ANNEM BOYNUMDAKİ MORLUKLARI GÖRDÜ?

Sevgilimle 4 gündür görüşmüyoruz ve bu bizim için çok uzun bir süre çünkü aynı üniversitedeyiz ve neredeyse her günümüz yan yana geçiyor bu nedenle uzun zaman sonra dün akşam buluşup bir şeyler yapmaya karar verdik. buluşmanın ardından beni eve bırakırken arabada biraz yakınlaştık ve boynum morardı. ben moraracağını düşünmemiştim çünkü o kadar ileri gitmedik bu yüzden boynumu kontrol etmemiştim ancak beyaz tenli olduğumdan dolayı tenim hassas ve ben fark etmeden morarmış.
Bugün ise annem evdeki akvaryumun suyunu değiştirmemi istedi bende değiştirirken boynumu gösterip orana ne oldu diye sordu, bi an afalladım. ve aynaya baktığımda morardığını gördüm. aniden telaşa kapıldığım için bilmiyorum dedim ve konuyu geçiştirip umursamıyormuş gibu yaptım. ardından odamdan fondöten alıp banyoya geçerken beni gördü ve makyaj mı yapacaksın diye sordu. bende dışarı çıkacağımı söyledim, ama elimde sadece fondöten ve sünger vardı. ardından zaten anladığını ve kapatırsam onun düşüncesinde haklı çıkacağını düşünüp kapatmayıp odama geçtim.
Sizce annem hakkımda ne düşünmüştür?, Nasıl davranmam gerekiyor? veya Anlamış mıdır?
lütfen tavsiye verin ilk defa anneme böyle bir mevzuda yakalanıyorum ve aşırı utanıyorum.
ANNEM BOYNUMDAKİ MORLUKLARI GÖRDÜ?