Güncellemeler
+1 yıl
Mesela az önce 4 hikaye paylaştım üst üste. 2 dk içinde açtı ama dediğim gibi ilkine bakıp çıktı
Güncellemeler
+1 yıl
Az önce 2. hikayeme girip gene çıktı🙄😂
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İlkine bakıp diğerlerine bakmıyorsa yanlışlıkla bakıyor sonra da atlıyor olabilir
Hep mi yanlışlıkla 😂 O yuzden hep ilkine baktigini belirtmek istedim. Ayrica az önce 4 hikaye ust üste paylaştım. Sadece ilkine bakti ama 2 dk içinde. Yani en başta görünüyordu muhtemelen hikayem
Umursamasa hiç bakmaz dikkat çekmeye çalışıyo umursamıyo gibi görünmeye çalışıyo o kadar belliki 😂
Bide 2 dk içinde bakmış resmen senin atmanı bekliyo 😂yaptığı tamamen dikkat çekmek sende onun hikayelerine bi kaç saat sonra bak ki senin umursamadığını zannetsin
Ya gerçekten oyle mi dersin😭😭 Paronaya yapmak da istemiyorum... Bazen hiçbirini açmadığı da oluyor ama okadar takip ettiği insan var ki belki gormedi ya da gün içinde meşguldü diye düşünüyorum. Ya da arada bi esiyo bakıyor falan :(
Benim ne atmamı bekliyor?😲 Valla ben baya geç açıyorum. Bazen inat edip hiç acmiyorum ama acaba kendi kendime mi böyle oyun yapiyorum diyorum bazen sjsjjs
Bence öyle aranızdaki ilişkiyi bilmediğim için yorum yapamıycam çünkü bazen bende birinin hikayesine bakıyorum amann diyip diğerlerne bakmadan geçiyorum
Sen öyle yaptığın için oda öyle yapıyo olabilir ama dediğim gibi aranızdaki ilişki nasıl
Ama ilk o başlattı 😂😂 Ben de sinir olup daha az girmeye başladım hikayelerine. Belki umursamiyordur bile hikayelerine bakıp bakmadığımı... dedigin de olabilir ama her seferinde mi geçme ihtiyacı duyuyor yani :(
Yani şöyle diyeyim meslektasiz ama pek samimiyetimiz yok. Yani düzenli olarak konuşmuyoruz
Anladımm peki bu hikayelerine birine bakıp diğerine bakmaması sürekli olan bişeymi
Evet. Yani her zaman diyemem ama %98 boyle. Bi ara belli saat araliklariyla tek tek bakti ama o kadar nadir yaptığı bir sey ki bu ülkede hikayeye bakıp çıkması huy oldu artık.
Ya belli saat aralıklrıyla bakıp çıkmak nedir 😂bilerek yapıyo çok belli umursamasa hiç bakmaz niye baksınki birine baktı diğerinede 1 saat sonra bakayım gibi olmuş yaptığı 😂büyük ihtimalle o senin bilerek geç baktığını bilmiyo dikkat çekmeye çalışıyo çok belli 😂sen böyle devam et onun yaptığını yapma geç bak hepsine bak
Ya umarım kurmuyoruzdur şu an 😭😭😭 valla oyle yani ben de umursamasam basar geçerim.. Bazi hikayelere bakmamak için kendimi zor tutuyorum hatta. Meraktan da değil. Biraz kasıyor bu sanki anlayamadim bir turlu. Onun yüzünden ben de hesap kitap yapmaya başladım haha o zaman oyle yapayım:( ya da hep onun yaptığını yapayim jsjsjsjs atıyorum 2 hikaye attiysa onun gibi hemen açayım ama diğerine bakmayayim
Kurmuyoruz ya gayet açık ne yapmaya çalıştığı 😂sakın onun yaptığını yapma beni umursuyo der havalara girer 😂bende hoşlandığım çocuğun hikayelerine attıktan bi 10 saat sonra felan bakıyorum ahahahahahah
10 saat nasil dayanıyorsun ya hahaha yani biz kaçınca mi işliyor bu sistem 🙄🙄 Bıktım ben bu adamlardan ya
Mesela bi erkek arkadas sorumun altına cevaben güzel bir sey yazmış. Bana da hisleri olan erkek direkt konuşmaya calisir kaynasmaya çalışır gibi geliyor..
Maalesef kaçan kovalanır 😂ayrıca direk baksam meraklı gibi olur onu bekliyomuşum gibi 😂 ya her erkek bir değilki bilemeyiz belki çekiniyo yazmaya ya da senin yazmanı bekliyo gurur yapıyo genelleme yapamayız bence
Sen ne yap biliyomusun akışına bırak yoksa bu böyle uzar gider sen yazarmısın bilmiyorum ama hoşlanıyosa yazar zaten
Ya bisey diyim mi bu biyerde benzer bisey dedi :( yani bir kadını crush olarak gördüysem beğendiysem konuşmaya falan çalışırım tanımak isterim dedi. O aklima geldikçe modum düşüyor. Mesela bir kadına ilk görüşte aşık olmam da dedi. Boyle seyler bilmiyorum.. Aynen tabii o da var meraklı gorunmeyeyim agirdan alayim. Onda o ağırlık durumu var 😂😂
Oyle yapayım 🙏🏻😪
Bendede oluyor o aslında görmek istemiyorum ama keşfette çıkıyor bu sefer görüldü oluyor
Kesfet mi kesfet ne alaka? Biz takiplesiyoruz zaten
keşfette hikayesi çıkıyor
off paranoyak mısın.. bırakın artık lise ilişkilerini, bildirimleri kapadım kusura bakma valla
Çocuk amacına ulaşmış
😂😂Allah Allah neymiş amaci
Bu soruyu sorman 😉
Ee sorunca ne oldu haha
Dikkat çekmeyi başarmış diyorum anla artık
Ee sonraki beklentisi ne onu diyin bari🙄
Dikkat çekmek istesem 4 üne de bakarım , birine bakıp çıkıyor diye düşündürmem seni , bir çocuk var ne paylaşsam hepsine eksiksiz bakıyor diye düşündürürüm seni
Hep bakan biri dikkat cekmez ki bakmayan birine dersin neden hep birine bakıp çıkıyorsun diye. Hem siz demediniz mi dikkat çekmekmiş amacı diye
Çocuğun sonraki adımı ondan gelmeyecek , senin deliler gibi merak içinde olup onun ördüğü ağa kendin tıpış tıpış gitmeni izleyecek örümcek misali
Valla ben böcek misali sürünen tarafim ama ona doğru değil. Kalben evet ama pratikte değil. Bilmiyorum artık
Kalp eşe geçtiyse geçmiş olsun
Takipleşmeden mi girip bakıyor
Yok canim takiplesiyoruz
Bu düşüncen bana ilginç geldi bende binlerce kız var her gün Storylerine bakıyorum acaba hepsi senin gibi mi düşünüyordur
Size ilgisi varsa evet hahah yoksa hayir
Bence bütün Storylerine bakarsam begendim belli olamasın diye yapmıştır
Ya da gerçekten şeyinde değilim🙄🙄
Ya da şeyinde olsanda Storylerin saçma
Oyle düşünse niye hiç girsin ki. Giriyor ama hep ilkine... Sonra ne paylastigimi mi biliyo sanki. Hem hikayenin saçması mi oluyormuş haha
Tabi hikayelerin içeriği var bazıları sadece kendi resmini paylaşıyor bazıları çalıştığı yeri yaptığı işi paylaşıyor veya diyet yapıyor yediğini paylaşıyor buda benim ilgimi çekmez ayikiyon mu
Ama oğlan seni seviyor
Bilmiyorum ya ilgisi olsa yazardı bence. Güncelledim soruyu gerci ama belli aralıklarla tek tek diğerlerine de bakti. Bi en sonki kaldi galiba🤣
Belki de denk geliyordur anlam yüklemeyin herşeye
Valla ben de paronaya yapmak istemiyorum. Ama nasıl bir denklik cozemedim
Offff valla çok sıktınız ya 😭😭
Siz de çok sıktınız valla
Bizim neyimiz sıkmış Allah'ını seversen? Yok yanımda nefes aldı evlenme teklifi mi yok başka bir şey mi jfhsjdhs
Net olmuyorsunuz diye geliyor bunlar başımıza. Çoluk çocukla uğraşıyoruz. Hic bu da 30 yasinda herif.
Ya bak canım benim keşke şunu her kıza tek tek söyleme şansım olsa "biz erkekler sizin gibi aşk konularında plan yapıp alttan mesaj vermeye veya sübniminal herhangi bir şey yapmayız" bizim o konudaki tek düşüncemiz acaba beni yanlış anlar mı sapık olarak mı görür. Emin ol seven erkek açık açık belli eder, neden sinyal vermek için instada 1. Hikayene 2 kez bakıp 3. Hikayene sübhanallah çektikten sonra mesaj atar gibi yapalım ki jdhajdhsidhs
Hahahaha ya bak bu konuda haklısın. Ama ne malum onun içten pazarlıklı olmadigi? Her erkek boyle degil ki. Her kadın da detaycı değil.
Şu ana kadar hiçbir erkeğin aşık olduğu kişinin dıdısına kadar stalkladigini görmedim duymadım. İçten pazarlığı erkeklerde çok göremezsin genelde açık ve net olmasını isterler kızların, sizde tam tersine satranç oynar gibi aşık oluyosunuz 🤷♂️
Niye erkek stalklamasin ki ya? Seven insan didik didik eder. Gerci belki biz konuşmadığımız karşı taraftan beklediğimiz için de stalk isine bu kadar giriyor olabiliriz. Erkek direkt kızdan öğrenmek istiyorsa bilemem. Ama erkekler de gayet stalkluyor
Bak merak ediyosun nerde hesabı var fotosu var mı falan ama siz kadar efor sarf etmiyoruz biz. Bu arada neden siz hoşlandığınız kişiden ilk adımı bekliyosunuz ki? Sonuçta ona aşık olan sizsiniz ayrıca erkek ilk adımı atınca sapık olarak görülüyo
Nasil bir adımla geldigi önemli. selam canım nslsn diye mesaj atan birine ne diyeyim. Sanane nasilim😂 Birden bire ne bu samimiyet yani. Foto falan değil ya baya hayatında biri var mı ne dinler ne yer diye merak eden onlarca erkek var gayet de doğal bunlari hissetmek. Valla inanin bunu ben de düşündüm yani neden ilk adimi atmayayım dogru. Ama bizim durum biraz farklı ya. Mesela geçenlerde bir erkek arkadaşıma mesaj attım. Pek samimiyetimiz yoktu onunla da ama bayadır takiplesiyorduk. Dedim pandemiden sonra görüşelim. Acikcasi bazi sebeplerden pek olumlu yanıt beklemiyordum ama cocuk 3 dk içinde yazıp neden olmasin haberleşiriz dedi.
Bazi erkekler uçkuruyla düşündüğü, yemek yeyip, ordan nefes aldığı için gereksiz samimiyete lüzum yok kız erkek fark etmeksizin böyle düşünüyorum. Ya ilk adımı atan kız fazla cıvık olmamalı hem genel olarak ilk adımı erkekler attığı ve onlardan beklendiği için şahsen tanıdık bir kız bana bir adım atsa ben de şaşırırım. Yine de açık ve net olmak iyidir hayatın her alanında 3 günlük dünya
O sasirmadi ki iste gayet normal bir tepki verdi. Şaşıran kısım bendim haha cok hızlıydı. Diger arkadasta boyle bir durum yok. Yani soru hakkinda sorduğum kisi. Gerci diğerinin yavşaklığı da var biraz neyse hshshs oyle tabii insan hafifliyor rahatlıypr. Ya bu sorudaki cocukla baya mesafe var aramızda. Pandemiden sonra gelcek görüşmek ister mi bilmiyorum ama bir sey olursa ancak o zaman olur herhalde.
Bazı erkekler çekimser olabilir bu konuda anladığım kadarıyla bu çocuk da öyle. Yavaş ve sakin adımlar at o da sana ayak uyduracaktır yani bir bakıma denge kurmuş olcaksiniz
Bu adimlar sizce ne olabilir biraz fikir verebilir misiniz? Yani adımlarını sağlam atan bir tip de diyebiliriz. 30 yasinda. Bence biraz artik secici. Bilemiyorum
Seni fazla tanımıyor sanırım. Dediğin gibi seçici olabilir artık biriyle ciddi düşünecekse o konuda temkinli olması gerek
Hayir birbirimizi pek yakından tanımıyoruz. Yani ben onu tanimis kadar oldum stallklarken ama 😂😂
Reel hayattan tanıyor musun yani aynı ortamda denk geldiniz mi
Meslektaşım iste. Birkac kez konusmuslugumuz var
Anladım. Umarım hakkınızda hayırlısı olur
Dikkat çekmek niyeti
Ne yapmamı bekliyor ki yani:/umarım paronaya yapmiyorumdur
Sal gitsin
İşi vardır
İlk hikayeye bakabilen ikincisini bakmaz mi yahu
Olsun vardır
Valla benden sonra bir hesabı takip ettiğini de gördüm pek zannetmiyorum meşguliyetle alakali olduğunu. Ayrica bu saatte ne işi😂😂
Belki hayal kuruyor anlarsın ya
Anlamiyorum 🙄
Cinsel
Olamazmı