Aşk İlişkileri Eşiniz düğünde gelinlik giymek istese ne tepki verirsiniz 👰♂️ ? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İlla tutturdu bende gelinlik giyeceğim diye çok hevesli tepkiniz ne olurdu ne söylerdiniz Güncellemeler+1 yıl 👰♂️👰♂️👰♂️ Eşiniz düğünde gelinlik giymek istese ne tepki verirsiniz 👰♂️ ? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,6b cevap paylaştı. kesinlikle giyemez gelinlik giymek eşini dansöz gibi oynatmak yahudilere ait 0 0 Yorumla
helene1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Gay mi diye bi düşünürüm 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne dersin peki? Yorumla
AngieTown Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl O zaman ben de damatlık giyerim derim 😂 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Olur derse 😃 Yorumla AngieTown +1 yıl Dügündekiler şok 😂 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Sen damatlık mı giymek istiyorsun düğünün de Yorumla AngieTown +1 yıl Hayır tabii ki. Ama düşününce çok komik olurdu😂. Yorumla Soran +1 yıl Kocan gelinlik giyerse ne yapacaksın çok merak ediyorum 😃 Yorumla AngieTown +1 yıl sebebini sorarım ona göre bir karara varırız 🤷🏼♀️ Yorumla Soran +1 yıl Canı öyle istiyor hoşuna gidiyor heves etmiş Yorumla AngieTown +1 yıl Oldu o zaman soyadımı da veririm tam olur 😂 Yorumla Soran +1 yıl Orası sana kalmış kıyafetle soyadının ne alakası var 😃 Yorumla AngieTown +1 yıl Kadınlara özeniyor soyadımı da alsın bari Yorumla Soran +1 yıl Kabul ederse? Yorumla
NeganLucille Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 866 cevap paylaştı. Uçan tekme 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ciddi cevap ver ya 😃 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
kesinlikle giyemez gelinlik giymek eşini dansöz gibi oynatmak yahudilere ait
Gay mi diye bi düşünürüm
Ne dersin peki?
O zaman ben de damatlık giyerim derim 😂
Olur derse 😃
Dügündekiler şok 😂
😂😂
Sen damatlık mı giymek istiyorsun düğünün de
Hayır tabii ki. Ama düşününce çok komik olurdu😂.
Kocan gelinlik giyerse ne yapacaksın çok merak ediyorum 😃
sebebini sorarım ona göre bir karara varırız 🤷🏼♀️
Canı öyle istiyor hoşuna gidiyor heves etmiş
Oldu o zaman soyadımı da veririm tam olur 😂
Orası sana kalmış kıyafetle soyadının ne alakası var 😃
Kadınlara özeniyor soyadımı da alsın bari
Kabul ederse?
Uçan tekme
Ciddi cevap ver ya 😃