Bu kadar çok severken Dinlemeden, sorgulamadan gözden çıkarabilir misiniz?
Seviyorsanız eğer yazık etmeyin ilişkinize gerçek sevgi kolay bulunmuyor bulmak yıllarınızı alıyor yok etmek saniye alıyor sağlam sarılın sevdiklerinize
Bu kadar çok severken Dinlemeden, sorgulamadan gözden çıkarabilir misiniz?
Seviyorsanız eğer yazık etmeyin ilişkinize gerçek sevgi kolay bulunmuyor bulmak yıllarınızı alıyor yok etmek saniye alıyor sağlam sarılın sevdiklerinize
Nasıl 17 18 yaşındaydım işte şoku yaşatmış hiç beklemezdim neyse sonra bu çocuk iki kere tehdit etti aramızı bozmaya çalıştı sonra bunlar ayrıldı ama bir şey oldu ortak hesap da ve ben o şekilde ağladım resimleri sildim bir daha girmedim ortak hesapa sonra 2013de mesaj atıyor başka biri var diye ama sürpriz diyor acımı önemsemiyor sonra sevmediğim kuzenim resmi gösterdi ben de hesap sordum kaale almadı sonra o onu terketti sonra iyi gibi oldu ben istemedim ilk defa bağırdım falan canı sıktı ve kazık attı üstüne tuzak kurdular ve 2018de kurtuldum yani bana tuzak kurduklarında
Bunu cevabı zor ve derin ama madem dökülüyoruz samimi olacağım. Ben silerim bitiririm ilişkiyi karşımdakinin mutlu olacağını bilirsem. Ben sevsem de sonunu görmezsem karşımdakinin zamanını harcamam istemem. Duygusuz gibi sevmiyormuş gibi bitiririm. Ama gel gelelim içimde yaşadıklarım, sessiz bağırışlarımı kimse bilmez….
... Diyecek bir şey bulamadım inan ki
Susmak bazen en güzeli oluyor ama hep biz kötü oluyoruz.. neyse güne güzel devam etmek lazım 😇
En çok seven en kötü olandır kardeşim
Bıraksınlar öyle olalım olsun 🙏
Bundan 4-5 sene önce ki halim olsa, atmam zor olurdu.
Ama o zamandan beri tek seferde silebiliyorum.
Bunun sebebi de; Kendime acı çektirmek istemiyorum. Biten bitmiştir, üstüne kafa yormaya gerek yok. Geçmişte bunun yüzünden sıkıntı yaşamıştım.
Hayat devam ediyor sonuçta.
Cevap
9Cevap
Tek kalemle zor olur, bir kaç kalemle silebiliriz
🤦♀️
Kalemle silinmiyor ayrıca üstünü çizeriz :D
Çok bilmişime bak sen😂
Hıhım 😋
Hayır tabi ki de direk silemem.
Olması gereken bu
Ben arkadaşımı bile direk silemem çünkü o kadar anı hatıra var. çok büyük yanlış yapması lazım ama insan yine de direk silemiyor
Özümden ödün vermemek için yaparım ama onun acısı daha çok yakar canımı.
Öyle...
Yazık çok yazık iki günlük ömrümüzde yaşadıklarımıza
Ben silmiştim. Canımı daha fazla yakmasına dayanamamıştım. Sevgim o kadar büyüktü ki, ama bazıları gerçekten hakediyor...
Evet, maalesef her sevdiğimiz doğru sevdiğimiz olmuyor. İpin üstünde yürüyene güvenlik halatı takıyorum, Tabii ki kötü olmasını istemem 🤣
Sevdiğim kişi aşık olduğum ise ve beni reddetmiş ise evet direkt silerim, ama arkadaşım ise asla
Sevgi o kadar kolay değil ki tek tek kalemde silip atayım.
Sevdiğimi silemem. Üzerini örtmek zorunda kalırım bazen.
Kimseyi tek kalemde silmem.
Belirli bir birikim gerektiriyor.
Eğer ki, arada gerçek bir sevgi varsa tek kalemde silip atmak imkansızdır...
En şevdikleyim şadece ayatıma giyey ama çuk tek kalemle şildikleyim vay
Seviyorsam atamam
Gerçek sevgi boşuna harcanmaz harcanmamalı!
Aynen öyle
Artık evet bu arada😂
Hayır tabiki kişiye göre değişir
Hayır bu mümkün değil 🙅♂️
Gerekirse silip atarım arkama bile bakmam
Sebebim varsa maalesef
Hayır...
🌸
Mina bile koyarım
Ayıp be
Bizde beleeee
Hemen atamam