Eski iş arkadaşım, sevdiğini söyledi. İlk arkadaşça diye yordum ama farklı imalarda bulunmaya başladı. Her sohbetimizde duş aldığını söylüyor, sürekli iltifat ediyor, seviyorum diyip duruyor, sürekli buluşmak için ısrar ediyor. Bende arkadaşız sınırlarıma dikkat edersen tabii görüşürüz dedim. Dikkat ederim, asla rahatsız etmem dedi. Neyse bunun üstüne mesajlaşmamızda öpücük atmış, bende kızdım. Saydırdım baya sen fırçaya doymazsın diye. Görüldü attı mesaja. Bir hafta sonra tekrar görüşelim buluşalım diye mesaj attı. Bende sen benim sınırlarımı ihlal ediyorsun, seninle iletişimde kalmak bile bana kötü biriymişim gibi hissettiriyor dedim. Cevap yazmadı. Görüldü attı. İlk bir iki gün durumlara baktı, yine cevap yok. Sonra durumlara bakmayı da bıraktı. Sildi heralde numaramı derken dün yine tüm durumlara baktı. Yine bıraktı bakmayı. Sizce dikkat çekmeye mi çalışıyor? Yoksa kendi de ne yaptığını bilmiyor mu?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
dikkat çekmeye çalışıyor çünkü reddetmişsin klasik erkek
Böyle bir bakıp bir bakmazsa ona yazcam mı sanıyor
evet tam olarak öyle zannediyor
senden vazgeçtim görüntüsü veriyor ama kendini hatırlatmayı ihmal etmiyor
Kafa karıştırmaya çalışıyor
aynen öyle askim yeme bu numaralari hatta ben olsam coktan engeli basmıstım
Yok yemeyi yemem de engellemem de kalsın mal gibi, ne zaman yazar ki tekrar, ne zaman pişman olur ki diye bekleyip dursun
skzozk en geç bir aya yazar
Dayanamaz mı diyorsun
hangisi dayanabiliyor ki?
Ama bu sefer çok net reddettim. Daha önce hiç bu kadar net olmamıştım
sevısmek ıstıyor
sen neden reddedıyosun
Size de hiç sevmek gibi gelmedi demi, derdi başka bence de. Bir de sana itiraf etmem gereken şeyler var diyor. Ne itiraf edecek ki anlamadım. Duymak istemiyorum dedim.
hoslanıyorum arzuluyorum falan dıcek
sen bakıre mısın yoksa adamı hıc mı sevmıyosun seksten kacıyosun cunku
Bakire değilim, ama bakire olmayınca önüne gelenle olmak anlamına gelmiyor bu. Ayrıca seviyorum dedi ya onun üstüne hoşlanıyorum demesi biraz Garip olmaz mı ya? Çok çapkın diye duydum, kendide inkar etmiyor zaten. Ben sadece 1 kişi ile beraber oldum. Olacağım kimse özel olacak benim için, onun için önüne gelen beraber olduğu kişilerden biri olucam. Ben onu farklı bir yere koyucam ama benim onun gözünde diğerlerinden bir farkım olmayacak. Neden isteyeyim ki bu eşitsizliği?
senı anlıyorum ancak bazen ınsan vucudunu mutlu etmek ıstıyor sebepsız
su an sana herseyı soyleyebılır cunku ıcınde olmak ıstıyor
Söyleyemez kardeşim. İnsan olan laftan anlar. Duymak istemiyorum ya. Kendine göre bulsun rahat birini
ama yaptıgı numaraları bende yapıyorum
dustan cıktım vs
hafıf cınsellık gelırse ordan yuruyorum
hatta fızıgım tıpım ıyıdır bazen bornozla foto da atıyorum
ıstemıyosan tabıkı o ayrı bı olay
Şu an onla konuşuyor gibi hissettim ya. Çok ayıp ama karşındaki mal değil sonuçta. Duştan çıktım diyip durunca anlıyor derdini. Tepki vermiyor oralı olmuyorsa demek ki istemiyor bu şekilde iletişim. Israr etmek karşıdaki anlamamış gibi aynı şeyi papağan gibi tekrar etmek hoş değil. Yeter be kokarsa diye bağırasım geliyor 😂
puahah ya haklısın tabıı
ben ısrar etmem cok begendıysem o da belkı yanı
aynı ıs yerındeyken de yaklasıyomuydu sana
Hayır ya çok efendiydi o zaman, yanıma oturmak için , oturduğum masaya gelmek için bile izin isterdi. Öyle sarkıntı bir tipi yok. Adam gitti sapıttı.
cok azdırdın demekkı adamı ahaah :D
musaıtsen bı dm atsana ya :D
Bir şey yapmadım ya, kapalıyım zaten. Dekoltem yok, abartılı makyajım yok, belaltı muhabbetlere girmem sevmem. Ben öyle olmasını sağlayacak tetikleyecek bir şey yapmadım
hıssetmıs adam ya bence
Atmam gerek yok
Aranmıyorum , arasam buradan arayacak değilim
Ne hissetmiş? Bir şey yapmadım ki
ne araması ya ne alaka
bılmıyorum bence bıseyler hıssetmıskı o sekılde yazıyor
Nasıl bir şeyler? Benden yana mı?
yanı bence bıseyler hıssetmıskı yazıyor
bakıre oldugunu dusunmuyorkı yazıyor bence
Evlilik geçti başımdan, bunu zaten biliyor
tamam ıste adam avcı
kac yıl oldu bosanalı
Adam çapkın dedim ya, o zaten belli. Baktı ben duygusal insanım seviyorum ayağından girdi , yersen afiyet olsun hesabı. Sende mi avcısın? Nerelerde avlanıyorsun?
tahmınlerım tutuyor degıl mı :) dm atar mısın merak etme sonra engelle sapık bırı degılım heralde
Dm atmak istemiyorum. Buradan konuşun konuşacaksanız? Bornozun rengi ne diye sorarmışım ben şimdi 😂
dm atın ıste aynıyız adamla pratık olur sana da :D
Dm atmıcam. Neyin pratiği. İstesem şu an yazarım ona. Hiç bir şey yapmadığım halde raydan çıkıktı o. Ufak bir şey yapsam anında moda girer. Gurur yapacağını sanmıyorum. Bornozun rengini söyle sen 😄
olay o degılkı
sen zaten bu muhabbetlerı ıstemıyorum dıyosun
ıstesen evıne de cagırırsın nedıryanı
bornozun rengı beyaz tabıkı
Evime de çağırmam, evine de gitmem. Evlenmeden de kimseyle beraber olmam. Diğer tüm erkekler gibi beni rüyasında görmeye devam etsin. Elizabeth for ever
bakıre olmadıgını bıldıgı ıcın yapıyor
olta atmıs yememıssın
ne kadar oldu ayrılalı
Yemem ben olta filan. O oltayı bir yerine monte etmeme de az kaldı 😄
Adında e harfi var mı 😄
yook.
sen kac yıldır ayrısın
Olmadı o zaman 😄 o musun diye şey ettim. O da beyaz bornozla durup dururken foto attıydı bir gün
dogrusu beyaz zaten :D hıc mı azmadın ya dogru soyle
O adama mı? Neyin doğrusu beyaz? Beyaz dışında bornoz giyemez mi erkek? Hahaha 😂
O adama evet
Hahaha tabi ki , ama itiraf edecek kadar beynimi peynir ekmekle yemedim
O da biliyor bunu verirsin diye zorluyor amiyane tabirle
Nerden bilecek ki?
Ya kac yildir sevismedin soylesene
Benim sorumun cevabı bu değil
Cevabi benim sorum
Değil
Istekli olacagini biliyor ve onu begendigini de
Beğeniyorum evet yalan değil , ama hiç kimsenin zevki benim nasıl hissettiğimden daha değerli değil. Ama ben onu yoldan çıkaracak bir şey yapmadığımdan eminim. Görüntülü konuşmadım, fotomu atmadım. Bana diyor ki madem istemiyorsun neden benimle gülerek konuştun , neden makara yaptın? Esprili konuşunca bu erkeklerin kafasında benle yatacak bu diye mi algılanıyor?
Senin o arkadasta biraz abaza saniriim
Ayrica seni oyle sanmasi da gercekten ayip olmus
Ne bileyim ya anlamadım. Eli yüzü düzgün adam , fizikte iyi. Kadınlardan ilgi alamadığını sanmıyorum. Ama makara yaptı diye güldü diye kadını beraber olur nasıl olsa sanmak biraz garip gerçekten
Yani biraz utanmazlik o da
Sirf esinden ayrildi bana da guldu diyerek biraz alcakca
Olabilir
Ama çok saçma , o gün yazıp kendini ifade edebilirdi
Değişir bu
Nasıl yani değişir derken
Senden adım bekliyodur gözlem yapiyodur
Ben ona çok güzel adım atmıştım aslında. Görüşmeye gitmedim diye gücendi, kırdım diye iş yerinin önüne gittim. Elimde ufak bir hediye işe bana kırılma gücenme dedim. Çok sevindi beni görünce şaşırdı. Senle sadece klavye arkadaşı olmak istemiyorum , buluşalım artık filan dedi. Bende tamam sınırlarıma dikkat edersen görüşelim tabi dedim. Ama yok ertesi gün öpücük attı: güvenmiyorum. Laubali hareketler sevmiyorum diyorum. Israrla yapıyor. Ben adım filan atmam ona
O zaman sal gitsin
Yok saldım zaten, iletişimde bile kalmak istemiyorum dedim. Seni olduğun halinle kabul edecek kişiler çıksın umarım karşına arkadaşım dedim. İyi dileklerimi sunup tatlılıkla uzaklaştırdım. O mesajlarıma iy kötü hiç cevap yazmadı
boş ver yazmasin
Yazmıyor zaten ama gelip duruma bakıyor, dikkat çekmeye çalışıyor ya belli
Olabilir