✍️Konu bu arkadaşar anlaşarak ayırılmak nasıl oluyor?
Bu muhabbet çok samimiyetsiz geliyor bana!

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ✍️Konu bu arkadaşar anlaşarak ayırılmak nasıl oluyor?
Bu muhabbet çok samimiyetsiz geliyor bana!

Nesi samimiyetsiz geliyor ki? İki insan çok iyi olabilirler fakat dünya görüşleri birbirlerine uymuyordur, hayata farklı bakıyorlardır veya birbirlerinden beklentileri farklıdır. Öyle "sevgi her şeyin üstesinden gelir devam edelim" deyip geri kalan hayatlarını içinde ukte kalan şeylerle mi yaşasınlar?
Ne güzel işte iki olgun insan gibi oturup anlaşıp yollarını ayırıyorlar. Asıl en normali budur.
Kavga dövüşle ayrılanlar neden ayrılıyor biliyor musun? O insanlar aslında ilişkilerinin ta en başından beri olan sorunları halledemeyip yıllarca kavgasını yapıyorlar. Birbirlerini kırıyorlar, yoruyorlar, incitiyorlar. Oysaki en başta daha arada saygı bozulmamışken "Seni seviyorum ama bak biz bu bu konularda ortak noktaya varamıyoruz ve bu durum bize ileriye dönük problem oluşturacak. Birbirimizi tüketmeden bitirelim" demenin nesi yanlış ki?
İşte bende bunu söylemeye çalışıyorum, dünya görüşleri farklı olan hayata aynı pencerden bakmayan insanlar neden birbiriyle evleniyorlar ki üremek için mi🤦♂️sevgi olmayan evlilikler yıkılmaya mahkumdur sonrasımı anlaşarak ayrıldık anlaştıkları tek bir şey var bence mahkemede nafaka ve tazminat konusu...
Senin fikrinede saygım var.
İlla dövüşerek mi ayrılmak lazım 🙄
Belli başlı konularda fikir ayrılığı oluşmaya başlamıştır. Birbirlerine karşı sevgileri azalmıştır. Artık varlıklarından çok yoklukları mutlu etmeye başlamıştır.
Ayrılık konusunda anlaşmaya varılırsa anlaşarak ayrılmış olunur.
Bende anlayamıyorum..
"Anlaşarak ayrıldık" ifadesi genellikle ilişkinin taraflarının karşılıklı olarak alınan bir karara dayalı olarak ayrıldıklarını ifade etmektedir. Bu durumda, ilişkinin derinlemesine bir değerlendirmesi sonucunda tarafların birlikte karar aldıkları ve ilişkinin devam etmemesi yönünde anlaştıkları söylenebilir. Bazı durumlarda kişisel hedefler, uyumsuzluklar veya ilişki dinamiklerindeki değişimler nedeniyle anlaşarak ayrılma kararı alınabilir. Her durum farklıdır ve ilişkinin karmaşıklığına bağlı olarak farklı sebepleri olabilir. Bu nedenle, "anlaşarak ayrıldık" ifadesi aslında ilişki dinamiklerinin derinliğini ve karmaşıklığını yansıtabilir.
Yani kesin birlikte ömür bitecek anlamında değildir. ☺️
En iyi cevap için teşekkür ederim
Cevap
2Cevap
Anlaşarak ya da severek ayrılmak diye bir şeye inanmıyorum bende.
sadece ayrılık kısmında anlaşmışlar
ya bu ıssız adam ne şerefsiz adam di mi
kızla seviş seviş sonra sırıtarak ben ayrılmak ıstiyorum 😅😅
Saygılı ayrılmak dışı bir anlam taşıyorsa düşündürür.
Sadece ayrılmak konusunda aynı fikirde olduğunu anlarım
Yürütme dilleri konusunda anlaşmışlar neyinim anlamıyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?