Genelde pek kızların peşinde koşmam.
Kendi halimde işimde gücümde biriyim canım sıkılınca ya biraz yürüyüş ya da biraz film izliyorum.
Ama kimsenin peşinden koşmadigimdan dolayı hep yalnız kaldım
Genelde pek kızların peşinde koşmam.
Kendi halimde işimde gücümde biriyim canım sıkılınca ya biraz yürüyüş ya da biraz film izliyorum.
Ama kimsenin peşinden koşmadigimdan dolayı hep yalnız kaldım
Kimsenin peşinden koşmak zorunda değilsiniz zaten. Kendinizle ilgilenin gelişmeye odaklanın. İnsanlar gelir gider. Biri yanınızda ya da değil gerçekten önemli mi?
Değil herkee bugün var yarın yok
Benimde kimseyle ilişkim yok ama bildiklerime göre genelde ilk adımı erkeklerden beklerler. Bazı sorularda gördün mü bilmiyorum ama işte nasıl bana yazmasını sağlayabilirim gibi şeyler sormuşlar. Eğer korkak olup hiçbir kız ile yakınlaşmaya çalışmassak ömür boyu çöpten beter bir dairede yanlız başımıza olup gideceğiz. biraz cesaret ve biraz tip ve bana göre en önemlisi ağzının iyi laf yapması.
Tanidigin kadin arkadaslarin yoksa yalniz kalma ihtimalin yuksek, eger peslerinden kosmayip onlarin senin pesinden gelmesini istiyorsan ilk basta kucuk bir adim atip kiz "arkadas" edinmelisin, uniye baslayip baslamadigini bilmiyorum ama bence unide kizlarla iyi gecin. Sonra gorucu usulune kalmak zorunda kalabilirsin
Kendine yetebiliyorsan neguzel
Cevap
7Cevap
çünkü tipi yoktur ya da parası
5 dk mola koşmaya devam.
Kadınlar herseyı erkekten bekledıgı ıcın seni farkedemez ler.
Nasibin varsa bu hayatta gelir seni bulur.
Yaşın doğruysa eğer. Bu yaşta bu kadar karamsarlık iyi değil.
Parladigin, öne çıktığın bir özelliğin yoksa adım atmazsan böyle kalacaksın. Hayatın gerçeği.
Sıradan bı tipim
Sadece tip olarak düşünme. Çok geniş bir yelpaze. Mesleğin, karizman, hitabetin, davranışın, düşüncelerin, hislerin... Kadınlar bu konularda biraz daha avantajlı olsa da aynı şey onlar için de geçerli.
Evet doğru kızı bulmak çok zor
Doğru kız, doğru erkek seni geri tutuyor. Bu kadercilik, mükemmelliyetcilik gibi geliyor. Bugünün seni ile yarının seni farklı şeyler. Bugünün doğrusu, yarının yanlışı olabilir. Önemli olan mücadele. Mücadele edebileceğin kişiyi bulman gerekir.
Soru cevapta saklı. Kız niye peşinden koşsun sen kıvanç tatlitug musun
Kaderimiz bu 😂 koşmak zorundayız sanki hsndnf
😂 öyle görünüyor
Çünkü kızlar ilk adimlari hep erkek ten bekler
Yeterince kendini geliştiremediği için.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?