların telefonunda bulunduğunu bilmek herkesi rahatsız eder, bunun kıvrılacak bir tarafı yok!
21 Yorumla
+1 yılAman saçmalama senden önce Allah bilir o ne bklar yedi... salla gitsin be kızım bu kadar saf olma!
26 Yorumla
Soran+1 yılÖyle degil işte işler kadon erkek ayri ne kadar söylersen söyle biz yapinca ölduruluyoruz
- +1 yıl
Tamamda senin başkalarına nude attığını nerden bilicek. Sen söylemezsen. şu an o kişiyle mutluysan önüne bak eskiyi açmak düşünmek doğru değil
- +1 yıl
Nereden biliyorsunuz ne haltlar yediğini şu genellemeleri herkese göre yapmayın günah günah.
Soran+1 yılBen sadece 1 kişiyle konuştun ondan once ve sadece ona atdim nudeyi ama inş bilmez
- +1 yıl
@degersizuye çoğu öyle ama kendileri her bku yer ama erkek eli değmemiş kız isterler
- +1 yıl
@Bos_yapiyorumm Çoğu öyle diyorsun belki o öyle biri değil, genellemeye giriyor bu yaptığınız.
birincisi ablacım evlisin ne işin var ikincisi.. burdan erkeklere sesleniyorum yahu ne kazanıyorsunuz nee e altınmı veriyorlarr yani amaç nedir hiçmi anneniz ablanız yok o durumda onlar olsa ne hissederdiniz.. cidden en uyuz olduğum şey..
00 YorumlaKocana gösterecek biri ise tanıdık biridir yani öyle mi? 🤔 Ortak tanıdığınız bir erkek olması iyi olmamış. Ama sonuçta bekarken yaptığın bir şeydi. Bunun hesabını kimse soramaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılHayir tanidik degiller uzaktan taniyo sadece
+1 yılİlişkiler ozel hayat kavramı içindedir. Özel hayatınızı ifşa edemezler. Ayrıca biriyle yaşadıklarını anlatmak tamamen tatmin duygusuna yönelik bir komplekstir. Dolayısıyla özel hayatın gizliliğini ihlal ciddi bir suçtur.
00 Yorumla
+1 yılŞuana kadar milyon nüde aldım hiç birini de kullanmadım gerek yok ama kocana gösteririm gibi tehditlere de gelme öyle bişey yaparsa son noktadasın eşine sen durumu izah edip en azından onun yaptığı hamleyle vurabilirsin onu
00 Yorumla
+1 yılYüzünü atmadığın sürece bence problem değil sonuçta ellemiyor geçmiş olarak görür sorun etmezdim ben ama yüzünü atmışsa ileride şantaja uğrama ihtimali olabilir o nedenle altın kural yüz çekilmemesidir
00 Yorumla
+1 yılGeçmişin konusunda anlayışlı ise sorun yok anlayışlı değilse iste o zaman sorun yaşarsın ayrıca telefonda hersey kayıt oluyor bu yüzden evlenmeden değiştir ya da bazı yerlerde saklı şeyleri sil
00 Yorumla
+1 yılBu saatten sonra atmayın işte, nude atmazsanız ölmezsiniz. Ama atarsanız zararını görebilirsiniz. Duygusallık yanlış kararlar vermeye yol açar. Duygusal olmayın, evlilik olmadan birşeyler paylaşmak doğru olmamalı.
00 Yorumla
+1 yılAtmazsa hata zaten. Atsın ki senin evlenilmeyecek biri olduğunu bilsin evlenecek saf kardeşimiz...
316 Yorumla
Soran+1 yılO saf kardeşinde emin olki çok boklar yemiştir zamaninda
- +1 yıl
Allah ikinize de ironi denilen şeyin anlamını ve ironinin nasıl yapıldığını fark etme becerisini nasip eylesin inşallah :)
- +1 yıl
Soran+1 yılAy maşallah sana helal ozaman mal degilsin
- +1 yıl
Evet çok şükür mal değilim. Ne idüğü belirsiz erkeklere kendimi pazarlamak için soyunup fotoğraf atmıyorum. Herkes özgürce düşünme hakkına sahipse bu da benim düşüncem, erkeklere çıplak fotoğraf atmak bana göre kendini pazarlamaktan başka bir şey değil. Erkeklerin ne mal olduğunu defalarca tecrübe etmemize rağmen, bu fotoğrafların binlerce kızın başına bela olduğunu defalarca okuyup dinlememize rağmen hâlâ bunlara devam etmek bana mallıktan başka bir tabir imkanı bırakmıyor. Elbette düşmez kalkmaz bir Allah, herkes hata yapabilir ama yukarıda da anlattığım gibi hata var hata var. Defalarca tecrübe edilmiş şeyler artık hata statüsünden çıkmış mallık statüsüne geçmiştir. Farz edelim o fotoğrafları attığın adam yarın bir gün benimle seks yapmazsan kocana gösteririm dedi. Kabul etsen kocanı aldatmış oluyorsun, etmesen Allah korusun evlendiğin adam öküz biriyse seni öldürmeye kadar her şeyi yapabilir. Ve bunlar sonsuza kadar sürüp gidecek ihanet zincirlerini oluşturabilir. Herkes tabii ki evlenmeyi beklemek zorunda değil kim ne yapıyorsa yapsın beni ilgilendirmez ama bu şeyleri yaptıktan sonra sonunu da düşünmek gerekir. Her hatanın telafisi olmuyor maalesef.
Soran+1 yılTamam ablacım şimdi çik lütfen senin eleştirilerini okumak zorunda degilim ve buraya yardim amaçli yazdim senin eleştirilerini okumak için degil
- +1 yıl
İstediğim gibi eleştiri yapabilirim, senin yardıma değil eleştirilere odaklanıp gözünü açmana ihtiyacın var. İş yapıldıktan sonra yardımın pek faydası olmaz.
Soran+1 yılHe tamam iyi günlet
- +1 yıl
Iste toplumun çok güzel özeti tebrikler 👏👏👏
- +1 yıl
Hukuken evet düşünce özgürlüğüne sahipsin ama hakaret etmeden bu kız sana m*l dediğin için dava açsa tazminatı %100 kazanır o parayı ödememek için kıvranırsın ama evet görüşlere saygı duyulmalı ama sen görüşünü saygısızca ifade ediyorsan bunun hukukta cezası var ayrıca o dediğin öldürme şantaj şu bu senin gibi düşünenler yüzünden oluyor işte kimsenin kimseye saygısı yok hayatına birini alırsın onunla birşeyler yaşamak istersin senin bedenin senin kararın ama kimse bunun kemdi bedeni banane demiyor hayatına sonra girende senin üzerinde yorum yapma hakkına sahip sanıyor kendini ailende arkadaşlarında toplumda çünkü siz bu toplumda ne kendinize ne bedeninize ne başkalarına saygı duymuyorsunuz saygı duymadan saygı görmeyi bekliyorsunuz kıza m*l diyorsun ve diyorsun ki yine görüşüme saygı duy duymaz kusura bakma duymamalı da ben burada olumla demiyorum sana benim görüşümü savunda demiyorum sadece haddini ve yerini bilseydin konuşmalar bu kadar uzamazdı eskiden çıplak resim atılmazdı da noluyordu sanıyorsun böyle şeyler yokmuydu ya çok mu zor cinselliğin temel bir ihtiyaç olduğunu anlamak kabullenmek bunu istediği için bedenine veya başkasının bedenine sağlıklı nir birey olduğu için saygı duymak çok mu zor bir laf var kadıköyün göbeğinde dönmeyen şeyler kırşehirin bilmem ne köyünde dönüyor bir insanla cinsellik yaşıyor olmak o insanla yaşlanmak zorundasın demek değil anlayın bunu evlenip yapma kararıda sizin bunu önemsememe ve yapmak kararıda sizin ya şu ülkede kadının kadına yaptığını erkekler yapmıyor yapmayın allah aşkına ya yapmayın böyle bu adamları siz kışkırtıyorsunuz bana göre senin görüşünün alt yapısı şu kadar gider öyleyse biri tecavüze uğrasa e üstünde ne varmış o saatte orada ne işi varmış bu cahilliği bırakın
- +1 yıl
@faline dediklerimden bunları anlayıp beni kadın düşmanı ilan etmen bir yana ben şahıs bağlamında söylemiyorum o şekilde davranan herkese benim lafım ve bunun da arkasındayım. Sonuç olarak sen de ben de düşüncelerimizi söylemiş olalım ve herkes ne yapıyorsa yapmaya devam etsin. Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az demişler.
Soran+1 yılMasalliaPolatova sen bir ruh hastasisin bence
- +1 yıl
İltifatın için çok ama çok teşekkür ederim, beni o kadar onurlandırdın ki anlatamam 😍❤️
- Aşk İlişkileri konusunda 810 cevap paylaştı.
+1 yılKocanı tanıyormu? Karektersizse seni seviyorda kavuşamadıysa atar mı atar..
Ama öyle herhangi biri ise atmaz atıp napacak..14 Yorumla
Soran+1 yılHayir beni sevmiyor ben aşiktim sadece benle yatmak istiyor ben hayir diyorum sizce yatmadim diye hirs yaparmi?
- +1 yıl
Sevmiyorsa neden yatmadın diye hırs yapsın ki.. boş ver ya yaparsada geçmiştir olmuşla ölene cağre yok
Soran+1 yıl7 ay öncr atmiştim silmişmidir?
Soran+1 yılSiz hiç attinizmi?
Bence üzülme geçmişinde olmuş bir şey geleceğe bak ille de kocana söylemek zorunda değilsin geçmişinde sevgilim veya sevgililerinin olduğunu söylemen yeterli olur hayatına onun gireceğini bilmiyordun sonuçta birine güvenip sevip isteyip böyle bir şey yapmişsin için rahat olsun
15 Yorumla- +1 yıl
Tabi sizin için kolay böyle şeyleri insan evleneceği kişiden saklarsa ihanet etmiş olur güven problemi yaşar doğru olan şu evet başta söylediğin geçmiş sözüne sadece katılıyorum gerisi saf sata bizzat eşine sadakati varsa ve hep erkeğin karakterli duruşu olmasını isteriz, kadınlarda yok hayatına alacağı kişide bir insan ve onunda kalbi var (en azından kendime yapılmasını istemezdim bizzat böyle bir durumu eşimin kendisinden duymak isterim evet bozulurum ama ilk kişiden eşimden duyduğum için kendisine saygı duyar guvenirdim)
- +1 yıl
Ne sen s*laksın ne de hayatına alacağın kişi gayette zekisin başlarda kimsenin umurunda olmaz ilişkinin ilerleyen safhalarında gerçekten aranızda sevgi yoksa sorun yaratır net sevgi varsa seni kırmadan bir şekilde soracaktır zaten
- +1 yıl
@Soylu_Orgun böyle bir şey yaşadığını neden anlatmak istesin bir insan?
- +1 yıl
@Merdivenaltıyalancı Başka yapar mı bilmiyorum sorunu kendi üzerimden cevaplayacağım.
Hayatıma girecek kadını herşeyiyle merak ediyorum, benden önceki hayatında neler yaşamış kalbi yaralanmış mı...
Ki yaralanmış ise yarasını sarmak onu iyi etmek için öğrenmek istiyorum birde güvenmek için
Gizli Üye(30-35)+1 yılİtiraf ediyorum sevgilimle böyle tanıştık biz, eski sevgilimle olan konuşmalarımız vs derken. Ben eski sevgilimi bıraktım sonra , şimdi bunu bilenle sevgiliyiz hatta söz tarihi aldık. Her şeyi konuştuk
10 YorumlaYok artık çıplak fotoğrafımı eşime bile atmıyorum başkasına hayatta niye bu kadar saf oluyorsun kimseye güvenme hele ki bir erkeğe asla
24 Yorumla- +1 yıl
Sen evli misin
- +1 yıl
Hee tamam
+1 yılNamahrem görmesin diye çok titiz davranan analarımızdan bu günki geldiğimiz konuma bak. Cidden çok yazık. Tövbe et artık yapıcak bir şey yok.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılAttım ilişkilerim bitince numaramı değiştirdiğim için evimi de bilmedikleri için bana nerden ulaşacaklar ki 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim abimi annemi taniyor
Atmak ya da atmamak bir seçimdir. Bu ikilemde kalmanızda sizin saflığınız. Güven vermeyen bir kişiyle bunları paylaştıysanız o fotoğraf masalara meze olur.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Adam kalitesiz adamsa o resimleri ailene göndereceğim bencillikten ol diye tehdit eden şerefsizler var inşallah olmaz böyle durumda yüzün görünmesin atarken ona dikkat et
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen eşimin fotoğrafını ilk gördüğüm de heyt uleeen hepsi senin mi demiştim. Sorun olmadı zaten şimdi göbek yaptı daha güzel oldu vücudu. 🫣
11 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel ☺️
- Aşk İlişkileri konusunda 774 cevap paylaştı.
+1 yılNude atmak ilişkinin doğasında vardır normal bir durumdur. Esas özel olanı deşifre etmek anormaldir karaktersizliktir.
10 Yorumla
+1 yılhayatındayken mi yaptın bunu yoksa değilken mi
11 Yorumla
Soran+1 yılDegilken
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Olabilir tabikide keşke zamanında atmasaydın o an gafletine gelmiş atmışsın
02 Yorumla
Soran+1 yılKocama atarmi çok korkuyorum?
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılyüzünü attıysan gösterirse sıkıntı ama inş göstermezler o yüzden atsanda yüzünü atmıycaksın yarın tehtitt konusu olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı durumdaym hatta eşimin no su var defalarca eşime atmakla tehdit etti en son sustu. Engelleri bir açtım baktm evlenmis. Sesi soluğu kesildi. Eşim görse çok kötü şeyler olur. Boşanr eminim
010 Yorumla
Soran+1 yılAtmadi dimi? Benimki tehdit etmiyor atarim diye ama yinede korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılYok bir süre sustu baktm evlenmiş canım
Soran+1 yılYüzün varmiydi fotoda?
Cevap sahibi+1 yılVardı evet foto değil video
Soran+1 yılVay yinede ata bilir bence
Cevap sahibi+1 yılSesi kesildi bilmiyorum ya
- +1 yıl
Büyük cesaret
Cevap sahibi+1 yıl@good_vibes Cesaret değil cahilik
- +1 yıl
Sende baya capkinmissin haa 😀
Cevap sahibi+1 yıl@good_vibes bir anlık hataydı
Aşk İlişkileri konusunda 350 cevap paylaştı. Yüzün gözükmüyorsa sorun olmaz. Attığın kişi güvendiğin biriyse, silmesini söyle. İki kişi arasında kalırsa neyse ama internete yayılırsa silinmez.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHaramda huzur arayana, huzur haram olur. Ne kadar manidar bir söz. Hatanı fark etmek bir yana bu hatanın sana zararı olur mu diye düşünüyorsun. Keşke önce ahiretini düşünüp tövbe etsen. Çünkü kocan bilmese bile Allah biliyor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 632 cevap paylaştı. Attığın adam insan evladı değilse her şey yapabilir, bizim gibi toplumlarda böyleleri bir hayli Cook..
00 YorumlaHee basina cikarsin tv lerde seni tartisiarlar siyaset toplanir karar alirlar vs. :D sen kendini ingiliz prensesi saniyorsun galiba :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZamanında ilişkim varken biz de birbirimize attık bazen kendi istiyordu. Pişman mıyım pişmanım attığıma çünkü ayrıldık artık. Ama hala o resimler bende duruyor. İnsan gibi ayrılmayı beceremeyen kişilere müstahak. İlerdeki kocasına da başarılar.
00 Yorumla
+1 yılFotoğrafta yüzün görünmüyorsa korkma ama yüzün de görünüyorsa bence korkmalısın.
06 Yorumla
Soran+1 yılYüzüm görunmuyor ama lavabodan ve telefon kilifindan belli ben olduğum
- +1 yıl
Siz kızları anlamıyorum neden çıplak foto yollarsınız ki
Soran+1 yılOff çok üzerime geldi at at diye
- +1 yıl
Ne zaman oldu bu foto gönderme olayı
Soran+1 yıl7 ay önce
- +1 yıl
Bilmiyorum belki de silmiştir ama yinede her şey olabilir.
Benim için ileride sorun olurdu. Namuslu koca istiyorum ben attıysa boşanma sebebi.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayatında değilken atmışsın sonuçta sıkıntı yapmaması lazım. Keşke hiç atmasaydin devirde insanlarda güvenilmez. Eşin olacak insanında bir gecmisi vardır sen onunkini nasıl problem etmiyorsan o da seninkini etmesin bir zahmet önemli olan ilişkinin içinde sadık olmak.
13 Yorumla- +1 yıl
Eselamun aleyküm nasılsın iyimisin inşallah ne maksadın ne muradin varsa Allah gönlüne göre versin inşallah
Cevap sahibi+1 yıl@bayram511 ne varmış düşünce yapımda?
+1 yılBir şey olacağını sanmıyorum ama yüzün gözükürse sıkıntı.
11 Yorumla- +1 yıl
Eselamun aleyküm nasılsın iyimisin inşallah ne maksadın ne muradin varsa Allah gönlüne göre versin inşallah
+1 yılYapıp yapıp sonra pişmanım deyin. Hayır eşiniz olmayan birine ne denli güvenip de böyle saçma şeyler atıyorsunuz anlam veremiyorum.
Sonra da sizi ortada bırakınca pişman oluyorsunuz. Bari attığınız şeyin arkasında durun.20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Göstermez ama sık sık rastlaşıyorsanız istekleri olabilir sapık biriyse.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Hayatında biri varken mi attınız karşı tarafı? Bu siteye mi attınız baska sosyal medya'damı?
00 YorumlaDavul delinmemiş ama tokmağın değmediği yer kalmamış kız modeli..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı. Çevrenden biri değildi bu toplara girmenin riski bu işte
00 YorumlaHiç belli olmaz. Ama bir hata yapmışsın ve pişmansnda. Bu yüzden kafana takmamaya çalıl
00 Yorumla
+1 yılNude ile kalmadım erkek arkadaşlarıma haftalık expertize sokarım iyice bir kontrol ederler beni
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılArkadaşlar mı ki neden korkuyorsun? Yüzün yoksa sorun etme olan olmuş herkes hata yapar daha ileri kötü bişey yapmadıysan takma kafana
02 Yorumla
Soran+1 yılHayir arkadaş degiller yüzüm gözükmuyor fotoda
Cevap sahibi+1 yılEe o zaman neden korkuyorsun öğrenmez ki sen söylemezsen
Maalesef geçen sene 7 kişiye attım ama yüzüm görünmüyordu neyse ki senin de yüzün görünmüyorsa o fotoğrafta problem etme
35 Yorumla
Soran+1 yılYüzüm gözukmuyor ayna sayesinde çektim telefon kilifimdan ve banyodan belli ben oldugum
Soran+1 yılKorkuyorum yinede
Soran+1 yıl7 ay önce atmiştim çok korkuyorum
- +1 yıl
@çiçeksi1i bana da at bari herkese atmışsın ztn 😂🥵
- Devamını Gör (156)
Devamını Gör(201)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!