Neden hala whatsappta hikayemi açıyor, numarayı engellemiyor silmiyor?
*Kütü bir şey de demedim, sadece biraz sert davrandım. Sevdiğimi biliyor, üstüme gelmeseydi zaten tadı kaçmazdı.
Neden hala whatsappta hikayemi açıyor, numarayı engellemiyor silmiyor?
*Kütü bir şey de demedim, sadece biraz sert davrandım. Sevdiğimi biliyor, üstüme gelmeseydi zaten tadı kaçmazdı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Özür dilemeni istiyor egosunu seninle tatmin etmeye çalışıyor. Bas tekmeyi gitsin ne uğraşıyorsunuz böyle tiplerle anlamam
Benim suçum yok ki sadece sevdim adam gibi durmayı bilmeyen oydu.. hep iyi davrandım niy özür dileyim...
O onu bekliyor işte , hep iyi davranak ona alıştırmışsın. Tavsiyem sende wp dan engelle
Evet alıştırım, o yüzden ilk deda terslik gösterdim. Hala seviyorum ama.. engelersem ne olacak ki :)
alıştırdım*
Bide şunu farkettim, hikaye o kuçuk fotoda belliyse eğer o zaman açmıyor ama belli değilse ne olduğunu açıyor :) saçma yani ne istiyor anlayamadım
Dikkat çekme çabaları bunlar wp dan engelle o da instadan engeli kaldırır bu durumda
Engelediğimi nasıl anlayacak ki
Anlar anlar merak etme
Yaptım da bakalım, engeleyi kaldıracağını düşünmüyorum açıkcası ama deneyelim
16 gün geçmiş anlamadığına göre.. 😄😄😄
Engelleyen erkekler kapatılsın
?
!
Neden instadan engelleyen wp ta hikayeye baksın ya
boş koy gitsin
Hala seviyorum
çokmu
Neden instadan engelleyen wp ta hikayeye baksın ya
Evet çok
yaşlar nsldı
ben 28 o 33
sana gurban olsun
😀 güldürdünüz beni niye ama
phhh, ama yaş uyumunuz 10/9
Evet, çokta uyum vardı sadece adam gibi duramadı.. gidemedi de tam olarak. İnstaya o ofkeyle engeleyi basmış sanırım. Fakat wp ta bir şey paylaşırsam ve o küçük fotoda ne olduğunu belli ise o zaman açmıyor , ama belli değilse açıyor hikayeyi :) neden yani anlayamadım hiç
hiçç şey etme,
elinden geleni yapsın..
at gibi kalkan,
it gibi gelirmiş..
seni kaybetmesi
az şey değill
Neden döneceğini düşünüyorsunuz?
giderse ne olurki
yeterki eğilme
çok dinç bir yaşındasın
o düşünsün..
Evet fakat sakin biri olduğumu biliyor, takılmayan flortleşmeyen onu ne kadar sevdiğimi de biliyordu.. Herşeye rağmen unutamadım çok güzel duyguları vermiştim. Öfkeli de değilim ona.. Sadece hakketmedim. Yine de bir gün yazmasını isterdim. Ama istesem de ezik olamam. Ayakta durur yalvarmam.
ezik durma
kaliteli sev
sevmen olursa.!!
çok mu beğenmiştinn
İşte ezik olamam o yüzden dedim. Ne olursa olsun net olurum ve ayakta durarım. Bunu da biliyor. Ama bi yandan da çok duygusalım.. Ve çok güzel sevdim onu.. Kaliteli dediğiniz gibi.. Ama lütfen gitme beni sev gibi şeyler de asla soylemem o durum gelemem. Karakterimde yok
Çok uyum vardı hep yanımda onu isterdim, bir sarılış herşeye yeterliydi.. o yanımdayken ilk defa evimi bulmuş gibiydim.. O yüzden merak ettim uzak dursam da, neden böyle yapıyor, gitmek isteyen komple gitmez mi
keşke sen gibi olabilseydk
Neden ki
dik durmak
herkese nasip olmuyor
Çok zor bir şey ama, sormak istyorsun ulaşmak istyorsun görmek istiyorsun ama kendine karşı gidemiyorsun. Yalnış yaptı diye arayamıyorsun. Ve sadece sabırlı devam ediyorsun..
selam hayırlı sabahlar..
Selam
nsll snnn
orada msnn
Ne dedin ki
Konumuza göre sert cümle yazdım başka bir şey yok sadece benden terslik beklemiyordu biraz ağır gelmiş sanırım ve o an düşünmeden başmış engellemiş.. yani aramızda kavga olmadı
Peşinden koş istiyo
Ya zaten sevdiğimi biliyor daha ne istiyor, bir özür dilerim derse konuşalım mı yeterli olur benim için. Peşinden koşamam, aman lütfen gel diyemem, net söylerim olmazsa da çekilirim uzak dururum...
Bide wp ta bir şey paylaşırsam ve o küçük fotoda ne olduğunu belli ise o zaman açmıyor , ama belli değilse açıyor hikayeyi neden yani anlayamadım hiç
Bize lan bizrne
?
Bizene. Senin sevgilinden
Benim soruma ne işin var?
Senin sorunun burada ne işi var
Ya hadi, boş insanlarla uğraşamam
Sanki sen çok dolusin