Babam ve dedem müslüman ve çok saf insanlar ben ise uzun zamandır hristiyanım isa mesihe inanıyorum bazen babama hristiyan olmadığı için üzülüyorum
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sende cok akılli ileri zekali!!! olduğun icin hristiyansın.
Onlar islamda huzur buluyo, ne kadar sacma bir inanış olduğunun farkına varıyorlar siz ne buldunuz merak ettim
umarım ileride tanışacağınız kisiye bu durumu açıklama cesareti gösterebilirsiniz.
müslüman birine denk gelirseniz ne olacak?
Böyle mutlu olduğum için bu inançtayım zaten müslüman biriyle evlenmeyi düşünmüyorum rum vs olabilir
İsteseniz bile evlenemezsiniz zaten.
hayatta sizin isteklerinize göre karşınıza cıkartiyor herseyi
Sizi hristiyanlikta mutlu eden sey nedir aciklayabilir misiniz?
ögrenmek isterim
Cok saf olan insanlar mı müslüman?
Yoksa müslüman oldukları icin mi çok saflar?
açıklamanızı dinlemek isterim bu şekilde ifade ettiğiniz için soruyorum.
Benimsediginiz inançla ilgili bilgi verebilecek donanıma sahip olamadığınızı varsayıyorum o vakit :)
Bak ben çok samimi ve sağlam bi müslümandım hatta bizimkilerden bile daha dindardım ama bişeylerin farklı olduğunu düşündüm anladım
ben yabancı gibiyim yaşadığım yerde arkadaşlıklar olsun , aşk hayatı olsun her konuda ait değilim gibi zaten hayat boyu yalnız yaşadım bu şekilde benliğimi buldum
sonra üniversitede benim gibi düşünen insanları karşıma çıkardı hayat ve benimde düşüncelerim benliğim oturmuş oldu
olmadı yurtdışına çıkar yurtdışından evlenirim
Birseylerin farkli oldugunu düşündüm anladım demişsiniz, detay verebilir misiniz?
Neyi anladınız?
Önceden inanan biri olarak din değiştirmenizin sebebini özel degilse söyleyebilir misiniz?
dua ediyorum olmuyor , bişeyin değiştiği yok ve her zaman üzülen ben oluyorum beni mutlu etmiyosa bi inanç neden ona inanayım ki
öyle açıklamaya falan gerek yok bende böyle düşünüyorum işte herkesin kendi inancı
Evlilik konusunda da yanlış anlamayın
sitede görmüstüm ateist oldugu halde müslüman bir kizla evlenip bu durumu 2 sene sonra açıklarım falan diyodu, o yüzden bu konuya değindim, empati yapinca insanin zoruna gidiyor böyle şeyler.
Hayat sizin hayatınız nasıl mutluysanız o şekilde yasarsınız:)
Teşekkürler
ayrıca yakışıklıda adamım bi müslüman kadın da beni sevebilir doğal 😅
Sizi tanımıyorum ancak sizinle ilgili nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama sebepsiz bir sekilde bir hüzun olustu icimde, aslında ifade edebilecek bir kelime bulamiyorum.
umarım gercek manada hayatınızı güzellikleştirecek, hayatıniza anlam katacak güzel insanlara denk gelmeniz dileğiyle🙂
Benim hayatımı sadece mehdi isa mesih güzelleştirebilir :) güzel dileklerin içinde teşekkürler
o mehdi ( isa mesih) dünyaya gelecek ve dünyadaki tüm insanları yönetecek dünyaya adalet getirecek
Evet dısarıdan yakısıklı olabilirsiniz😅
"Dışı sizi içi bizi yakar" denilenlerden olmayinda.
İste bu yüzden kimseyi tanimadan kalbimizde filizlenmesine müsade etmemek gerekir😁
insani yoruyor ve üzüyor.
Yaa aman dikkat seni bile aşık ediverir belkide bu adam 😅 , öyle bi insan değilim sevdiğim kadına dünyaları yaşatırım ve her zaman mutlu ederim
haklısın tanımak şart yoksa böyle soru üstüne soru gelir 😅
İslam inancında da isa peygamberin gelecegine bizde inaniyoruz.
evet duymuştum
Yok ben almayayim, aklimla kalbim arasinda bir yerde kalmak istemem😅
zaten elimde olmadan aklıma, kalbime girdi birisi, aşık mı oldum ne anlamadım bende,
aklimi mesgul edip duruyo,
odaklanamıyorum bir ise.
iyi ki açıktan sormamışım desene kalbini zorlardım 😅
sen tatlı kızmışsın ama be kolay kolay demem bunu
kolay kolay birini kalbime almam,
duygusal boşluguma denk geldi herhalde😅
Ayrıca birinden hoşlanmışsam eğer, geride kalanlar cirkin geliyo gözüme alınma ama😂
Allah allah 😂 gizliden çıkta istek atayım sana o delikanlıyı unutturmak lazım demek 😅
Teşekkür ederim iltifat olarak aliyorum bunu😊
genelde esprili, mizah anlayışim gelismistir, ama heryerde belli etmem😅
dışardan baksan anlamazsın
Gülüşlerin belli ediyor kendini zaten 😅 tabii iltifat olarak almalısın
onu unutmak icin baskalari ile deneyecek bir tip degilim malesef🤣
kalbimden çıkarmaya kıyamıyorum da öyle güzel bir yerde iste
neyse iyi bakalım iyi gecelerr diliyorum
sizede iyi geceler, hoşca bakın zatınıza.
her nasip vaktine esirdir, dua ediyorum olmuyor diye üzülmeyin saķın😊
her şey gönlünce olsun🙂
Peki onlar da senin bu halini bilse üzülür mü?
Bilmem benim dünyadaki tek gerçek bildiğim Mehdi İsa Mesihtir
Dünyayı kurtaracak kişi Allahın yardımı ile Yüce İsa Mesihtir
Dünyayı kimden kurtaracak baban ve dedenden mi?:) sen yine öyle bil bu seni mutlu ediyorsa. Herkes bir ruyaya dalmış gidiyor, akıl oyle bir şeyki sen neye inanmak istiyorsan seni hemen inandırıyor.
burada durup seninle yontem tartısacak degilim tabiki, mutluysan kendi yolunda yürü.
Hayır kötülüklerden ve kötülüğün kendisinden , yoksa aslında bende müslümanlığı ve islamı seviyorum ancak benim düşüncelerim ve hissettiklerim biraz farklı , teşekkürler yorum için
Rica
Sen otur kendi haline üzül babana değil
ama soyumuz hristiyan devam edecek
Baban için değişmeyecek hiç bir şey ama sen ve senden olan çocuklar için değişir eğer olursa senin hristiyan olman çok da büyük bi şey değil ortalık ateist deist agnostiklerle dolu zaten bu saatten sonra daha da kötüye gidiyoruz zaten ama üzülecek durumda olan ve diğerleri
Adaleti ve güzelliği isada buldum , hristiyanların zenginliği ve refahı ilim ve isadan olabileceğine inandım. Tabii yanlış geliyor olabilir düşüncelerim anlarım :)
Bir şey diyemiyorum sana eğer kendini böyle iyi hissediyorsan sorun yok o zaman