samimi ol canımı ye 😅
Erkekler kitap okuyan, kaliteli sohbet edebilen, donanımlı kadınlardan hoşlanırlar mı?
samimi ol canımı ye 😅
Sanki sahte sarışınlar, protez tırnak yaptıran vb ile dalga geçip onlarla daha çok sosyallesiyorlar gibime geliyor. Tabi saçını boyatıp manikür yaptıran birisi de kitap okuyan, sanattan anlayan, donanımlı birisi olabilir. Ama genelde öyle biri olmasalar bile yine de erkekler daha fazla ilgileniyor gibime geliyor. Erkeklerin kimlerle ilgilendiği çok umrumda olduğundan değil ama bu tezata dikkat çekmek istiyorum. Sorsan hepsi sohbet edebilme kapasitesi olan kadın vb ister ama tercihleri öyle olmuyor gibi, siz ne düşünüyorsunuz? Acaba sohbet edebilen, kitap okuyan, mesela sinemadan anlayan vb kadınların karşısında kendilerini yetersiz hissedebileceklerinden mi korkuyorlar?
Bizim ülkede çoğu erkek fiziksel güzelliğe bakar. Ayrıca dünya genelinde de erkek önce fiziksel olarak çekilmeye eğilimlidirler. Fakat ben toplumun eğitim düzeyinine göre kadın erkek eğitim düzeyinin hemen hemen eşit olduğunu düşünüyorum farklılıklar karşı cinsle neyi paylaşmak istedikleri konusunda ortaya çıkıyor olabilir. Özellikle büyük şehirlerimizde her profilden insan mevcut.
Her insanın sevdiği ve sevmediği yönler farklıdır ama genel olarak kitap okuyan ve kendini geliştiren insanlar biraz ilgi görürler. Ben şahsen kitap okuyan ile hiç okumayan arasında çok fark olduğunu düşünüyorum.
Sadece kitap degim diğer sosyal aktivitelerle ilgilenen ve sosyal medyada az zaman geçiren kişiler bana göre bir sıfır öndeler.
Seks konuşularak yapılan bir eylem değil çünkü 😂
Ama aynı zamanda şu var erkek donanımlı kadın karşısında ezik hissediyor çünkü herşeyi o bilmeli kadına o öğretmeli ama bir detay var her erkek böyle değil ama çoğunluk öyle ve istisnalar kaideyi bozmaz
Hoşlanmazlar bacım. Erkekler veren kadından hoşlanır 😂 beynini kullananlardan kaçarlar kendi aşağılık kompleksleri ve egoları yüzünden. Hiçbir erkek kadının kendinden daha donanımlı olmasını istemez.
Cevap
27Cevap
Bir taraf görsel olarak daha çekici geliyor diğeri ise zihinsel.. Kişinin beklentisi ile alakalı bir durum..
kaliteli kadın görsel olarak çekici olmayacak diye bir şey yok aslında..
Doğru bir tespit, genellemelerden kaçınmalıyım..
Sevgi herşeyi çözer bence çözmüyorsa bilki yanlış kişidir , saydığın kriterler tabiki önemli ama sevmek mantıksız bir eylem öyle kolay izah edilemez en zoruda bir insanı yürekten sevmektir.
kesinlikle sevdiğini neden seviyor olduğunu aciklayamazsin. hatta belki de okuyan yazan bir erkeğe karşı duyduğum şey sevgi bile olamaz, sadece hayranlık..
Aynen hayranlık sevgi değildir zaten yani bunu izah etmek zordur öyle yazmakla olmuyor bazı şeyler, çaba gösterilmeyen hiçbir sevgiye inancım yok "seni seviyorum" kelimesi söylemesi kolay ıspatlaması zordur bazen bir ömür harcamak gerekebilir.
kesinlikle eğer bir insan için çaba harcıyorsan seviyorsun demektir ama mesela ne için çaba harcamak? onu mutlu etmek için mi onu görmek için mi onunla konuşmak için mi ne için tam olarak
Mutluluk için çaba harcamak ve onu haketmek gerekir, sevdiğin insan artık senin evin olur ve insan evinde mutlu olur.
beraber mutlu olmak için çaba harcayarak mı sevgini belli edersin yani?
Aklıma gelen herşeyi yapardım belki ikinci bir şansım olmayabilir hayata hep böyle baktım.
güzel bir bakış
ben de bu bakışla bakıyorum hayata. belki ikinci bir şansın olmayabilir, o yüzden ne yapacaksan yapacaksın..
Kaybetmekten korkma kaybettiklerin sana hayatı öğretir, hayat böyledir akışına bırak senden daha önemli hiçbir şey olmamalı birdaha hiçbir anne seni doğurmayacak herkes neyi hak ediyorsa onu ver.
kesinlikle öyle. şimdi keşke bıraksaydım, gitseydi dediğim çok insan var.
Tecrübe parayla satın alamayacağın tek şeydir birde olaya böyle bak bir çay iç ve hayata yeniden başla kaybettiğin hiçbir şey yok.
Kadınların geneli bedava yaşama peşinde nasılsa onlarca erkek yazıyor yolar geçerim kafasında saf olanıda cok zaten lakin doğru insan doğru kişilik en önemlisi saygıyı bilen kadınlar önemli kitap okumak ya da kültür kendi tercihi fakat her anlamda bir bilgisi elbet olmalı.
Dilber yeterli bir cevap olur bu soruya ülke erkeğinin yüzde sekseninin nasıl bir vizyon yoksunluğu yaşadığını sadece dilber diyerek açıklıyorum
Yüzde yirmilik vizyonlu ve mantıklı erkek kategorisinde olduğun içindir
Tebrik ederim
Evet fragmanda gördüm. Hazar erguclunun yıllardır oyunculuk yapmasına rağmen pavyon kadını olunca patlamasını kast ediyorum yani. Vizyonsuzların neye prim verdiğini görüyoruz
Bilmem. Ama ben senin yerinde olsam ilan etmezdim mal olduğumu
Pek buna değer veren kaldığını düşünmüyorum… 🤷🏼♀️ kitabın kapağındalar içini merak etmiyorlar…
öyle kadınlar, sence sadece o tip bakan erkeklere bakarlar mı 🙂
Yüzde doksan dokuzunun kriterleri arasında yok.
Neden hoşlanmayalım ki güzel özellikler hoşumuza gider.
Sohbet etmek önemli ciddi iliskiyse eğer , ama bu bakimliz olabilme özgürlüğünü vermiyor sana djdkdkd iksinin ortası bisiyler işte
bakımlı olmak saç boyatmak manikür yaptırmak değil ama.. bunlar olmadan da bakımlı olmak mümkün.
Entel olan veriyosa tercih ederim. Hangisi veriyosa onu tercih ederğm işte.
Yine durduk yere elendik yaa djndjd
Bence sohbet etmesini bilmeyenin bile etkilendiği net.
nasıl yani
denk gelmiştim öyle bir hanıma lakin biraz aklını kaybetmişti.
allah allah 😅
Komşu böylelerinden hoşlanırız da yüzdeye vurduğun zaman böylelerinden % 5 var mıdır dersen soru işareti :D
Başlıkta yazmış olduğunuz niteliklere eğlenceli olmasını güzel gülüşü eklersek tadından yenmez🤭
Ne konuşacaksin ulkenin geleceğini mi?
aynen
Off çok sıkıcısın
Fiziki özellikleri bence daha çok dikkat çekiyor
bu kadar yediğin yeterli 😅
Bu tanıma uyan hanımefendiler var ise; dostane biçimde konuşmak isterim.
Tatlı ve iyi bir fizikle birleşirse basarım nikahı
Evet çok hoşuma gider
Ben kesinlikle önem veririm ve hoşlanırım
Çok da önemli değil 🤣 başka şeyler önemli :)
Evet severiz
ahhh ahh nerde öyle kadınlar
Zeki kadın bulmak çok zor
Ben öyle kadın bulamadım
Biraz kiskanclik sezdim ben 😀
Yetersiz erkeği sen ister misin bunu samimice cevapla.
istemem tabi ki ama kime göre neye göre yetersiz? bir erkeğin yetersiz olması ile kendini yetersiz hissetmesi aynı değil.
Beni bir kızla tanıştırmak istediler ama görünümünü beğenmediğim için istemedim.
Dış görünüş hiç önemli değil diyenlere bir sorum olacak.
Neden dış görünüş sahibi olarak dünyaya geldik? Pekala görünmek varlıklar da olabilirdik. Canlılarda göz var ve göze hitap edecek şekilde dışarda güzel şeyler var doğa vs.
Dolayısıyla insan da karşı tarafın gözüne hitap edebilecek şekilde kendine özen göstermelidir.
tabi ki görünümünü beğenmediğin için tanışmak istemeyebilirsin. tanıştırmak isteyenlere ben de çok gıcık olurum. yahu sen beni niye biriyle tanıştırmak istiyorsun. canım isterse zaten ben biriyle tanışırım niye karışıyorsun yani 🤣
sen biraz papatya çayı mayı bir şey iç bence. ben sanki sana git çirkin buldgun
bulduğun biriyle çık falan yazmadım yani 😅
O dediğin tip kadinlar KS de yetismiyor canim
ben de KS ile sınırlı olarak sormadım zaten 😅
Su an KS deyiz soruda KS de sorulmus cvp ta KS de verilmiş nokta
bakış açını KS ile sınırlandırma ama yine de sen bilirsin.
Benim bakış açım zaten bu kısır dongu KS den ibaret değil
Boyle bir soruyu KS de sorupta zeytin yağı gibi üste cikan asıl bakış açısını degismeli ve tepki vermemeli
ne alaka sorduğum platformdaki insanlardan başka insanları kastedemem diye bir kural mı var? ksde ne tür insanlar olduğunu hepsinin ne tür karaktere sahip olduğunu bilemem o yüzden buradaki insanlar özelinde sormam mümkün değil. sen de kendini bu kadar kısıtlamak zorunda değilsin.
Keşke öyle bir olsa
Bir yere kadar.
var mı öyle biri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?