Sizce ayrılma sebebi saçma değil mi? bana göre halledilebilecek bir mesele? böyle kolay terk etmemeli sevenler öyle değil mi?

1 hafta önce bana çok yorulduğunu, artık devam edemeyeceğini söyledi.

son zamanlarda eskisi gibi yazmıyordu. mesela sabah günaydın ile beraber 5dk kadar konuşurduk gün içinde hiç yazmazdı, ben yazarsam napıyosun diye dışarıdayım, arkadaşlarlayım sonra yine haberleşiriz derdi 5dk bile olmazdı sohbetimiz.

akşam da arkadaşları ile dışarı çıkar, yine yazmaz o ara. eve gelince bari konuşalım derdim, eve gelince de uyuyacağım der 5dk konuşurduk ancak.

ilişkinin başlarında gayet ilgili uzun sohbetler ederdik gündüz olmasa bile geceleri, ben de bunu özlüyordum ve birkaç kez dile getirdim eskisi gibi konuşmuyoruz diye.

ben diliyle anlattım her zaman. bu beni üzüyor, iletişimsizlik canımı sıkıyor diye. bir sorun mu var diye de sormuştum birkaç kez. varsa konuşup çözelim diye.

bir ara 2 gün boyunca yazmadı. çıldırıyordum meraktan. dayanamadım aradım sordum. dedim bir sorun mu var neden konuşmuyoruz. yok ödevlerim var finallere çalışıyorum falan dedi. tekrar sordum bir sorun mu var neden konuşmuyoruz diye. bilmem neden dedi. ben de sana soruyorum bir sorun mu var dedim.

yok dedim ya olum hep bana soruyorsun belki senin bir sorunun var Allah Allah diye çıkıştı. benim bir sorunum olunca söylüyorum sana sormak istedim dedim. yok falan dedi sonra haberleşiriz dedi kapattı.

o gün yine ben yazdım, 2 gün daha yazdım sonra o yazsın diye bekledim yok.

günler geçti 10 gün sonra aradı bana devam edemeyeceğini söyledi.

sebebi ben onu suçluyormuşum, ona konuşmamız normal geliyormuş, o beni üzüyormuş mutlu edemediğini düşünüyormuş bu sebeple çok yorulmuş devam edemeyecekmiş.

ben onu hiçbir zaman darlamamaya çalıştım, asla suçlayıcı konuşmadım ama bu yukarıda anlattığım telefon olayında beni suçluyorsun diyor. sadece halini sormuştum.

benim de sabrımın sınırı var. günlerce yazmayınca haliyle sordum, eskisi gibi ilgisini hissetmediğimi de defalarca dile getirdim amacım sorun çözmekti.

o ise bunları bahane ederek yoruldum burada bitirelim dedi. bir de konuşurken uzun uzun gözlerime, yüzüme bakıyordu. gözleri defalarca doluyordu. elimin üzerini öptü, sımsıkı sarıldı bana, saçlarımı okşadı.

giderken 2 kez arkasına döndü baktı. en son uzakta durdu 5-10sn izledi gitti. ne düşüneceğim ben? geri gelir mi? basit bir sebep değil mi bu gidişi?

Sizce ayrılma sebebi saçma değil mi? bana göre halledilebilecek bir mesele? böyle kolay terk etmemeli sevenler öyle değil mi?