Derlerki bir kadin sadece hoslandigi ve ya asik oldugu adamin yaninda icten gulur, mutlu olur. Bu dogrumu kizlar?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Benim de hayatımda çok sevdiğim bi erkek var.. Yani bunu tecrübe eden birisi olaral söyleyebilirim ki bu dediğin kısmen doğru olabilir... Ben kendimden biliyorum ki ben en iyi en içten mutlu gülüşlerimi en yakın samimi kız arkadaşlarımla yaptım... Kız arkadaşlık dostluk çok farklı bi şey... Ama erkek olarak evet insan sevdiğiyşe mutlu gülüyor،diüer erkeklerden farklı oluyo yeri ancak sonuç itibariyle karşı cins ve aşk gibi yoğun duygular olduğu için çok heyecan ve bi miktar gerilme de oluyo. Ben tam iki hafta sonra evleneceğim inşallah ancak hala heyecanlanıyorum yanında ☺️onun için en içten gülüşlerim kahkalarım kız arkadaşlarımın yanında , benim için
Evet insan biraz heyecanlanior. Ama o masumca gülüşlerden anlior erkek bu kız bana aşik die
Benim de aşik oldugum kiz var. Ama imkansız aşk bizimki. Sadece beraber olunca ani yaşioruz. İkimizde bir birimizin yaninda aşiri mutlu oluyoruz.
He evet orası öylee, ama ben iki hafta sonra düğünüm olmasına şua. Nişanlı olmama ve çok şükür yol kat etmemize rağmen çok heyecanlanıyorum yanında, ve habi ister istemez heyecan olunca tam anlamıyla böyle kız arkadaş ortamındaki gibi tamamen rahat en içten kahkalarımla olamıyorum yanındaa hep bi tık utanıyorum hala gözümü kaçırıyorum😅
Yaa ne güzel , böyle birisi varmış işte... Aa AA neden imkansız aşk ki😢
Öyle oluor. İnsan aşık oldugu adamın yanında utanıyor. Zamanla geçer utanmanız. İnşallah mutlu olursunuz. Çok sevindim vallah. Bir aşık olan iki adamın kavuşmasına.
Çok imkansız hem de. (( Ama kız yanımda o kadar mutlu oluyor, o kadar içten, masumca gülüyorki... Anlıyorum onun da aşık olduğunu. Hem bu arada beni görür görmez, göz göze gelince masumca tebessüm ediyor.
Yaa Allah razı olsun. Çok teşekkür ederim. Amiiin hepimiz için inşallah. Umarım siz de çok mutlu olursunuz.. Sevip sevilirsiniz
Kızın tavırları benim gibiymiş😅 sevince öyle oluyo cidden🙈 ama imkansız neden ki şu an hayatta? Belki vardır yolu yordamı
Siz de görür görmez sevdiginizi masumca tebessüm ediormusunuz?
Çok uzun hikaye. Belki de Allah bir mucizeyle bizi kavuşturur bilemem. Ama ben o kadar çok aşigimki o kizla evlenemezsen sanki hiç evlenmicem gibi.
O masumca tebessüm ilaç gibidir. İnsanın ruhuna ilaç gibi gelior)
Evet ediyorum 🙈🙈zaten o da hep gülüşüme özel ilgi gösterir. Ve çok heyecalanırım... hatta heyecanın ötesi hala utanırım 🙈
Bu gülüşü asla kesmeyin. Biliormusun, sevdiğimz kızın o masumca tebessümü bizim ruhumuza ilaç gibi gelior. Çok güzel ya. Tek onun gülüşünü görmek için imkansız bile olsa hep onu görmeye gidiorum...
O kızla aynı karaktersiniz anlaşılan. Bazı şeyleri sizden sorabilirmiyim?
O kızı daha da kendime baglamak, güvenini kazanmak için neler yapa bilirim? Nasıl güvenini kazana bilirim?
Yaaa, çok uzun hikaye 😢ne diyim dua ediyorum ve edicem. size ... yolcuyum şu an yolcu duası tutar derler... Size de dua edicem... Allah hayırlı olanı kalbinize ısındırsın ve kolaylıkla size nasip etsin... Gönlünüzde olanı da hayırlı kılsın...
Buarada üstüme vazife değil ama yine de o olmazsa diye düşünmeseniz daha iyi... hayat bu.. Siz o yokken de vardınız , yaşıyordunuz , seviyordunuz.. Onu da size Allah sevdirmedi mi? O olmazsa , başka birini de sevdirmeye kadir olan Allah değil mi? Ben de sizin gibi düşünüyodum zamanında çok aşık olduğum masumca tüm lise ve üniversite boyunca yılar boyunca sevdiğim biri vardı... Ancak olmadı..
eli elime bile değmedi ancak ben kalpten öyle aşıktım ona... Ama ben o olmazsa olmaz diye düşünürken, hiç evlenmek istememem diye düşünürken tam da o dönem meğersem beni seven ve bana yaklaşmaya çalışan biri varmış. O kişi şimdiki evleneceğim erkek... Allah onu karşıma çıkardı... Benim de hikayem uzun ancak çok şükür ki Allah sevdiriyo hem de iyi ki diyorum iyi ki başka biri değil iyi ki başka birinin elini bile tutmamışım iyi k olmamış diyorum... Düşünebilyo musunuz ben o zman , o olmazsa olmaz diye düşünürken, şimdi iyi ki olmamış diyordum... hayat böyle buna emin olabilirsiniz... Siz yokken de sizi var eden var😇 Esasında biz Onun için yaşıyoruz ve sevgimiz de Ondan 😇Öyleyse Ona güvenin O ne eylerse en hayırlısını nasip eder 🥰
Yaa çpk doğru, biliyor muusnuz müstakbel eşimde aynı kelimeleri kullanıyor, gülüşün ilaç gibi tüm dertlerimi unutuyorum diyo...
İnşallah Allah içten gülüşümüüzü daim etsin
Haklisiniz, dogrh soyluorsunuz. Allah razi olsun guzel dualariniz icin. İnsallah siz de mutlu olursunuz. Sizi bu kadar icten seven birini siz de mutlu etmeye calisin.
🥺🥺amiiiinn Allah hepimizden razı olsuun.. Çok teşekkür ederimm... İnşallah 🤭🤭Niyetim o yönde
İnsallah hep mutlu olun. Bu arada bide benim asik oldugum bu kiz zor biridir. O yuzden kalbini kazanmak zor
Amiiinn inşallaah... Hımm zor derken? Az önce imkansız diye bundan dolayı mı dediniz
Kalbini kazanmak zor Olduğu çin mi imkansız dediniz
Evet kiz zor karakterli biridir. Tam da aşık bana sanarken, birden bire soguk davranior. Nasil davranacagimi bilmiorum artik ona karşı.
Hımmm anladımm , ama ben imkansız deyince çok bambaşka şeyler düşünmüştüm, hayatta oysa ne imkansızlar var 😇 zor karakter konusunda ise bi şey diyemeyeceğim... Siz eril enerjnizi koruyun sizin erilliğinizi alacak dişil enerjideki kız sizin olacak bunu unutmayın😊yani siz istediğiniz kadar sevin , ona yönelin , aşık olan kısacası bunların hepsi vericilik ve erilliktir... Erkek için Çok güzel bi şey , iyi ama siz böyleyken sizin bu vericiliğinizi alacak dişil yoksa buna yapacak bi şey yok...(bi soğuk bi sıcak diyosunuz ya bu onunla alakalı ) Yani sizin verdiklerinizi (sevgi, aşk , duygu , saygı , emek , heyecan , düşünme , zaman , güç vs vs ) almaya karşı direnç varsa karşı da buna yapacak bi şey yok... Siz kendi eril enerjnizi ve karakterinizi sağlam tutun sizi alacak dişil olacaktır🥰
Hayir
Nasil oluor o zaman?