+1 yılSence kayinvalideler böyle birşeye müsaade eder mi? El alem yeni gelinlik alamamışlar da kıza bunu giydirmisler der diye bunu teklif bile etmezler.
Bazı erkekler mirin kirin etmisler yorumlarda. Yok herşeyin en iyisini istiyorsunuz yok en yenisini istiyorsunuz filan diye. Oğlum siz daha aşık olup evlenmek istediğiniz kadina rastlamamissiniz ki. Hele o kadın gelsin dünyayı önüne sermeye kalkarsiniz. O yüzden burada yan yatmaya çalışmayın. Size göre evliligin kendisi bile gereksiz şu an. Böyle düşünmeniz çok normal o yüzden.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBen kayınpederimin damatlığını giymek istiyorum 😂😂 gelinliğin hayrını görmedim 😂
13 Yorumla- +1 yıl
Mükemmel tercih :D
- +1 yıl
Thenk yuuu baby💞
- +1 yıl
Bitteschön aşkoo ♥️
düğünden sonra gelen keşke o kadar parayı gelinliğe gömmeseydim hissi yerine giyilir bence :D evlilikten sonra eşim pişman oldu keşke almasaydık öyle kenarda durup duruyor elbise yaptırsak elbise olmaz süslesen olmaz bir kaç saat için baya para harcadık dedi, ahh dedim ahh :D işte onu başta düşünecektin..
20 Yorumla
Hayır, giymem. :D
112 Yorumla- +1 yıl
Öldüreceğimmm
- +1 yıl
Sorumu mundar ettiniz ya el birliği ile 🥹🥹🥹
- +1 yıl
Sessizlik arkafonda “Allahım neydi günahım” mı çalıyor 🥹
- +1 yıl
@bynarcos wow bu benim aklıma hiç gelmemişti jartiyer demekk :D
- +1 yıl
piüüüüh ikinizede 🤒
- +1 yıl
@bynarcos kalinka dansı yaparmıyız :D @madagaskaraslani sende gel dönmekten başın dönmesin :D
- +1 yıl
Ricalar ✌️
- +1 yıl
Bu ne yaratıcılık aman tanrım 😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
- Moda & Stil konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılYani nostaljik bir istek bence
Ama ben bu istegi geri cevirirdm
Cünkü başka bir evliligin enerjisi ve kaderi benm uzerime gececekms gibi hissederdm
Ayrıca 2. El gelinlik degl en iyisine layıgm15 Yorumla- +1 yıl
Evet😁😁😁
- +1 yıl
Tamam canm
- Moda & Stil konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılSelam gadası 🙃
Şahsen bunu yapan gelin bulmak zordur. Kaldı ki eski gelinlikleri kimse yeniden giymek istemez. İnsan bir kere evleniyor. Haliyle herşeyin en iyisi olmalıdır.11 Yorumla- +1 yıl
Evet haklısın, zor.
- Moda & Stil konusunda 31,9b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır giymem :D
10 Yorumla - Moda & Stil konusunda 343 cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir, zevkime göre tasarlanmış bir gelinlikse neden olmasın?
Ben eskiye ait, nostaljik olan her şeyi seviyorum.
Büyük ihtimalle benim giyeceğim gelinlik 90'li yıllara ait bir gelinlik olur...
🤍💐 Bu tarz bir gelinliği giyebilirim. Çok hoş, çok güzel 🦋
10 Yorumla
+1 yılBı an evet kayınvalidem çok iyi biri olursa, anlaşırsak, çok seversem giyebilirim tanı çok eski değilse diye düşündüm ama sonradan da hayır yani neden kendi hayallerim dururken 😄şaşırdım kaldım sjajakak
11 Yorumla- +1 yıl
😃😃 mantıklı
- Moda & Stil konusunda 481 cevap paylaştı.
+1 yıl
https://www.youtube.com/embed/4vVIbaKpdoc
Ben hayır diyorum 🧚♀️
Hayatımda bir kez giyineceğim özel kıyafetin kendime ait olmasını isterim ayrıca normalde de kimsenin kıyafetini giyinmemm kiyafet kiminse onun enerjisini giyinen kişiye yansıdığına inananlardanım
o yüzden kimsenin kıyafetini giyinmemm.🧚♀️🎧
10 Yorumla İstediği gelinliğin giyebilir ama ben almam kendisi alsın 5 saat giyilecek bir şeye o kadar para veremem çok istiyorsa alır giyer
18 Yorumla- +1 yıl
Öyle bi alırsınız ki :D hahhaha
- +1 yıl
Zengin olmasada alacaksın aha buraya yazıyorum :D
- +1 yıl
Hiç bir şey demem çünkü olacak olan tamda bu :D o gelinliği paşa paşa aldırırlar gıkın çıkmaz hahaha
- +1 yıl
Hayır damatlığı kız tarafı, gelinliği erkek tarafı alır. Ama doğru berberinizi kendiniz ödüyorsunuz :D gelinin 50 tane kankasının kuaför masraflarını damat evi
+1 yılTövbe estağfirullah bu yaştan sonra neye dönelim istiyorsun Sisto ayıp değil mi ya gelinlikti falan 🙄
12 Yorumla- +1 yıl
Ya kardo bari sen yapma :D açıklamayı okumaya davet ediyorum
- +1 yıl
Ben işin gırgırındayım yaa 😁
Vintage tarzı seviyorum ben. Gelinliği de beğenirsem seve seve giyerim. Hem anlamlı hem de güzel gelir bana.
13 Yorumla- +1 yıl
Oyş aşık myers 😅
- +1 yıl
Sevdalııııı :D
+1 yılGiyerim yani mevlana gibi de mesneviden ders alırım döner dururum
27 Yorumla- +1 yıl
Kabakçı :D keşke siz erkeklerde size yöneltilen soruya cevap verseniz de Mevlana gibi dönmek zorunda kalmasan :D
- +1 yıl
Valla bu saatten sonra dönmeyiz 😃
Giydirmem olsun hevesi kırılmasın - +1 yıl
@madagaskaraslani birlikte dönelim kanka :D
- +1 yıl
Sonra da hu çeker miyiz 😃
- +1 yıl
bize hasstır çekmezlerse ayıpsın çıkıştada pilavcıya gideriz :D
- +1 yıl
Laaan deli etmeyin “peki beyler, siz ister miydiniz eşiniz olacak hatunun annenizin gelinliğini giymesini?” diyo soruda
- +1 yıl
@Sosyetic_SheqiiL değişiklik olsun dedik hahahaha
+1 yılGiymezdim. Annemin veya babaannemin gelinligi dururken kayinvalide tuhaf olurdu.
11 Yorumla- +1 yıl
Bak bu çok mantıklı..
+1 yılGenelde eski dönem insanları biraz daha şatafat sevdiklerinden kabarık modelleri çokça tercih etmiş oluyorlar. Bense o modellerden nefret ediyorum. Çok sade ve elbiseye benzer bir gelinlik istediğim için kabul etmezdim.😂
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 685 cevap paylaştı.
+1 yılhayır .
kendı begensın secsın alsın , sonra 50 sene gecsede aılen ucuza getırdı eskı ananın gelinliği gıydırdınız paraya kıyıp alamadınız benım ailem asilde ses etmedi falan dıye baş kemirmeye başlar.
begensın kendı alsın vızıklamasın .10 Yorumla
+1 yılKim giyer 😂 sanmıyorum hem modası geçmiştir diye giymez bir cogu :))
13 Yorumla- +1 yıl
Yok bak tek tükte olsa vintage sevenler var sonuç itibari ile
- +1 yıl
Bir gelinlik olmuş kaç para satın almayıda geçtim çogu kiralıyor zaten ama kimsede 30-40 senelik gelinligide giymez 😀
- +1 yıl
Bilemedim giyerim diyen hemcinslerim var
+1 yılHayır giymem :/ cimrilik yapmasınlar😃
Bulmuşlar benim gelini jshshs 😂13 Yorumla- +1 yıl
Haklısın, yürü be, arkandayıııım 💪😃
- +1 yıl
En büyük destek🥳
- +1 yıl
Her daim 🫶
+1 yılBana yakışmaz diye düşünüyorum :D
Ağda yapsam olur mu ki acaba? puhahahaha17 Yorumla- +1 yıl
Kahve seni açıklamayı okumaya davet ediyorum, güldürmeyin beni 😅
- +1 yıl
Belki okudum ama gül diye yazıyorum hııııı
Vallahi bildiğim kadarıyla validemin yok gelinliği evin içinde he diyelim ki var ve hatun beğendi neden olmasın ama ısrar etmem anneminde ısrar etmesine izin vermem. En mutlu günü olacak sonuçta nasıl olmasını istiyorsa öyle olsun mutlu olsunda ^^ - +1 yıl
Ay anlayışlı kahve :D
- +1 yıl
Oldukça :D ama sen gelinlik giy ben damatlık giyeyim derse de düşüne bilirim puahahahaha
- +1 yıl
😅 iyice manyadınız bugün sen ve hemcinslerin
- +1 yıl
amannnnn :D dillere destan düğün olur hem hanımköylü olduğumuzu ilk günden belli etmiş oluruz puahahahaha
- +1 yıl
Yok ya yorum yapmayacağım :D
- Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılEn büyük hayalım beyaz gelınlık içinde damat olmak 😂😂😂
17 Yorumla- +1 yıl
Etme eyleme açıklamayı oku :D
- +1 yıl
Banım bey istemezdi galıba kayınvalıdemın gelınlıgını giymemi 😂😂😂
- +1 yıl
Off uyuz
- +1 yıl
İşte böyle dıyorlar , bu en masum olanı 😔
- +1 yıl
😃😃 haklılar
- +1 yıl
Hepınız beni üzün zaten 😔
- +1 yıl
Üzülme üzülmeeeee dırırım :D
Moda & Stil konusunda 1,8b cevap paylaştı. Şimdi benim gelinlik giymem normalde de hoş olmaz ki :D
114 Yorumla- +1 yıl
Novel açıklamayı oku pis döverim 😅
- +1 yıl
Haha sorun yok hemcinslerin hepsi atlamış :D maşallah iyi güldüm. Onun dışında neden almaya karşısın?
- +1 yıl
Ama olmaz ki :D
- +1 yıl
Alınsın tabii. :)
- +1 yıl
Berrak :D
- +1 yıl
Kuğu gibi 😁
- +1 yıl
☺️☺️
- Moda & Stil konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılSağlamsa olur tabii ki neden olmasın ki ama sonrasında sağlam kalmaz yani bunu baştan keserim ben onun yaptığı gibi el bebek gül bebek çıkartmam yırtarız biz
21 Yorumla
+1 yılGüzelse tarzimsa eski usülmüş gibi olup tarz sa giyerim kesin özel hissederim yani bı de para mı vercem boş yere güzeli varken dksjdh
30 YorumlaModa & Stil konusunda 318 cevap paylaştı. Evet eşim olacak hanımefendi'nin en özel gününde annemin gelinliğini giyinmesi, yani anneme bu kadar değer verdiğini göstermesi beni çok mutlu ederdi. Bir kez daha aşık olurdum ona.
10 YorumlaKadına bunu zorla kimse giydiremez. Kendi tercihi ve kararıdır. Ben özel tasarım isterim 500 bin liralık isterim diyorsa yaptırırım taksit böldürürüm babasının kartından çekeriz :)
10 Yorumla
+1 yılGiymek istemem açıkçası. Bu benim düğünüm ve hergün evlenmiyoruz neticede.. Özel olmalı ve güzel olmalı.. Yine de çok eski değilse giyerim herhalde.. Kıyamam insanlara pek
10 Yorumla
+1 yılBeğendiğim, tarzının bana uyduğu bi gelinlikse giyerdim ama bunu genelde Vintage sevdalıları seviyor, ben kendi anneminkini de giymezdim gelinliği olsaydı :D
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle bir şey kız arkadaşımın başına gelecek ben onde karşı olurum?
Hayatında 100 kere evlenmiyor ya o yüzden herkesin hayali o gelinliği giymek o yüzden satın alınır ama. yok almayalım diyorsa kiralanır ama hayatta o olmaz onu yaptırmam?22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİkiside aynı kapıya çıkar diyenler için olabilrk ama birisi kayınvalide birisi mağazadan ben istemem başkasi ne düşünür bilmem ama bu benim fikrim
+1 yılGüzelse giyerim ben anısı olan şeyleri çok severim. Erkek arkadasımın annesi annem gibi farkı yok
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKaynana benim donumu giyerse söz bende gelinligini giyerim🤣 Ben niye kayinbabamin karısının üzerinden sehvetle soydugu seyi giyiyorum ya nasil bi cirkinlik bu. Taki baska hadi manevi degeri var gelinlik olmaz ya cok itici
10 Yorumla
+1 yılHaaayır ya hiç bir kuvvet bana bunu yaptıramaz benim gelinliğim özel tasarım olacak bana Özel olacak hayır asla aslaa.
10 Yorumla
+1 yılTabiki cevap hayır olmalıdır.
İlk başta ben karşı çıkarım eşim için.
Beyaz başlangıç olmalıdır.10 Yorumla
+1 yılyani düğün ve evliliğe karşı alerjim olmasına rağmen şöyle diyeyim çok çok güzel nostaljik bir tasarım ise bir kaç revize ile neden olmasın
10 Yorumla
+1 yılkayınvalidem yaşıyorsa kesinlikle giymem. vefat etmişse ve eşim olacak kişi isterse giyerim 🤭
10 Yorumla
+1 yıldüğün istemiyorum aslında ama kayınvalidem giymemi istiyorsa ve bedenime uygunsa giyerim kjanjkdsdf
10 YorumlaAnneminkini giyerim de kayınvalideminkini bilemedim
10 Yorumla
+1 yılBenim anlayamadıgım da kadınların gelinlik giyme takıntısı vede dügün takıntısı gereksiz ...
10 Yorumla
+1 yılgelinlik giymek istemiyorm eğer giyeceksem de bilmiorm modelini sevmissem belki
10 Yorumla
+1 yılGelinlik giymeyi düşünmüyorum rica edersede teşekür eder ama giymem
10 YorumlaBenim gelinlikte falan gözüm yok zaten, iyice yaşlandım sanırım 🙃
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 431 cevap paylaştı.
+1 yılBen anamın gelinligini giydirmem. Cok istiyorsa benim kaynanamin gelinligini giyebilir.
10 Yorumla
+1 yılYani başta onun gelinliğini girip sonda kendi istediğim gelinliği giyebilirim
10 Yorumla
+1 yılİkinci el gelinlik giymekle aynı şey dkdkd. Neden giyeyim? Asla giymem, tiksinirim ben djgnv
10 YorumlaAnnemin gelinliği yok, evet giyerim hep heves etmişimdir :/
10 YorumlaHer erkeğin hayali olsa gerek. Tabii giyerim :/
42 Yorumla- +1 yıl
Djhdkdhkdhdksgfhsmshddks
- +1 yıl
Yakışır
Evleneceğim kişinin annesinin gelinliğini giymek istemezdim açıkçası. Ama kendi annemin gelinliğiyle evlenmek sorun olmazdı. Hatta duygulanıp ağlayabilirdim bile
10 Yorumla
+1 yılGiyilecek gibiyse tarzıma göreyse veya kendime yakışacak sekilde uyarlamama izin varsa neden giymeyeyim çok severim böyle anısı olan şeyleri
20 Yorumla
+1 yılkayınpederimin damatlığını giymeyi tercih ederim
22 Yorumla- +1 yıl
Hahah 😃😃 yaa bomba
- +1 yıl
Dsgjkgdhglhdfg
O gelinliği ona kefen yapsınlar asla giymem
15 Yorumla- +1 yıl
Kız o nasıl söz öyle tövbe est
- +1 yıl
😬😬 eşinin anasıdır yapma yavrum
- +1 yıl
Hahaha 😅 yak gitsin hepsini madem
Kimsenin gelinliğini giyinmem ben.. 0 km olsun 😃
13 Yorumla- +1 yıl
Yürü be :D
- +1 yıl
Wuhuu 💃💃
+1 yılistemezdim.. zaten annem gelinlik giymedi..
11 Yorumla- +1 yıl
yaa :( üzüldüm..
Ben niye gelinlik giyiyorum onu anlamadım :D
116 Yorumla- +1 yıl
Niye inatla gelinlik giymek istiyorsunuz bende onu anlamadım 😃
- +1 yıl
İstemiyorum ışte, Sorun orada :D
- +1 yıl
Açıklamayı okuyunuz, merci
- +1 yıl
Normal gelinlik olsa neyse diyecem de, Kayınvalidemin gelinliği bide :P :D
- +1 yıl
Yok açıklamayı okumadan önce de anladım ama sanırım seni trollemeyi, Seninle uğraşmayı seviyorum idare et :D
- +1 yıl
🤒🤒 deli etmeyin insanı
- +1 yıl
Je'ne pas simuple :D
- +1 yıl
Doğrusu buymuş "je n'ai pas s'il vous plait" ben dizide mehveş hanımdan duyduğum şekilde yazdım :D Bu fransızca da ne zor dilmiş canım, Çince gibi mübarek :D
- +1 yıl
Evet Fransızca zor gerçekten
- +1 yıl
İngilizcenin gözünü sevem :D
- +1 yıl
Uğraşsam onu da çözerim de uğraşmıyorum ışte, Yoksa kızlarla konuşacam diye endonezce bile öğrendim az buçuk :D Selamat pagi günaydın, Selamat makan afiyet olsun, Apa kabar nasılsın, Apa yang kamu lakukan Ne yapıyorsun demek, Türke imkansız de orada dur :D
- +1 yıl
He bide "Berapa umurmu" var kaç yaşındasın demek, Uzayda karı var deseler Alyen'ce öğrenirdim herhalde :D
- +1 yıl
Alyence mi 😄
- +1 yıl
He, Başka neyce konuşacam elin uzaylısıyla :D
- +1 yıl
Alyence kelimesini sevdim
- +1 yıl
Güzel kelime demi :)
Ben biriyle evlenecek olsam önce ona sorarım eğer isterse amenna ama istemezse buna hiç bir şey demem çünkü herkesin bir hayali var
10 Yorumla
+1 yılGiymem ben siyah gelinlik giyicem kckxkkdkd
16 Yorumla- +1 yıl
Hahaha :D kadının kalbine indirirsin
- +1 yıl
😂😂kalbine mukayet olsun
- +1 yıl
Olamaz zaten oğluşu evleniyor hahaha
- +1 yıl
Bence benim gibi gelin bulduğu için dua etsin kendi annem gibi severim😂
- +1 yıl
Helal olsun sana helal olsuuun 😃👏
- +1 yıl
Teveccünüz efenim💃🏻😂
+1 yılEkonomik sıkıntı var giyilmesi gerekiyor 😄
12 Yorumla- +1 yıl
Çoksel yorum 👏👏
- +1 yıl
😄😄
+1 yılKayınvalide demek illa sorun ve problem demek değil ki. İçinize siniyorsa neden olmasın?
10 YorumlaBu soruya ne cevap verecegimi bilemedim ama yorumları okudum 😂😂😂
10 Yorumlaeski zamanların kıyafetleri çok daha güzel bence giyerim büyük ihtimal
10 Yorumla
+1 yılÖlseler giymem kusura bakmasın kimse elini veren kolunu kaptiriyo sonra
10 Yorumla
+1 yıl🤣🤣 Bana yakışır bence
20 Yorumla
+1 yılÇok beğenirsem giyerim
20 YorumlaGiyerim tabii ki
25 Yorumla- +1 yıl
Giiiy Boaviss
- +1 yıl
Ama giyerim dedin ben daha bir şey demeden
+1 yılO manevi değeri bana hissettirmisse hic gocunmam