Selâmlar!!
Hayatınız boyunca kaç kişiye aşık oldunuz, yaşadığınız duygu gerçekten aşk mıydı...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Selâmlar!!
Hayatınız boyunca kaç kişiye aşık oldunuz, yaşadığınız duygu gerçekten aşk mıydı...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Hayatım boyunca Bir kişiye aşık oldum 15 senedir aynı kişiyi aşığım onunla sevgili değilim arkadaşım evlendiğini gördüm nişanlandığını gördüm ama bana o kadar güzel arkadaş oldu ki iyi ki diyorum sevgili olmamış hatta kendisi bana şunu söylemişti benden sana sevgili olmaz ama çok güzel arkadaş dost olur, gerçekten tam da öyle oluyormuş yani her şey sevgili olup aşkım canım deyip öpüşmekle sevişmekle ibaret değil azen bazı sevdiğiniz insanlar vardır ki onu sevmeyi seversiniz işte ben öyle sevdim.
Yaklaşık 15 kıza aşık oldum, hatta birine platonik aşıktım. Nedense bazı sebeplerden (özellikle arkadaş ortamım yüzünden) dolayı sevgilim olmadı.
Bunun adını aşk diye tanımlayabilir miyim bilmiyorum ama bir kişi için yaşananları , yaşanmak için sıraya girmiş ihtimalleri, yapılmayanları düşünmek canımı acıtıyor.. Bunun adı aşksa bir tek ona, değilse tatmadım bilmiyorum.
Her zaman kendi yorumumu katarım ama bunu tanımlamak tarif etmek zor bu sefe öyle değil hazmedemiyorsun ama içine de sindirmek zorundasın.. gidişler değil bu kalışlar öldürüyor beni. sessiz ve derinden.
Cevap
36Cevap
Şıp sevdi biri değilim ama 3-5 olmuştur
Hiç olmadım aşka inanmıyorum ya da benim zamanla duygularım öldü
İnsan hayatında bir kez aşık olur, diğerleri yanılgıdır
bilmiyorum daha dogrusu askikmı oldum onuda anlamadim biriyle tanistim sanki hep yanimdaymis gibi eskiden beri taniyomus gibi hissetirdi sonra alistim ona kafa dengi birisiyle guzel tatli her konuda beni savunan birisiydi bu durum hosuma gidiyodu yavas yavas baglandim ona sonra hersey cok guzel gibiydi sankk hic gitmiycekmis gibi farkli birisiydi benim gozumde tam merkezime koymustum onu sonra gitti aciklama yapmadan etmeden tek dedigi sey ozledim seni hissetmissindir lafini demisti en son konsutugumuzda sonra muhabbeti kesti o gunden beri gormuyorum ondan sonra 3 sene gecti hayatima farkli insanlar girdi yalan yok ilgimi cekmisti hayatima giren insanlar ama nedense duygu hissedemiyosun onu hatirlatan seyler oluyo sonra kafan karisiyo kendi icine kapaniyosun falan 1 kere asik oldum heralde ya da takinti ettim anlam veremedim 3 sene oldu ne zaman tek kalsam aklima ilk o geliyo
Ona aşık olmadan önce 3 kişiye aşık olduğumu zannederdim ama ona aşık olunca diğerlerinin aşk olmadığını aşkın hayatın boyunca bir kez yaşanabileceğini ve aşık olduktan sonra bir daha kimseyi o şekilde sevemeyeceğini anlıyorsun
Olmadım. Çünkü küçüklüğümden beri "insan 1 kere aşık olur" sözünü biliyordum. Bu yüzden temkinli davrandım ve bu hakkı çoluk çocukla ergenlerle harcamak istemedim. Kısmetse olacağım inşallah
eskiden ask saniyordum herseyi.. ta ki o hayatima girene kadar
Bir kisiye asik oldum ve hala asigim
1 kez oldum ya da olduğumu sandım. Aşk mantık kabul etmiyor, mantıksız pek davranmadım o yüzden yanıldığım oldu sanırım
Üç kişiye derler ya, ben şaka maka hakkımı doldurdum. 3 kere ciddi ciddi sevdim hoşlanma değil. Daha aşık olmak yok fkfkfjd
2 kişi 1. lise döneminde. 2. şu an hayatımda.
Hoşlandığım, sevdiğim birileri oldu aşk sayılmaz ama onlar
2 kişi olsu tam anlamıyla Aşkı yaşadım. Allah ikisindende razı olsun
Ya 1 ya sıfır. Bunun cevabını henüz bulamıyorum muhtemelen 1-2 seneye anca bulmuş olucam ahahsh
Aşkın nasıl bir şey olduğunu bildiğimden emin değilim
Bir kez gercekden asik oldum oburleri ask deilmis ben oyle sanmisim
Sadece bir, ha yaş 40 bu arada
Ondada kavuşamadık
Hoslanti oldu ama aşk daha hiç olmadı. Sıfır
Bildiğim bir duygu değil. Tanışmadık kendisiyle.
Saymadım ama güzel aşklarım oldu karşılığı olan, olmayan, yarım kalan.
Aşk mıydı yoksa heves miydi bilmiyorum ama birisine 2.5 yıl platonik kaldım
36 yaşındayım hep sandım ama hiç olmadım. Bu kadar abartılacak bir şey ol adığını düşünüyorum zira herşeyin bir raf ömrü vardır. Unutulur biter silinir vs.
5-10 en az en fazla.. içlerinden gerçekten amasız fakatsız doğal olarak sevdiğim biri oldu, onun ilk aşkı olmam onun doğal güzelliği bakışı konuşması beni çok etkilemişti, bu satırları yazarken hala aklımdan silüeti hiç gitmiyor ki 😕🫤😔 yıl 2015/2016 Esram (Ezo) diyordum ona 🇫🇷🥹
İki kişiye aşık oldum
gerçekten aşık oldum tam aşk insanıyım aşık olunca dünyaya aşkla bakan biriyim herkesin yaşaması gereken bir duygu
Ever gerçekten isabet ederse aşk 🧡 Şanstır
Hayatımda şu an sevdiğim kıza aşık oldum sadece her hareketine gülüşüne aşık oldum ama şimdi o gidiyor Almanya ya napacagim
34 yaşımda ik aşkım ilk sevgilim olu 38 yaşında terketti ve hala onu çok seviyorum
1 Kişi.
Aşk zaten bir kişiye hissedilir. Geri kalanlara hissedilen sevgidir.
2 kişi sanırım. Beğeni ve küçük hoşlantıları saymıyorum.
İlk ve belki de sondu..
Tek bir kişiye. Hayatım henüz bitmedi tekrar olur muyum bilemem tabi
Aşk diye bi şey yoktur. Leyla'nın Mecnuna nasıl aşık olduğunu daha doğrusu Leyla'nın Mecnunu beklemeyi sevdiğini biliyoruz aslında sevdiği şey Mecnun değildi onun gelmesini beklemekti yani kısacası aşk bi solukluk ama sevda çok farklı bi şey.🤍
13 kisiye ve suana kadar da 13 tane sevgilim oldu zaten tabii istisnalar ve flortler hariç
Birkaç kişiyi sevdim de bir tanesine delice aşık oldum
Oluyoruz oldukta sonu ne olur bilmem
Sıfır. Kimseye aşık olmadım.
Bir kişiye ama o da platonikti.
Kimseye aşık olmadım.
1 kişiye aşık oldum onunla evliyim
Aşk;
Tek kişiliktir.
Yanlız 1.
Bir daha zor.
Biliyorum.
Sadece bir kişi