Aşk İlişkileri Kaç kişiye gerçekten aşık oldunuz? Nosad Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Ben 5 kişiye Kaç kişiye gerçekten aşık oldunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı. Aşklar genelde bitince aşık olmamışım zaten modu oluyor insanlarda o sebeple bilemiyorum ama bir değil 😅 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,8b cevap paylaştı. Ben aşka inanmıyorum.. bana kimse aşık olmadı. 0 0 Yorumla
Doludoludolu Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Hep en sonuncusu gerçek aşk hissedersin bilemiyorum 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 2 kişiye aşık olruğumu zannettim sadece ama bir süre sonra yapıldığımı anladım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Cidden sadece bir kişiye cidden asık olmuştum sonra zaten karşılık alamayınca bıraktım 0 0 Yorumla
Kyrgiakos21 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Boş ver aşık olma. Onemseme. Boylelikle daha az kırılırsın. 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı. Sadece 1 kişiye 0 0 Yorumla
La_llorona Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl 1 kişiye sadece gerçekten aşık oldum... 0 0 Yorumla
Aya-aaa Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 724 cevap paylaştı. Bitek kişiye vallaha 0 0 Yorumla
GoldenFireBall_06 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hiç olmadım 0 0 Yorumla
hkrtss Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 71% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. 1 kişi 0 0 Yorumla
Pipetpipet Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. 2 kiii 0 1 Yorumla Pipetpipet +1 yıl Ben dahil mi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Aşklar genelde bitince aşık olmamışım zaten modu oluyor insanlarda o sebeple bilemiyorum ama bir değil 😅
Ben aşka inanmıyorum.. bana kimse aşık olmadı.
Hep en sonuncusu gerçek aşk hissedersin bilemiyorum
2 kişiye aşık olruğumu zannettim sadece ama bir süre sonra yapıldığımı anladım
1 kişiye aşık oldum ve bence aşk bir kere yaşanan bir şey
1 kişiye aşık oldum diğerlerini Aşk sanmisim ama degilmiş.
Cidden sadece bir kişiye cidden asık olmuştum sonra zaten karşılık alamayınca bıraktım
Boş ver aşık olma. Onemseme. Boylelikle daha az kırılırsın.
Sadece 1 kişiye
1 kişiye sadece gerçekten aşık oldum...
sana malallah
benim 3
İnsan bir kez aşık olur
Bitek kişiye vallaha
aşk bir kereliktir
Aşka inanmıyorum.
Gerçekten 0
Hiç olmadım
1 kişiye
1 kişi