Kendisi terk etmişti daha sonra bunları yazıp engelledi instadan açmış amaç?

Kendisi terk etmişti daha sonra bunları yazıp engelledi instadan açmış amaç?
Bu ne omurgasız bir muhabbet be yaşanmış bitmiş herkes kendince iyileşme sürecinde ne diye kafa karışıklığı yaratıyorsun.
Edebinle duramayacaksan ne diye zamanında ilişkine sahip çıkmadın. Manipüleci tip ayrılman iyi olmuş.
Dimi çok iğrenç değil mı yazdıkları bir de üstüne whatsaptan tekrar engelliyor işin komiği instagramdan engeli açıyor e slk ordan niye açıyorsun
Aradığını bulamamış, yanlızlıkla arası iyi olmayan insan davranışı. Yersen muhabbeti koyulastırıp eskisi gibi olmaya çalışır. İlk bunaldığı anda yine gider.
Vakit kaybı erkek adam net olur, ya sahip çıkarsın hissettiklerine olmadı bitirdiysen hiç bir şekilde yoluna çıkmazsın. Çocuk, çocuk hareketler, bana göre.
Evet bana da çok çocukça geliyor yine gider dimi.. bitiriyosun ne diye beni soruyorsun tekrar engelliyorsun çok mu umrundaym sanki bide ordan engel kaldırıyor şaka gibi ya tam travma sebebi.. kafayı yicem dayanamıyorum artık
Abartacak bir durum yok senden yüz bulamayınca uğraşamaz. Takıntılı bir tip değilse, görmezden gel kafanı karıştırmasına izin verme, tabi dönemesine izin vermek istiyorsanız ayrı orası tercih meselesi, yönlendirme gibide olmasın. Olay örgüsüne göre yorum yaptım, detayda ne yaşadınız siz biliyorsunuz.
İlişki içindeyken de bi kaç kere aldatmıştı ona rağmen affetmiştim , önceki ilişkilerinde de ilk başta aldattığını söylemişti ama bunun kadınlarla ilgili olduğunu söyledi trip atar anlamaz dinlemez sorun çıkarırsa demişti mutluluk beklemesin bi erkekten diye..
Bu kafadaki insanla yola çıkılmaz zaten, aldatmanın bahanesi yoktur. Velevki karşındaki kadından bu davranışları gördün, gider ilişkini usule göre bitirirsin. Sonra kiminle istersen onunla dener veya olursun. Normali budur, yedekleme yapar gibi sen şurda dur ben bi etrafa bakınıyım, hoşuma gidenle takılıyım sende bi bekle bakalım olmaz.
Sence bu nasıl biri?
Tekrardan ulaşır mı bana?
Yazdıklarımdan çıkarım yapabilirsin zaten nasıl biri olduğu hakkında. Kalitesiz kafası karışık, karakteri oturmamış biri gibi geldi bana.
Sence tekrar yazar mı ben terk ettiğinde geri dönme sakın demiştim
Ne bileyim abla yordun sen beni yahu ! Seninde yazmasını ister gibi bi halin var. Kadınlar bisey söylerken aslında tersinin yapılmasını da istiyor şimdi ne diyim.
Yani özlüyorum sanırım
Nan adamı niye gömdürdün bize o zaman o kadar, boynuzlarınla mutlu mesut yaşasaydın. Kusura bakmayın ama kadınlara müstahak diyeceğim yani neredeyse, size daha fazla tavsiye verme gereği görmüyorum. Kafa karışıklığınızla başarılar. 👐
çok saçma
Okudun mu amaç ne
Evet.. instadaki engeli neden kaldırdı?
Doğru huylu huyundan vazgeçmez
Yazar mı ki
Çok özledim 😢
Ama yazmıyor
Eski sevgilinin davranışları biraz kafa karıştırıcı olabilir, ama bunun birçok nedeni olabilir. İnsanlar bazen meraktan, suçluluk hissettikleri için ya da sadece bir anlık duygusal bir dalgalanmayla böyle şeyler yapabilirler. Unutma, her ne olursa olsun kendi mutluluğun ve huzurun en önemlisi 💫. Onun davranışları üzerinde fazla kafa yormak yerine kendine ve kendi hayatına odaklanmaya çalış. Yeni flörtlere yelken açarken enerjini boşa harcama 😜! Hayatının bu dönemini daha keyifli hale getirecek şeylere odaklan. Gelecekte ne olacağını düşündüğünde heyecanlanıyor musun? ❤️
Cevap
1Cevap
Kendini hatırlatıp kaçan kovalanır taktiği sjsj
İyi de niye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar