1 hafta önce bana çok yorulduğunu, artık devam edemeyeceğini söyledi.
son zamanlarda eskisi gibi yazmıyordu. mesela sabah günaydın ile beraber 5dk kadar konuşurduk gün içinde hiç yazmazdı, ben yazarsam napıyosun diye dışarıdayım, arkadaşlarlayım sonra yine haberleşiriz derdi 5dk bile olmazdı sohbetimiz.
akşam da arkadaşları ile dışarı çıkar, yine yazmaz o ara. eve gelince bari konuşalım derdim, eve gelince de uyuyacağım der 5dk konuşurduk ancak.
ilişkinin başlarında gayet ilgili uzun sohbetler ederdik gündüz olmasa bile geceleri, ben de bunu özlüyordum ve birkaç kez dile getirdim eskisi gibi konuşmuyoruz diye.
ben diliyle anlattım her zaman. bu beni üzüyor, iletişimsizlik canımı sıkıyor diye. bir sorun mu var diye de sormuştum birkaç kez. varsa konuşup çözelim diye.
bir ara 2 gün boyunca yazmadı. çıldırıyordum meraktan. dayanamadım aradım sordum. dedim bir sorun mu var neden konuşmuyoruz. yok ödevlerim var finallere çalışıyorum falan dedi. tekrar sordum bir sorun mu var neden konuşmuyoruz diye. bilmem neden dedi. ben de sana soruyorum bir sorun mu var dedim.
yok dedim ya olum hep bana soruyorsun belki senin bir sorunun var Allah Allah diye çıkıştı. benim bir sorunum olunca söylüyorum sana sormak istedim dedim. yok falan dedi sonra haberleşiriz dedi kapattı.
o gün yine ben yazdım, 2 gün daha yazdım sonra o yazsın diye bekledim yok.
günler geçti 10 gün sonra aradı bana devam edemeyeceğini söyledi.
sebebi ben onu suçluyormuşum, ona konuşmamız normal geliyormuş, o beni üzüyormuş mutlu edemediğini düşünüyormuş bu sebeple çok yorulmuş devam edemeyecekmiş.
ben onu hiçbir zaman darlamamaya çalıştım, asla suçlayıcı konuşmadım ama bu yukarıda anlattığım telefon olayında beni suçluyorsun diyor. sadece halini sormuştum.
benim de sabrımın sınırı var. günlerce yazmayınca haliyle sordum, eskisi gibi ilgisini hissetmediğimi de defalarca dile getirdim amacım sorun çözmekti.
o ise bunları bahane ederek yoruldum burada bitirelim dedi. bir de konuşurken uzun uzun gözlerime, yüzüme bakıyordu. gözleri defalarca doluyordu. elimin üzerini öptü, sımsıkı sarıldı bana, saçlarımı okşadı.
giderken 2 kez arkasına döndü baktı. en son uzakta durdu 5-10sn izledi gitti. ne düşüneceğim ben? geri gelir mi? basit bir sebep değil mi bu gidişi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Dediğin doğru seven böyle kolay terk etmez demek ki sevmiyor
yaptıklarına baksana gözleri dolması, sarılış falan bilmiyorum insan bazen çok özlüyor ama şu an çok sinirliyim ona beni böyle kolay bırakıp gittiği için.
bir de üstüne üstlük annemle babam her gün kavga ediyor. sevgilim beni terk etmeden 1 gün önce annem babamın onu aldattığını yakaladı. o günün ertesi de o beni terk etti.
insan diyor keşke bu en zor zamanımda yanımda olsaydı. sitem ediyorsun. sıkıcı bir durum...
boş ver evet sevseydi senden bu kadar kolay vazgeçmezdi seni sevmeyen biri ri için üzülme
insan bazen çok özlüyor bazen çok üzülüyor bazen de bu akşam olduğu gibi tüm gün sitemli geçiyor.
Yerine daha iyi birini koyduğun zaman aklının ucuna bile gelmeyecek emin ol
bugün bir şey oldu anlatabilir miyim
Aranızdaki bağ zayıflamış gibi zaten. En iyisi o kişiyi geçmişte bırakıp şuana odaklanın
Hep bastan savma kisa cevaplar vermis, heves ve heyecan bitmis sanirim.. Akisina birak, kendi halinde kalsin olursa bi gelisme belki yazar.. Ama senin çabana bakarak sunu soyleyebilirim; ben olsam geri gelse bile hayir derdim
bana diyor ki, ona göre normal konuşuyormuşuz. bana normal gelmiyor. mesela bir kız olarak sevgilinden beklentin ne olur?
onu hiç darlamadım, maddiyat konusunda asla isteklerim olmadı, sadece yanımda olsun hissedeyim dedim. bana diyor ben sana 7/24 yazamam söylemiştim diye. ben ondan 7/24 yazmasını istemedim. sadece ilgisini hissedeyim dedim. rahatsız olunca da dile getirdim ama sen beni suçladın diyor.
Anladim tatlim ama bana sıkılmış gibi geldi, eger karakteri boyle degilse belkide bi derdi problemi felanmi vardi buda olabilir..
işte biz tekrar başlarken ona dedim ki duygularımızı açıkça ifade edelim problemleri paylaşalım. mesela benim doğum günümdü bana hediye hazırlamış beni çağırdı kurstan çıkınca gittim yanına ama böyle keyifsiz, konuşmuyor. ben çok sevindiğimi dile getiriyorum o ise keyifsiz duruyordu. ne oldu canım bir derdin var konuşalım diyorum yok diyor. neden konuşmuyorsun diyorum konuşuyoruz ya şarkı mı söyliyim diye tersledi ben de üzerine gitmedim 20dk falan oturduk ben kütüphaneye gidicem diye kalktı ben tekrar sordum neye canın sıkıldı konuşalım diye aynı şeyleri söyledi ben de bir şey demedim orada vedalaştık evime doğru gidiyordum arkamdan biri geliyor baktım o. biraz sarıldı, oturduk ama yine sessiz 5dk sonra kalktı gitti ben de eve gittim. bundan 6 gün sonra sebebini anlattı. orada da dedim bir sıkıntı varken anında konuşalım ben düşünüp üzülüyüroum ne oldu diye. tamam konuşalım dedi. ben de geçen sefer bir sıkıntı mı var diye sorunca birkaç kez sen beni suçluyorsun ben yoruldum demeye başladı bu sefer. şu an çok sitemliyim ona. bu akşam sinirli ve sitemliyim.
Sen konusturmadikca konusmuyo yani boylede zaman gecmez bitirmeyi uygun gorduyse buna saygi duy ve onune bak bence:)
bu akşam çok sitemliyim hiçbir gücüm yok
boş ver uzak dur
hmm okudun mu?
Hmmm
?